What flavor?

...Pie Flavor!
Hahaha åh jag älskar den här:Här är nummer två^^
Btw jag är hemma:)

Vi drar till fjällen...

Japp kanske sista inlägget från mig på några/många dar.

Så ni får ha det bra!
Och om ni undrar: Ja, jag låter fortfarande jätteskoj MEN jag har vant mi och har inte lika ont längre:)

Så en sista bild på mig:Så här snygg kommer jag vara i fjällen:P

JA, jag hittade den!

Min kamerasladd! Precis i rättan tid för nedpackning till fjällen! Nu kan jag hålla er uppdaterade utan att behöva formatera om kortet hela tiden^^
Ska lägga ALLA sladdar på ett säkert ställe nu!

Men var?

Bara för att jag har hittat sladden ska ni få en bild poå min lunch denna dag...Härligt att bli så glad för så litet.

Nu är det dusch som gäller^^

Hemmadag.

VIlken fruktansvärd natt!


Kunde inte sova för fem öre. Mina tänder värkte och jag mådde illa utav vaxet och metallsmaken.
Innte förrens vid 4 kunde jag slumra lite. Jag kom på den smarta grejjen med att låta allt smaka tandkräm istället. Så mycket bättre det blev! Men jag haade ju fortfaranade ont. Så jag sov istort sätt ingenting. bara slumra lite. Det blev alltså en dag hemma. Sova ut så att jag inte blir sjuk. Jobbigt bara att det är mycket som ska göras idag i skolan. Funderar på att åka in till eftermiddan. Om jag orkar vill säga. Eller så fixar jag allt imorn :)

Nu ska jag sitta och slö titta på HIMYM för att sedan se ifall jag kan sova lite till^^
Kommer vara skit pigg ikväll. men aja. vad gör det?

Jag är trött!

Jag är supertrött på min tandställning. Jag har haft den i 2 dagar nu. Och min tunga har ett evtryck efter stången i gommen. Jag börjar riktigt fråga vad den har där att göra. Just nu känns den helt otroligt onödig.

Inte nog med att min tunga får stryk. Jag har börjat få ont ordentligt i mina tänder nu. Och käkfästet. För att jag arbetar med tungan så mycket för att få den på ett skönare ställe. Mina tunga är fast i en helvetesversion av sitt paradis. Kan det bli värre?

JO. Jag kan inte äta längre. Kunde ju klämma i mig lite under dagen. Men som sagt mina tänder börjar göra ont och mitt käkfäste så: Jag ska nog gå och ta den där sorbet så det bedövar lite svälja ner en ipren och gå och lägga mig.

huvudet börjar kännas nu med nämligen. Ni vet kanske hur det är när man går och spänner käken en längre tid? Jo så känns det nu.

Så Glass och tablett here I come! But before bed. Let it be wax! O yes!

Vax är kvällens räddning! O so it is!


Mår illa.

Det smakar skit i min mun. Delvis limmet som fästerna är... hm.. fäst vid och från metallen. Det smakar ju ren metall. Hur vidrigt som helst! Som att bita på en gaffel.

Det är ju bra att den inte kan rosta iaf. Tänk er den smaken :S

Jag tänkte testa det roliga med att äta en macka nu. Innan jag börjar inse hur fruktansvårt ont jag har i tänderna. Fast ifs. Försökte mig på en clementin nnär jag kom hem... Det slutate med att jag hade sånnt där skal som är på självaste klyftorna, ni vet det där tunna genomskinliga precis utanför det goda, fastna i min fina stång jag har in gommen.

Hahah! Jag har medtagbar sysselsättning då jag alltid har nått att leka med tungan med. Hahaha

scha dju nått eeler?

Jag har fått tandställning. Den värsta sorten! Eller det finns säkert värre men ni vet grej i gommen! Fruktansvärt!

Så här fina var det först:


Nu ser det ut såhär:


Och med den här gommen kan jag inte prata längre :(


Jag borde öppna en katogori som heter "Mina tandproblem".

Nu ska jag tycka synd om mig äta hallon kräm och titta på HIMYM.
Schådeschå!

(Jag kan inte prata! Låter som Sid i Ace age!)

Men kan jag sluta?

 NEJ!


KAn inte sluta skriva just nu. Borde göra mig snygg inrför skolan meen. Det är segt.
Satte igång Nirvana på Spotify. Kanske det går lättare nu.

