Halkan.

Nu är halkan fixad. Woho! Det var faktiskt lite kulikul!
Asskraj inna. Typ springa på toa var tredje minut. Typ min mobil på snooze.

men aja. Det gick bra. Och jag var grym! Älska SKODA säger jag bara. Det går skit för mig när jag kör i gubben (körskolelärarn)s volvo. Men woho! för tyska/ skoda bilar!
Fast jag körde i en röd skoda^^

Aldrig Förr

Har aldrig spräckt ett par byxor förr. Men någon gång ska va den första. Ni vet mina svart/gröna cheap monday jeans. de är nu spruckna nära skrevet. Jag skulle lagt in en bild på det om det inte vorre för att mitt fett pysde ut på ett oroväckande sätt.
De byxorna är (var) så tajta att man fick leka "försöka-trycka-sig-in-i-hörnet-leken" Eller hoppa runt som en syrsa. Men väl på var de väldigt snygga och mina ben såg supersmala ut. Dock hade jag redan ett hål i bakfickan och man ville alltid ha stora pösiga tröjer till för att jylfen alltid åkte ner. En 15 cm meter nerdragen jylf visar ganska mycket så ja; Stora tröjor är ett måste!
Nu kommer den gigantiska frågan: Slänga? Eller behålla?
Hm. Jag lågger den i högen "Vet-ej-vad-som-händer-med-dessa" i något år sen kan jag slänga dem :)
Eller skicka till afrika:O

jao! För jag menar. Vad gör etr par trasiga assnygga jeans där?


ska se ifall jag hittar någon bild så att ni får se hur snygg jag är i dem:


Nä hitta ingen så ni får nöja er med denna^^

Nedräkning för tusan!

6 dagar kvar tills en viss person som skriver detta fyller 18.
13 dagar kvar tills jag slutat jobba för denna termin. Troligtvis.
22 dagar kvar tills jag tatuerar mig. 
32 skoldagar kvar innan skolan slutar.
47 dagar kvar tills jag är påväg till Grekland.
55dagar kvar tills jag är påväg till Stockholm.


Har jag missa något?
en vecka kvar.

Nedräkning p hög nivå. Fast den var större för en månad sen.

Vet ni vad som händer den 18:e?
Jag har planerat in ett möte med en färgad nål :O
En snygging till lärling har gett ett fulkomligt funderbart pris på en tatuering som jag vill ha på vristen. Men nu börjar jag fundera verkligt på vilket motiv. Innan har idèn varit: Enklättrande Apa likt nicke nyfiken. Men nu funderar jag på stjärntecknen. Jag ska visa er:Typ en sån apa
Eller
 Nått av dessa Maybe båda.


Vad tycker ni?

Lite rädd för dig.

Jag är en aningens rädd för vad du kan göra.
Hur du kan få en att känna.
Ena dagen ger du hopp om lycka, andra dagen känns du som den största fienden man haft.
Större än det slemiga bruna monstret under sängen, som kan teleportera sig o stå precis framför en.
I en skepnad man vill slippa möta i en mörk gränd eller en solig dag.
Jag är livrädd för hur lätt du kan bryta ner mig.
Hur du kan bryta ner mer än mig.
Alla omvägar och genvägar du kan använda för att nå ditt mål.
Alla du sviker innan du når fram.
Smärtan du åstadkommer.
Men så finns såklart dessa stunder.
De stunder jag känner mig som den enda, Den enda i hela världen som har en underbar lycka att känna dig.
Det är bara småglimtar, men lik förbannat det härligaste jag kännt.
Hur kan du bara skjuta på mig sådär?


Covering Letter

Det ska jag tydligen skriva. Börde nog sätta igång nu och göra det. Men jag känner liksom *Gäsp*.

Jag har redan börjat på svenska. Men jag har tappat bort lappen om vad som skulle vara besvarat. Så det blir lite jobbigt. Får gissa mig till rätt svar eller nått.

