sjukdag:(

Vaknar med världens möda. Aldrig trodde jag att det skulle komma så fort, förkylningar är och kommer förbli återkommande i olika hastigheter senaste gången fick jag feber direkt och den härgången börjar jag med att hosta lungorna sträva och ömma. Ett värre symptom finns inte, om man bortser från huvudvärken min sackars hjärna är utsatt för.
Jag tror bestämt att jag har bitit ihop hela natten  för käkmusklerna är spända sim pingisbollar, eller rättare sagt golfbollar, fast små. Min nacke är hårt knuten och axlarna har följt med i snaran.
Jag mår alltså ovanligt bra í jämfört med förra gången om jag minns rätt.

Att jag desutom har besök av röda floden har bara gjort mig mörare. Jag har iaf inte vart ensam hemma. Pappa har vart sjuk han med. Om inte sjukare iförsig. Och tvn har vart påslagen i stortsett hela dagen. Det var också tänkt att Linnea skulle komma hit men ingen orkade ta oss ifrån våra mysiga bäddar så nu sitter vi och smsar istället^^
 
Nått mer kuligt att berätta?
Jag älskar min nya mobil:D Japp så är det!



Så här ser den ut :) fast min är mer grå. hade jag vetat att det fanns så här svart hade jag tagit den direkt!


....Eller inte.


sushi

Åt sushi igår för första ggn. Det kanske inte var jubelgott. Men det var väldigt kul och socialt som vi kom fram till. Fick reda på roliga detaljer om klasskompisarna med spelet truth or dare, och fick nya perspektiv på vissa personligheter.

I förrgår var jag ju i ulrika och hade det toppen.

Väldigt kanon fantasktisk helg alltså:)

 Lika roligt som jag hade den här.

Ny mobil skulle tastas

Jag kunde iaf skriva rubrik men längre kom man inte :/ Hm. Får se hur man ska ta till det.
Kan bli att jag får flytta bloggen eller nått.
Men mer bilder har jag hört att folk vill ha. Och kanske roligare uppdateringar. För så roligt skriver jag ju inte jämt.

Mene var på emelies land igår vilket kändes otroligt mycket mer värt än att springa runt och bli blöt och nolla andra. Vi grillade, myste och rökte vattenpipa. Ångrar lite dock sista blosset med tanke på hur halsen känns idag. Men första omgången was ok!

Jag har också kommit fram till att jag är supernöjd med mobilen! Så nu ska jag lägga över lite pengar pa pappas konto så att det blir lugnt i huset ett tag. SEn riva lite golv för att sedan åka in till staden på sushi-kväll hos Fridalius.

Spännande ska det bli då jag aldrig ätit sushi förut. haha. Men tänk ifall jag gillart?! :O

HTC for the win!

Jag har köpt en ny mobil:D
En HTC smart! Den är assnygg:D

Rubrik?

Jag hade sånn lust att blogga. Men rubriken förstörde allt!
Kom inte på nån passande rubrik och glömde alltså bort vad jag tänkt skriva.

Så ni kanske måste vänta till eftermidda för att höra vad jag har att säga.. Kanske för alltid, till och med!

Bom bom Paow! nr 2

Glömde skriva varför jag hade överskriften. (Nej jag är inte en såndär som skriver en låttitel till inlägget och sen skriver om nått som inte ens har nått med titeln / låten o göra. Förrutom nyss då, men det var inte med flit.)

Jo, var på ledarmöte för att få reda på hur jag ska jobba den här terminen. Typ som förra året fast nån timme mindre eller nått. Kanske några torsdagar med som vikarie. (viktigt! anteckna!) Men så, som "överraskning" på dagens möte så fick vi lära oss att dansa utav Hannahs fadder. Kul vare och jag har nog aldrig kännt mig så tafatt.

Hur kopplar vi detta till rubriken? Vi dansade såklart till den och till tik tok eller varen heter. ni vet den där "I'm hot really hot daradarada, hm hm hmhm daradara da"
Ni fattar vilken va?

Det var street dans. Tydligen en lätt dans :s Som sagt Tafatta-Madde.

Bom bom Paow!