Men nä nu ska jag sluta skriva. *Slår mig på händerna* "Fy händer! FY!"

Men ni får ha en toppen dag!

Jag ska luncha med Mamma idag. Trallala

Det är måndag fortfarende.

Det har bara gått ca en halvtimme sen jag skrev senaste inlägget så ja det är måndag fortfarande. Tror jag..'
Men tänkte bara säga. Jag funderar starkt på att bara leva på äpplen idag. Med tanke på att imorn så tillkommer det en tufftuff bana innanför överläppen och då kan man ju tydligen inte längre äta äpplen med skal.
Mot Äppelpåsen! Och Tillbaks IGEN!

Måndag 15/2

God morgon världen!
Igår blev det inte så mycket skrivande. Men vad skulle jag skriva? "Jo det är ju Alla hjärtans dag idag! Det har ni säkert inte missat. Jag är singel och kanske tillbringar den här dagen med en kompis. Troligtvis inte då alla är upptagna med födelsedagar och saker. SKulle tränat igentligen men så blev det inte. Jobbade till kl 14 och fick skjuts hem av mamma så jag var hemma igen vid 15. Snippsnappslut så var sagan slut.!"

Ganska tråkigt inlägg isåfall. Men så kom jag på. Brukar jag skriva så himlans många "ÅH! Så schpännande!" -inlägg? Nä. Jag brukar ju mer eller mindre bara tala om för er om dagen som precis har gått. Så därför skulle jag ha kunnat skriva inlägget igår. Menmen. Tiden är förbi och det finns ingen anlening att titta tillbaka på det förgågna.


Kan berätta idag om idag. Idag är det Måndag. Måndag ojämna veckor betyder sovmorgon till kl12. Jag och en friend of mine hade bestämmt oss för att gå och simma idag innan skolan och sen äta some brunch. Men stackarn har tappat rösten så det blev ingen tidig buss in till staden. Istället tog jag på mig joggingskorna och gick ut alldeles yrvaken klockan halv 9 på en halvtimmes promenad varvat med små jogging intervaller.

För inte ska universum vinna över min kamp att träna! Ibland tror jag nämligen att världen har nått emot mig när jag ska träna. Antingen så är anläggningen jag ska till stängd eller så har jag glömmt något. ELLER så är det ont om tid. Så derfor har jag trotsatt allt och alla och börjat träna. Menar var ju ute och gick! IMORSE!
Nu längtar jag bara tills det börjar töa så kan jag kanske sluta halka runt på de där otäcka isbeläggda vägarna som finns här ute i bursen.

Annars är allt fint?

Linnea kommer spring och göm er!

Ikväll får vi en myig gäst hem hit^^
Nämligen Linnea :) Hon kommer antagligen att anlända någon gång om ca 20 minuter. Vi får se.

Jag har upptäckt något otroligt jobbigt. Min garderob är en vår/sommar garderob. Alltså jag ser ut som ett litet troll under vintertid. Eller så gömmer jag mig under alla mina tjocka tröjor. Kan det inte bara bli vår eller?
Hallå! Vad är det som drar så på tiden?Visstja...Vinter -.-'


Nu är Linnea här:)

BubbelbubbelDet bidde blåser av alltihop. Vaknade idag och de där brännmärkerna hade blivit till vattenblåsor.
Ja, ni märker ju hur mycket jag har att skriva om då jag beskriver hur det urartar sig med popcorn kärnan. Men väldigt kul dock. Haha.

Nu ska jag blugga lite körteori. Körkortet ska bli mitt i maj!

Brännmärken på lite fel ställe.

Skrev nyss att jag fick en popcornkärna innanför linnet. Det har gett brännmärken. Ja ni läste rätt jag har prickiga brännmärken på mina tuttar! Vi får hoppas att de förvinner!
Det ser ju inte så snyggt ut. Och histrojan är ju inte direkt nått att skryta med:
Skulle hälla ut lite popcorn från kastrullen för att det började bli förmycket och så poppade ett utav kärnerna ut o fastna innanför linnet. Vilken härlig historia. Kan man dra nångång när man ska bryta tysnaden.... eller inte.

Vi håller tyst om det här va?

Varmt!


Det gör riktigt ont att få popkornkärna innanför trjan. Brände nyss tuttarna med en sådan när jag poppade lite.
Fråga inte hur om ni vill höra det löjliga historian om hur den hamna där. Men ni får gärna hålla tyst om det ;)

Har kändisarna fått hjärnsläpp?