Aja

Jag älskar sovmorgon. När man känner att man inte begöver göra nått.
Däremot känns det helt fruktansvärt när man inte vill göra nånting utan bara sitta o njuta o man känner att man måste göra nånting. Eller när man vaknar på morgonen och inser att man har kanon ont i ryggen! Hela ryggen känns som en åtdragen boll av muskler. Jag vill bara stäcka ut ryggen men det funkar inte. O så får jag gå runt och ha ont i stället. Sikken tur at det bara är en så kort dag idag :)

Kramiiizzzzzaaaaar! :P

Jag har nog väldans mycket fördomar.

Min kompis håller på med ett jätte intressant ämne i sitt samhällsarbete och ställde därför lite undersökande frågor.

Dessa frågor:
"Jag håller på med ett arbete i samhällskunskap där jag undersöker olika subkulturer och ska göra en undersökning om människors syn på vissa subkulturer.

Därför skulle jag vara hemskt tacksam om du kunde svara på följande frågor (och var inte rädd för att vara fördomsfull):

1. Vad är en skinhead i dina ögon?
2. Vad tänker du på när du hör ordet BDSM (sexuellt orienterad subkultur med inriktning på bondage/dicipline/sado/masochism)?
3. Vad är straight edge?
4. Vad är en nudist i dina ögon?"Jag svarade:

Hello! Javisst kan jag ställa upp^^

1. En väldans blond/flintskallig, lång snubbe som klär sig i militär liknande kläder, alternativt skinnjacka, läderskor, smalabyxor osv. Som inte är så förtjust i folk av en annan bakgrund och som gillar att slåss.

2. Jag tänker; AJ! och jag har nog inte hört så mycket av det där.

3. Hm. rak punkt? Nä jag vet inte. Känner mig ganska okunnig i det här laget :S

4. En fri människa som gillar vara naken (och som har en fri själ). Oftas gamla gubbar med överklassmage och ovanligt mycket bröst/mag hår. Eller möjligtvis en kvinna, typ tysk, som vägrar raka armar och ben och som är vegitarian eller även vegan. Lever som en bohem och har nästan alltid sarong på sig och inga trosor.

Jag känner mig fördomsfull.
 men jag är bara människa!


Nu hare gått en halvtimma.

Så var var jag? Juste
Jag var visst värst. Det är bevisat. Jag hade nämligen 4 cm ,typ, snö ute imorse när jag skulle till skolan.
Där jag för övrigt fick veta att jag kom en timme tidigare helt i onödan. Tänkte att jag skulle vara duktig och inte komma försent, även om jag bara skulle komma ca 10 min försent. Men ändå, 10 min, det är ganska mycket.
  ni vet nog mina finusrliga busstider. Det slår aldrig fel att jag har kommer antingen en timme för tidigt eller några minuterföresnt. Ibland även sådär en halvtimmes sen. Sådärför tänkte jag att jag skulle komma tid idag. Jag har uttnyttjat den läraren tillräkligt mycket så jag kände att nä. Jag ska vara en duktig medborgare och komma i tid.
Men på det viset fick jag några tankar besvarade. Vårat Samhällsarbete, har jag berättat om det? Iaf, är det ett asstort arbete som är väldans betygsgrundande. (Hm jag kanske inte formulera mig rätt där, Men arbetets betyg är istort sätt slutbetyget sen i kursen. Förstår ni persen? Så jag diskuterade källor med vår kära samhällslärare som är ovanligt engagerad tyccker jag, Me like. (him)
Hehe

Nu har jag skrivit ett jobbigt-att-läsa-igenom-inlägg igen. Sorry, men vem bryr sig igentligen? Det är ju erat fel om ni vill läsa. Om ni tycker att det är ett problem alltså.

Puss

Jag är värst

Tänkte skriva ett inlägg men det blev precis mat :D

Uppdaterar detta inlägg om ca en halvtimma. Räkna ner ;)
Kl är nu 17.40Thehe


Det snöar ute.

Deprimerande.


Vill inte!

Det är tisdag.