Kort dag i skolan som sagt, känns som igår :S
Så hem kom jag och sommna på soffan en stund innan mamma kom hem, då gick jag upp med en kopp kaffe med mjölk och 2 sockerbitar i ( :O Det brukar inte förbrukas hos mig direkt, men gott vare) Och sätter mig och läser nått kapitel i boken jag nu har läst över hela sommarn. Som försvar säger jag att den är på engelska, och alla har nog märkt hur soppig jag faktist är på engelska. (ja soppig som gröt fast rinnigare^^)

Men nu till nått viktigt! JAg körde nästan (obs) lagligt hela vägen. Men sen kom vad jag trodde var grannen och körde förbi så jag körde efter och när han svängde av på ett litet sidospår (där kan man köra väldigt *host*lagligt*host*) Så tänkte jag aha jag kan köra snabbare än honom hem till våran gata utanför stan. Men så vare inte grannen! Hur irriterande äre inte? Här riskerar man sitt körkort för att komma före gubben o så äre inet han?!




Mentordag.

Som en tradition på folkunga så har man varje torsdag efter att man börjat en dag med sina mentorer. Synd bara att våra mentorer är så soppiga på att komma på roliga grejjer att göra, läste genom fb att en annan klass var och bowla.Vår klass fick våra skåp, lekte lekar, åt kakor och gick och lyssna om livet bakom kulisserna på en teater. Alltsammans inom ramen på 3 och en halv timme. Där efter fick man fly fältet.

Det ända som kändes värt att komma till skolan för var väl i såfall skåpsnyckeln. Vi skulle lämna tillbaka nycklarna innan sommarlovet för att de skulle göra om vid skåpen. Det har inte hänt så det kändes helt onödigt och jag har nu fått ett nytt skåp, känns helwierd! Men ja, kakorna var goda :)


Nu ska jag sitta här och bara njuta av att jag är ledig fram till kl 18.30 för då ska jag på möte.

Min nya färg.

Det skulle bli samma färg hela håret vare tänkt.. men nytt försök om sådär en månad eller två.


ser nästan exakt ut som förra. bara lite minde färgskillnad mellan utväxt och det andra håret.

Två dagar.

Två dagar med lektioner och jag har redan ont i huvudet. Knappt hela dagar heller. Hur ska denna termin gå?
Ingen motivation hittar jag heller. Nä nu måste jag göra nått skoj så jag sätter lite fart på hullet eller nått! Nollningen fortsätter ikväll. Det börjar se lite roligare ut, var faktist en aning skeptisk till ifall klassen skulle klara detta med våran velighet och otroligt roliga/irriterat onödiga diskussioner, men detta kan faktiskt bli en rolig start för våra stackars ettor. Bara det inte regnar ikväll! För då sticker jag hem! Oja!

dubbel skitsnack

klassen, visst den är toppen oftast. Men ibland blir man faktist lite irriterad.

Men hur dum är man när man tar fel buss?
Visst det stod kisa och det spöregna och jag tittade inte siffrorna. MEN Hur kunde jag ta fel buss?
Nu fick jag ju gå en halv km hem på en hårt trafikerad väg och i åskskur. Hur kul? En lastbil körde ju för fäen förbi mig i hög fart och stänkte ner hela mig! Gha!

Nu ska jag titta på hipphipp och glädja mig lite innan jag tar tag i slipningen av rummet!



Färgade håret igår. Det blev bra:D
Dock är bilden ovan ifrån 8:an / 9:an alltså minst två år sen.

jag är trött.

Och jag har ingen lust att börja gymnasiets sista år. Inte alls faktist.
Jag skulle hellre vilja börja universitetet nu. Men jag har bestämt mig. Jag ska worka as au pair next year. Så att jag lär mig bra engelska och inte behöver skämmas över min tillgjorda svengelska!


No english for me this year! Yeah!

Dagens i-landsproblem:

Min kaffekopp är för stor!

Check

Altanen klar. Rummet snart färdigt grundat.
Och grillkvällen avklarad.
Nu kan jag också snart pricka av brunch på pitcher's. Great.


Och juste. skolan börjar imorn. Blandade kännslor över det.

Jobba hela morgon, jobba hela dan.

lovade lite bilder tror jag.

Men orkade bara visa den överspacklade gamla tapetern som var balom garderoben. Fin va?...

Det går frammåt.

Nu har jag spacklat 2 och 4/5 av 4 väggar.
Det betyder om jag inte är alltför upptagen imorn kan jag ha spacklat klart hela rummet OCH målat taket. Det vorre asnice. För det betyder ju att målet skulle kunna vara målat till helgen :D kanske till och med tapetserat! Awsome!

Vilket kul samtalsämne vah? hehe


My new mission is to bore you to death, Yeah!