Ser fler och fler ge ut samma skiva fast med en ny verision. Antingen de flesta låtarna lite bättre eller bara en. En hel ny skiva för en låt! Har alla kändisarna börjat tänka: "Men den här skivan såldeguld och den här låten sålde guld när vi gjorde om den. Tänk då om skivan säljer bättre om vi ger ut en helt ny skiva med den nya verisionen på DEN HÄR låten på. Vilken hit!"

Men hallå! Ge ut en EP. Eller kanske en singel?

Jag kan tetris!
Jag är så grym att jag kan spela tetris slingan på konstrabas. Även med stråke!

Å så kan jag också popcorn låten. Vilket påminer mig om:
POPCORN! Har inte fått fram skålen än.

Delad.

Jag är riktigt delad idag.

Å ena sidan vill jag ut och dansa och skratta åt fåniga miner. Äta god mat och bäretta om nostalgiska historier. Hoppa upp och ner ntill dunkande musik och vika sig dubbelt när någon faller en aning bakåt.
Å andra sidan vill jag luta mig mot en axel se en mysig film. Äta en flötig pizza och somna i starka armar med en härlig mansdoft.

"I have no party to go to!" och jag har ingen väldoftande man, Så det får blir en kväll med en popcornskål och en film på 5an som alla vill att jag ska se.


Ja, det är väl bara att göra dem till lags!

Förresten! Vet ni hur många det är som sagt att min blogg är cool?
JÄTTEMÅNGA!
Happyface!

En än engång det där med att gå upp på morgonen.

Skulle ju iväg o gyma nu på morgon tänkte jag. Så att jag kude komma hem tidigt. Men jag bestämde mig för att sova istället. Men nu har jag bestämt mig för att träna i eftermiddag istället.
Oja! I will! slutar ju ändå 13.35 så det kommer funka tror jag!

Nu peppar jag dagen The Sounds. Härlig musik att göra sig iordning med.

Tyvker inte ni också att det är liiite förtidigt att förlova sig innan man fyllt 18?

Surt!

Citronsoben var sur. Otroligt sur! Skulle nog vart i en halv liter i det också innan den skulle in i frysen. Aja. Den kommer funka bra i vår och sommar sen^^ Har ju en hel syltburk full!
Men nu ska en person på den här sidan inlägget gå och duscha. Jag är väldigt mycket för gissningslekar idag så: Kan ni gissa vem?

Konsten att träna på gym.

Att träna på gym är bara en pers att ta sig dit.

Var ju på sjukhuset idag ock röntgade tanden, trodde att det skulle ta så läng tid som de hade sagt, alltså 45 minuter, så jag sa till mina lärare att jag kanske inte kom på deras lektion. Nu var det ju så att det endast tog 20 minuter så om jag skulle hunnit tillbaka till den sista lektionen och bara komma ca 5-15 minuter försent. Beror lite på hur fort jag gick. Men med tanke på att jag fick tillåtelse att vara frånvarande från hela lektionen så var jag ju inte så dum att jag gick tillbaka till en mördar lektion. Nej nej! Jag gick istället till en lårmördar träning på ett gym. Men det var häligt. Hann ju träna OCH komma hem med 17.35 bussen. Det är härligt. Hann ju träna hela 1.5 timma!

Men konsten med gym. Man ska se snygg ut. Det gäller att ha kläder som visar att man är van träningsmänniska. Antingen går man i tajta kläder eller så går det att ha en lite slappare tröja om det ex är en tröja från blodomloppet. Och allt är en tävling. Man ska visa sig tuffare än den som redan står brevid och kört ett tag. Det är bara att dra igång på en fart du blir varm på på tre sekunder.

Jag gillar inte gym. För mycket folk som kan se min långsamma fart och mjukiskläder som man har till idrottslektionerna i skolan.

Men jag ska tillbaks imorn! Ska det va så ska det va! Plus att det är gratis. Mohahaha! Sen blire att springa ute och köra pilatesboll här hemma. Japp japp.

Men nu: Citron SORBET!

70%

Jag är 70 % lik Kate Winslet! Det är ju helt MAAAKAAALÖÖÖST!Och som det ståt är jag även lik en viss snubbe vid namn Nicholas Brendon. Men hallå! Så manlig är jag väl inte?