Det är tisdag och det känns somen hellivstid tilldess att jag kommer kunna känna mig lugn och avslapnad igen. Har galetont i mitt huvud,haft heladagen :(  Pågrund av att jag bröt ihop igår föralltsom är pågång. Oja jag menar bröt ihop i verklig mening.
Det är press ifrån
Samhällen: Halvt avgörande på vad man får för betyg! Alltså uppgiften vi nu håller påmed. Jag har lånat böcker om kurdistan ialla fall!

Geaografin: "Om du prioriterar det härämnet kommerdu få ett högre betyg"

Engelskan: Lyckas jag bra på NP kanskejag äntligen har en chans att fåupp till ännu ett VG Och mina G:n är därmed förintade för iår!
Men det verkar inte bli så. Pratade asbra idag! Både jag o nilla. Men det bidde ett G Och mina drömmar om ett VG baraförsvann in the sky!

Sen har vi ju Historian: Det jobbiga blev klart idag. Nästa läxförhör ochdet sista läxförhöret är nästa vecka. SKÖNT!

Psykologin: Provsnart. Om Minnet.

Matten: Prov på fredag. Men jag tror jag kommerfixa det här faktiskt! Detär trotsallt ett G prov. Så ja. Godkännt borde jag få. Har även gjort de uppgifter somskulle lämnas in. Perfekt!

Italienskan: Ska skriva en sammanfattning om en bok. På Italienska. Great! Och jag såg även mitt MVG skutta iväg där på de söta småmolnen.


Fast när jag tänkerefter, det var jobbigare igår. Då hade jag även Historian. Och jag har verkligen trott att Matte provet var imorn. Men så äre på fredag! JA! 

Har jag nämnt att det är en ganska stor press från hemmet om körkort med?
Bäst att jag sätter igång o pluggar. Jag känner att överleva 8 veckor till kräversin planering.


Och återigen. Jag ber om ursäkt för mina ikke befintliga mellanslag/rum. Min tagent,nivet.
Jag är medlem..

Jag är medlem i bröderna fluffs Fan-site på facebook.
Känner att jag har hittat hem^^
Bröderna Fluff 

(Jag har Serien at home! A Casa! HEMMA!)

Men å andra sidan.

Jag borde läsa på om kurder. Jag borde. börja planera mitt arbete om det. Det ska in om 2 veckorså.. Ja. Det vorreju bra att ta tag idet kanske?
Sitter i musikrummet och kollar igenom alla instrumenten inför imorron. Vi ska tydligen repa med ett sprillans nytt band här ungefär klockan tre. Med mina cp-trummor :S

Min mellanslags tagent har blivit aströg! Så ni får ursäkta här med att det saknas mellanrum ibland! Jag tror ni förstår ändå. Ellerhur?

Åså. Ruben.

Vart erbjuden att bli fotad med det där: "Modell för en dag" grejjen med The Studio. Kuligt va? Det var Martina den urgullige somhade tipsat om mig. Eller vadnu den där thommas sa. 4 kompiar fick jag ta med mig till det. Så jag berätta direkt för dem jag satt med. (exakt 4 pers.) Men reaktionen från dem var inte riktigt väntad. Jag hade bokat ett datum för att det skulle bli enklare att bara byta datum sen, alltså flytta på den. Och datumet varden 24 juni och både jag och sara har redan åkthemdärifrån medtåg kvällen innan så detskulle bara bli jobbigt att behöva åka dit igen, Pernilla hade redan varit med om det och såg inte någotviadare pepp ut, måste jag erkänna :( Linnea vart jag lite confused över hennes reaktion. Nu äre juså att alla ni jag har nämnt här läser min blogg emellanåt ;) Så därför kan jag ju barafråga. Vill ni hänga med om jag byter datum till augusti? Inget tvång! För när jag berätta för mamma tycktehon att jag skulle ta med min kusin. Men jag tarfaktist hellremed er!

OCH om vi åker efter augusti äre bara en som behöver ta med målsman (A)

Men men pratar med er mer sesi skolan ;)

Bea vetjag var pepp så hon åker med! Vare sig hon kan eller ej. MOhahaha!