Süß

Bestämmde mig nyligen för att jag ska vara så där sockersöt och baka chokladbollar till familjen som kommer hem från grekland idag^^.

Inte min familj riktigt. utan en familj som jag är hos rätt ofta. Ialla fall vart den här sommaren. Så varför inte. Stortjejjan fyller ju 17 idag med ) Congratz to her!

Nä nu är det dags för mig att börja baka. sen spakla, sen måla taket. Gud Varför sitter jag kvar här och njuter av en kopp kaffe?

morgonroligt

Vet ni hur kul det känns när man först smuttar brännande te och sedan klunkar kall fruktsoppa.*
Ja, fruktsoppa, från ekströms ni vet. Jag orkade inte med den frätande apelsinjuicen!

Testa nångång. Jag lovar, ni kommer inte ångra er nyvunna roliga frukost.....grej.




*Vaddå liv?

Poseidon.

Lät som en bra film, började också ganske bra. men allt eftersom minuterna gick kom jag på att det var total slöseri med tid och pengar att ens producera en sån film. Ännu mer tid att titta på den.

Det enda som tog mig riktigt hårt var när pappan i filmen dränkte sig själv typ. Skakaar man så om man drunknar?
I så fall...NEVER ATT JAG VILL DÖ DRUNKNANDES!!!

Nu börjar visst en film med en SNYGG ( :O ) Arnold i. (schwatzan vet ni)
MEN jag har bara fyra dagar kvar på jobbet. Kanske bra idè att sova lite nu.


Till och med slutet på filmen var säms! (Tänker fortfarande på poseidon) Hur ska jag kunna sova nu? Med denna ilska över att jag inte somna tidigare?
GRAHH!

Alphaville

Music music music.
nu äre dags för mig att dra till musikstaden berg och lyssna på lite musik^^

byebye!

Random.

Haha tack :D
Jag har tydligen snygga ögonbryn. Nice!


Vilken dum idè..

Tänkte lägga ut en annons om att sälja böcker. Jag la av efter 2 böcker. Gud vad jobbigt det var. finns det inte något enklare sett?


Begäran

Bild begärd av vakrasol som för övrigt själv visar fina bilder på sitt mysiga hem som jag gissar på att de själva mest har renoverat. (Gissade jag rätt)

Jag har inte så bra minne va vad jag skrivit (och jag orkar inte gå tillbaka och kolla) Men jag gissar på att det har att göra med ommobleringen i rummet.

såhär ser det ut nu:
 Ena väggen. Kan meddela att det stog en ljust träfärgad hutch där den vita kofferten står nu och koffrten stod på den bruna byråns plats. Byrån stod förut där jag står och tar bilden.
Hade jag kunnat tagga så skulle jag också ha taggat mitt mesterverk med bilderna dock är hälften av bilderna bortplockade. byrån kom ivägen. (Det gula är konsertbiljetter.) Och Madonna och MJ hade jag taggat med...
Det vita som lyser brevid är min garderob.



Min underbara säng tillika den andra väggen i rummet och faktiskt någorlunda framkomligt golv. Ni ska veta vad grejjer jag har hittat! Och nu är ju den stora frågan :Slänga eller inte slänga? (Det mesta har jag faktist slängt.)
Men det som ligger på golvet där är lite som jag är jätteosäker på om jag verkligen SKA slänga. eller bara gömma i en låda?

Jaja. jobb imorn och nu är det dags för mig att sova :D

Åh! vad gott det luktar!



Jag är svin hungrig ju!
Och vad ska jag göra med den överblivna tv:n? keep or throw?

Middag tonight! Kan man gå i samma tröja man städat i? hm. Får spilla med flit vid lunchen som snart är klar så måste jag byta.

Jag harat det där dilemmat om kläder, Slänga i tvätten för att man har haft det endast en dag och städat i det eller behålla det på kvällen ut och hoppas på att inte känner svettlukten som är näst intill obefintlig bara för att man känner sig taskig mot miljön annars?



Samlarobjekt nr 101

Jag har så sjukt mycket grejer! Vart kommer alltifrån?

Mitt rum är litet så jag möblerar om. Det saknas två - tre cm för att sängen ska få plats bredvid garderoben, så nu sitter jag och surar över det och håller å att hungra ihjäl efter en helg med massa städ och ommöblering alla minimum. Nästa helg blir det omtapetsering tror jag.

Och kanske en brunch på pitcher. Ska höra med Victor.

Me want food and a nice room, yeah!

RSS 2.0