Hahaha! Skrev nyss ett jätte roligt skämt till en.
"Nu får du allt ta och köpa bullar"
Sen skulle personen svarat varför då.. så
"Varför då?"
"För att du ska få se på andra bullar!"

HAHAHAHAHAHAH!
Den är ju störtskön!

Oups! Katten kollar konstigt på mig igen. Nu har jag visst garvat åt mitt eget skämt (IGEN) så att jag börjat gråta. nästan.

Men nu ska jag visst sova. Så att jag kan fixa ett prov imorn.
Natti natti! Mina förhoppningsvis nu skrattande vänner!

Vad heter det nu igen?

SKulle träna inför morgon dagen. Hela tiden tänker jag högt för mig själv: "Vad hette det nu igen?"
Små enkla ord som exempel; Antikens grekland, ofullständig och bosköttsel! Bah!
Madde kommer så svammla imorn! Det här kommer gå bra så länge alla fatta rmina små pytteskämt mellan andetagen.

Det är mysdag imorn i skolan och jag tänker gå i en kofta och strumbyxor. Eller en STOR mysig tröja jag alltid har när jag myser. Nu är frågan:
Rosa eller grå?
Jag har nämligen två.
Märkte ni att jag rimma där?
Japp japp det gjorde jag det! Alltså jag har två STORA mysiga tröjor min mormor har stickat. En är ljust grå och en är rosa.  Fast tror det blir något annat myspys klädsel.

Kankse Sockar. Eller kanske täcke...

Löpband och namn.

Sprang ju på löpband för första gången idag. Imorn blir det nog samma sak^^ Endast för att få känna den där roliga kännslan när man går av.


Nu namnsidan av rubriken:
Haha! Har ni sett att det är en pöjk vid namn Raka Arsel som finns på Facebook?
Och snart är jag vän me han. Haha! SOm ifs 2000 andra är. Men men

Det finns en som heter Matah hunden också. Det finns säkert många roliga namn i världen men tänk om en svensk gifter sig med låt säga Raka Arsel... Hahahha! Tänk er bröllopskorten. Eller när tjejen ska presentera han för familjen. Gjosch. Kul!

Fast det här kanske var det roligaste med allt. Kolla namnen ovanför Matah


Hurtbulle

Idag tog jag med min mage och lår på en lite mer krävande arbete än att gå risktigt snabbt till simhallen ellee springa till bussen. Nu låter jag som en nörd Men jag brände över 100cal. ( äre så det förkortas?) Äntligen har jag börjat! och eftersom att det ändast är en veckas fri-pass så kommer många timmar spenderas där.
Imorn är det styrka som gäller. För idag var det kondition och det kan jag ju inte köra imorn.

Någon som vill hänga med på core express och spinning på torsdag?

Tut Tut!

Nu har jag kört rondeller. Jag tror faktsist att jag kan klara av uppkörningen. MEn nu ska jag bara ta och plugga till Teorin. Jepp, Jepp!
Det är viktigt att göra det! Oja!
Jag börjar i helgen!

Måndagar kan DÖ!

När man har sovmorgon till kl 10.30 vill man sova åtminstonde till kl 7! Men nä. Up we go at 6 o'clock!
Till tandläkaren skulle jag ju för att byta ut gummisnoddarna och för att testa metallringarna jag ska ha runt tänderna näst längst in. Efteråt tänkte jag vara lite hurtug och simma. Kommer till simhallen i lugna ro och får reda på.... Bam bam BAAAAM!: Simhallen öppnar inte förrens 10. Världen vill verkligen inte att jag ska börja träna. Lika bra att jag stannar inhomhus fram för min bästa vän... Datorn. Fast tnkte skriva Tv:n men hehe datorn is mucho better.

Nu har jag ont i tänderna igen och är klar med svenskan. MAn hinner mycket när man inte får träna.

Byebye! Dinner time!

Ett gott skratt förlänger livet.

Det här klippet är ju bara för härlig.


Bara för att, liksom

Bara för att jag själv ätit pannkaka /-or:

Lite bakgrundsinfo:
Ett blindt par kommer in i en butik med en blind personal och ska kolla på en tv.
När de väl bestämmt sig kommer leveransbudet för att hjälpa till att köra hem tv:n.
Det är det leveransbudet säger som gör hela klippet! Det att det är ett blindt par som kollar på tv är bara lite grädde på tårtan så att säga.
(istället för grädden på moset. För vem, VEM? Har grädde på mos? För alla andra tänker också direkt på potatismos va? Det gör iaf jag.)