Aa.

Detta vardå dagens "största" bekymmer. Haha nej verkligen inte. Dagens största undran kanske? 

Nu ska jag plugga körteoriså att det stårhärliga till!

Puss och bonvoyage!  (stavas detså?)

Arbete.

Min sommar är nu istort sett uppbokad.
Greklan 13-20/6
Stockholm 21-23/6
möjligtvis jobb inom LASS veckorna 27-28
Jobb på äldrehem veckorna 29-32
Sen börjar skolan 33.
Den här sommar kommer gå fortfram! Och inte hinner jag bättra på solbrännan sista veckorna om jag inte får vara utomhus!


Aja. nu tänkte jag titta lite på tv. SÅ atte. jag kan koppla bort lite arbete jag borde sitta med!
Matte till frukost? Ja varför inte? :P


Uppdate:
Nä det blir visst att läsa en bok. Kom på att den ska vara utläst tills på fredag.
Jag har istortsett 7/8-delar kvar.

Önska mig lycka till!

good morning beautiful

det kan vara så att jag har sovmorgon idag. Men det är ju liksom bäst att ta det osäkra före det säkra, so to speak.

Ah jag blir galen, är det nån som vet hur man kan få en återfucktad hårbotten? Min är nämligen torr som en...en..öken? nej kanske inte såååå torr men väldans torr. Och det kliar :S SÅ det ser ut som att man har löss emellanåt. Fast det har jag för mig kliar ännuvärre. så. shampo/balsam mot torthår här kommer jag!Hetsigt

Took a while to drag me out of bed, Aim some coffee at my head, Saw the clock I'm running late, It's an ordinary day. So little time so much to do, I'd like to spend one day with you. And if that day is not enough, Maybe we can stay in touch, But I'm not making plans for tomorrow, For tomorrow nevre comes.

Å så vare en ny vecka i skolan. Tydligen har vu hur mycket som hälst på gång men jag känner inte riktigt av det där. än. Men det är bara ta o ta ett stort grep om vad som ska göras. Allra först. hitta en resension på boken som tydligen ska vara utläst tills imorn O.o Och sen leta reda lite om kurder så att jag kan fråga ut kära Simon imorn om hur jag ska fortskrida i detta arbeta. Men vad har man inte en lärare till om inte att kolla upp sånna grejjer?

Tänkte ävevn meddela att min frihet är i antågande. Uppkörning+prov bokat! 18 årsdag inom 3 veckor. Framtiden ser bara ljus ut just nu. Sen vare visst så att våren kändes idag. Japp bara ljust.

Pussar!

Skola imorn.

Känns ganska sorgligt faktist. Har haft ett väldigt lugnt behagligt lov. Ett bra lov. Kunnat nästan vila upp mig^^ Firat massor och bara umgåtts med härliga människor.

Och nu slutar kvällen som en vanlig söndag efter en vanlig vecka. med tv och en del facebook och annat smått och gott på datorn.

Twitter funka inte för mig. Så et bidde skype istället.

joust sänd mie ön ässemäss eller mäjl år mäijbie ön kommenarie så kanske du får dig ett namn dit :P

sometimes you can't make it one your own

Att fixa i en trädgård.
Idèerna är många och olika. Pappa vill ha kvar busken mot vägen, jag vill ha staket, Mamma vill iaf ha en grind, David vet jag inte, han är i Berlin. En uteplats ska det tydligen bli. Jag tror jag ska börja måla upp den nu. Kanske kan bli mitt sommarjobb om jag inte får nått annat? Det vorre bra. Kan jobba hemifrån.  Det jobbiga är bara att jag behöver någon som kan hjälpa mig med det. Plantera runt blommor kan jag. Funderar på något sexhörningt eller 8 hörnigt. Det blir visserligen ganska stort. Men det passar in i bilden. I trädgården.
 På gräsmattan har det börjat växa massor näsor. Nästan varenda en av näsorna från lönnen har rest sig upp. Katastrofalt!
 Snart är det sommar också. Håller på att planera för fullt. Helst vill jag ju ha sommarjobbet på gotland. Men det verkar itne som att jag kommer få det. Ska ringa Mammas jobbarchef senare och höra om jag kan få tillsynsjobbet jag kunde fått förra året. Sen har jag ju alltid simhallens sommarjobb. där jag nästan har en garanterad plats. MEn det är bara två vec´kor. Inget kul:(

Och dte påminnermig! Måste tolka om en simskoleblanket så att en indefamilj kan förstå den. Bäst att göra snabbt imorn! Annars blir det nog försent för dem! Upps!

Aja. Nu ska jag springa iväg. Kaffet rinnet snabbt igenom som de säger.

blir trött.

Jag orkar inte ta bussen nu. Men om jag tar den andra kommer jag att komma försent fast jag kommer hellre försent än gå runt på stani  50 min idag. Så nu har jag bestämmt mig, jag kommer lite försent till teorin!
Det kändes skönt. men aja. Fucking Åmål på tv. Har sett den för många gånger känner jag.

Nu öppnar de dörren och en bra låt börjar. Det är nog bäst i hela filmen. Resten är ganska pinsamt 90-tal. men med en viss charm^^
Byers.

BLIR GALEN!

Jag var en fråga ifrån att få godkänt!
Och OJA! jag hade fått det om de från vägverket inte hela tiden la till massa extragrejer som INTE STÅR I BOKEN!
Jag blir galen när man gör så på prov! Visst det är ganska logiska svar. MEN LÄS HÄR: DET STÅR INTE!
Nu måste jag göra om HELA fasen igen. (Kör C just nu^^) Förhoppningsvis så går det bra!

nu ska jag lugna ned mig och gå och sova.

Kan för övrigt (skrev nog för övrigt igår morse...ajdå) meddela att min katt varit olydig...igen. Min kära kaktus. Den jag haft sen de började med blomsterabdelning på maxi här i staden, de har tagit bort den nu, är nu vandaliserad. Min katt har använt den som klösbräda och så innan, det har den överlevt som tur är, men nu har han gått förlångt. Han har vält hela krukan och min kaktus är nu två. Den blev över en halvmeter hög.
R.I.P


Ni sa att jag hade en söt katt. Hur sött är det här? :Den är i två delar!
Den är i två fucking delar!
Och det är inte likt mig att säga fucking sådär!
MEN DEN DÄR KATTENNNNN!!! ARGH!(Måste han vara så söt?!)

Fast han ser väldigt elak ut här... men jag hittade ingen bättre bild =/ Vet att jag har massor..
Fast tror att de är i den andra kameran. AJA. Happy moment på er!


för övrigt.

Har er natt varit bra? Min var bra ända till kl 04.10 då jag känner en katt klättra upp på mina anklar och börja balansera. Sen helt plötsligt så hoppar han och attakerar min rumpa som öderstiget råkade ligga utanför tecket en pytta bit.
Jag har nu ett klösmärke på min högra skinka. AJ! Och lite pinsamt.

Jag vågar inte riktigt sova med nånting utanför täcket nu. Hur ska det då bli i sommar? :OGodmorgon underlater!

Eller nej fåglar är ni nog inte. Fast man vet aldrig..


Dagens schema skulle sett ut såhär:
10.00 käkkliniken
12.00-15.30 teorilektion
15.30-??.?? Filmkväll

Istället ser den ut såhär:
12.00-15.30 teorilektion
15.30-??.?? Filmkväll.

Det var en snäll person som ringde precis när jag hade klivit upp och skulle göra mig iordning. Så det bidde en timmes sovmorgon till:D


Nu ska man göra sig iordning. För om typ 20 min går bussen in.. hehe rimma.

summer lovin'
nu märks det ÄNTLIGEN att det är påväg mot varmare tider. Förutom min lilla solstund förut så har vi haft altandörren öppen i stortsett hela dagen, och katten har fått vandra fram och tillbaka.