Ta er en titt:

Pannkakstårta.

Fick pannkakstårta till efterrät :D Gott!
Känner mig medlem i Pettson och Findus Klubben. Men lite gott och roligt är det allt.

Med glass till självklart!
Har ätit glass tre dagar i rad nu! Fast i olika former.
Fredags: Marängswiss.
Lördag: Fruktsallad och hallonsås till glassen.
Söndag (Idag): Pannkakstårta med glass till.


Imorn börjar en hektisk träningsvecka.
Låter toppen, eller hur! Ser riktigt fram emot det^^

Ett nytt försök.

Försöker att återigen få hem gratisverisionen av Office 2007. Men det tar otroligt onödig tid. Kanske lika bra att köpa det. Men jag har inte råd just nu. Ska ju betala en resa. Det kommer ta några tusenlappar att göra det.
Jag kommer alltså att leva på ca 600 i några månader. Känns ju toppen... Eller ja, Det är det nog värt! Det tror jag säkert att det är! Glad över att jag kan betala det sähär iaf än att betala allt på en gång. För det skulle jag aldrig ha råd med. Men nu funderar jag på att ta och spela lite musik. Har redan spelat lite på pianot. Men jag tänkte ta och låta som en misslur på en båt med min bas också. Så jag kan ta och vara lite överlägsen på onsdag. Hehe.

Måndag imorn. Någon som vill simma med mig?

Det är lördag.

Om ni har missat det vill säga. Det blir en typ av sitta och mysa i en tv soffa i linköping ikväll. Värra och jag med en massa film. Eller ska vi ta och kommentera melodifestivalen?
Fast ikväll är det en rolig person som ska ha en fest. JAg skulle jättegärna vilja gå på den. Men jag är en lojal typ! Så därför ska jag och Värra ha en hemmasittar kväll. Men det blir nog förträffligt det med. Jag får bara ta och peppa lagom.
Men fick en så himlans lust att röra på mig. Inte sitta still. Sådärför. Imorn är det Madde som tar och åker hem med 11.53 bussen och tar tag i uppgiften som ska in imorn kl 19. och tar en ordentlig svettstund med ett sunkande av MUSE ifrån stereon. Det borde bli bra. Eller kanske någon annan skiva. Någon borde jag ha så att jag kan ta i ordentligt och bli svettig. Ochh om det är 0 gradigt eller varmare. Oyes! Det är madde som tar isn första springtur. Trots halkan som rär här ute! Omy vad jag är träning sugen. Men nu är det visst jag som ska ta mig en tur i bilen ock förstöra miljön.
Byebey!

Det var en..

Serie. Jeep En serie som jag snackade om förrut. Alltså ingen film. En väldigt dålig serie. Lite av en dålig blandning av typ Sagan om Ringen och några liknande filmer, kom inte på några namn nu. men jag har vissa filmfrekvenzer i huvudet. 
Men som sagt, det är en riktigt snygg huvudrollsinnehavare.

Så det kan bli värt att se det här.
 


Brorsan ville se...

Brorsan ville se en ny film/ Serie (Vet inte riktigt inte vad det är än.) Tänkte först men det här är nog bara en dålig grej. Men oj vilken snygg huvudperson. Helt i min smak! Oyes. Det kan bli att se det här. Än så långe verkar det lite halvt skumt. Men ändå lagom bra. Typ Knight rider.
Det är självklart The Legend of the Seeker jag talar om.

Brudar! Kolla!

Det är jättekallt.

Verkligen jättekallt.
(Med samma tonläge som hon i den här reklamen:
 )

Jag kom hem för 3 timmar sen satt på mig en tjock tröja, värmt mig under filt, ätit varm mat. Men ändå så fryser jag.
Det är svinkallt och mamma håller på med marängswiss=)

Det är fredag och jag är nöjd!

Ännu en vecka med förfärliga dagar har passerat. Den här veckan kan klassas som en utav de värsta. Med tanke på min tandvärk. Nästa vecka hoppas jag på lite bättre dagar OCH jag har bestämmt mig hur jag ska utnyttja det där kortet till word class som bäst. Min träning börjar @ tidsdag eftermiddag och slutar @ måndag mårgon.
Tyckte det såg coolt ut att skriva @ så ja, jag har rätt att göra så!
´Vad händer annars idag? Skolan som vanligt; Engelska, Matte, Mentorstid.
Ska va ha ett snack om arbetet idag, samhällsgruppen?
Men sen serni. kl 14.15 då ni! Då ska jag träffa en liten brutta och kolla en klänning serni. Hittade en igår som säljer en jättefin klänning för 100kr. Tänkte jag att det är värt att dissa 14.20 bussen för. Så till borgården I go!