Med våren kommer även ett öppnare sinne, ett gladare hjärta och ett större leende!
Tid för trevliga middagar med vänner och kära på altanen den varma
med vin och grillat blir kvällen räddad
från dystra miner och pinsamma tystnader
som lätt kan komma på fall
på höstens anfall
Så låt oss glädjas.
Våren är här!


Det bidde inte det och det bidde inte dat

Skulle ju övningsköra. Men de gick ut på promenad istället, jag orkade inte det. Tog årets första solstund istället. Ni vet sitta i solen och blunda. Härligt! Blir jättetrött och sitter istället och tittar på Narnia. Jag gillade nog böckerna bättre. Borde spela lite bas. men naaarnia!

Vi ses typer!

Vår, vår, hääärligaaa (strålande) våår!

Ska övningköra till bauhaus troligtvis just nu. Senare blire att läsa engelska. I THINK!

Byebye och håll er undan om ni inte vill känna er underlägsna min briljanta körning:P Thaha!

Mini mini pytteliten

Mitt nya inköp:


En liten sketen sak. F¨år vi hoppas att det blir nått styrsel på luggen min sen:)

Dag två av firande: Nillas 18 års dag.

Kom hem från Linnea vis 13 så det var bara att slänga sig i duschen, Familjen var borta så jag kunde även sjunga ;P

det blev att övningsköra in till Johannelund och hitta dit vi skulle. Alltså till Camilla och lämna grejjerna som jag skulle fixa tills denna dag. Sen blev det ett ivägskjut (fortfarande jag som kör) Till pappas jobb för att lämna av lite sommardäck. Det är ju vår snart!

Där var jag tvungen o kolla upp Nillas Adress. För inte visste jag var hon bodde, och segare datorer fick man ju leta efter. Vi gick igenom 3 datorer innan vi kunde få fram den information vi ville ha. Så går det när man har datorerna på dygnet runt. Säger bara: "Stäng av!"  Vi fortsätter vår färd genom Tornbys alla rondeller och är snart hos Nilla där jag inte får sätta ögonbindel för Nillas ögon för hon kan bli åksjuk:(. Istället får hon ligga ner i mitt knä och i bilen så att hon ser himlen iaf. Och kanske ett och ett annat träd. Fast hon ligger och blundar hela biten iaf. hm. Så åksjuk blev hon ju inte....

Men men väl framma hos Camilla igen blir det skrämmande värre när alla hoppar fram i bolibompa-hattar Tut-tut saker. Ni vet sånna där "Tungor" som åker ut med nått tuutande ljud. Sen satte det igång:

BARNKALASET!
Det blev barnlekar, hitz for kidz och allt det som hör till för ett riktigt COOLT barn kalas. All planering blev lyckan värd. (Är det så man säger?) I varje fall: Havet stormar! Jag van en gång:)

Nu vill jag bara ha alla bilder som tagits. Har några iaf..
Kan lägga upp lite:Lite bilder iaf^^

Firar så mycket jag kan!

Igår vart det typ: "Fira påsklov!" Åkte till Mjöllat (mjölby) tillsammans med bruttan (Linnèa) och hälsade på hennes vänner. De hälsade på mig som om jag var en vän de inte sett på typ AAAAASSSZZZZlänge. Najs! Kändes direkt trevligt att vara där. Vi satt i nån Addes lägenhet lyssnade på musik och dansade afrika-dans och Twist.

Sen vart det utgång till en bar eller nått liknande för kareoke. Där tyckte jag att det dog lite.

Men var inte så jeklans pepp alls under hela dagen. Men det var kul! Det var det. Bara jag som var under isen lite. Men det ska bli ändring på nu. Dags att göra sig iordning för en korsfästning^^
Jag berättar sen my Dear Ones.

pusses och krames nu. Jesus dog för oss så visa kärlek till varandra.

(Jag tycker att Jesus är ett rätt kul namn...)

 

Let me your funky chicken!

RSS 2.0