Men nu är det inte många minuter kvar tills jag måste ut till bussen. Dags att macha frisyren till kläderna.

Have a happy period... eller jag menar day.
(He. He. He)


I'ts only rock'n roll but I like it!

Fast ibalnd gillar jag inte att få reda på saker lite för sent. Som när man föreställer sig en fest som är i antågande, och man sen hinner lova bort sig någon annanstans innan man får reda på vilken dag festen är.
Eller när man tror att man är bra vän med en och får reda på att så inte är fallet. Och så har man gått där ock pratat och käbblat och så är det heöt åt andra hållet.

Men lever man livet så får man stå emot vissa motgångar antar jag.
Men det skulle vara trevligt om det någon gång kunde gå som man själv vill.
Bara för engångsskull! Kan inte nått gå som jag vill?


Min smärta. En nyhet?

Har jag berättat för er om min smärta i mina tänder?
Det har jag säkert men det bryr jag mig inte om!
Har ju satt in gummisnoddar mellan ett par tänder för att det ska sitta ringar runt två. om ni minns
Först i början kändes det bara kul. HejHEJ, jag tuggar gummisnoddar! liksom. Men nu!
Nu har jag så ont att jag inte ens kan tugga på de där riskornen i risifrutti.
Jag har så ont
att jag inte kan ha min tunga mot vissa tänder
att jag inte ens kan säga bokstaven S!
att jag tror bestämmt att mina framtänders glugg har minskat.

Förstår ni vilken smärta jag genomlider?

Jobbigast idag:
Jag kunde inte äta den otroligt god amaten det var i skolan idag :(
Eller inte kycklingbitarna iaf.


Eftersom att jag måste tugga med framtänderna (Vilket jag också har ont i till viss grad) Så ser jag väldigt roligt ut. Det går sakta, och ja, det gör ONT!

Buhu! Få det att sluta!

Nu ligger jag inte efter längre:)

Nu har jag sett klart hela PH. Visste ändå innan vem som skulle vunnit. Tack vare snack i skolan :(
MEn men intressant endå. Typ. Lame avslutning bara. SKulle vart roligare om de hade haft den där frågestunden (Ni vet den som fick Pontus och Francesca att åka ut) i finalen. Det skulle bli mer spänning över det. Nu kände ju många sig blåsta och därför valde de Jacki och Patrik som i stort sätt bara har ridit med. Ja, jag skrev ridigt och inte glidigt med flint. Varför får ni analysera om.

Men men. Nu är jag redigt pissnödig efter koppen med kaffe.

Ciao i miei amici!

Gillar inte att ligga efter.

Missade ju Paradise i Måndags tror jag att det var. Så jag ville inte se igår. Det var ju final så det kanske ni försår varför jag inte ville se igår. SÅ det blir att se allt idag istället. Så nu är det bara att försöka att se till att inte höra vad andra säger. Vill inte veta vilka som vann! Vill ta reda på det själv! Måste bara vänta i några timmar.

Nu ska jag gå till skolan med verkande tender igen. Wihu!

Night train

Det är just nu den här låten som får mig att gå upp på morgon.


Undrar vad det blir nästa vecka?

En hal fläck.

Mitt på golvet i köket och jag tror jag har förorsakat den.
Mamma bad mig gå runt med en flaska pledge och torka av en del skåp och så. Jag vart lite restlös och gjorde ett sprut rakt ut i luften, precis ovanför där den hala fläcken nu äger rum.
Jag har inte berättat något om mitt fria sprutande än och det bästa är; Mamma tar åt sig skulden för att hon tvättade golvet precis efteråt. Det skulle säkert lika gärna ha varit för det, men jag tror bestämt att det är mitt fel att familjemedlemmarna riskerar att sätta sig på rumpan varje gång de paserar frysen.

Det blir inte bra på Tomtens lista...

Jag har ju bara klagat.

Idag har jag vart riktigt retlig av mig. PMS + tandvärk = Tjena bitch!
Förlåt alla stackare som har stått ut med mig idag! KAnske inte visat mig jätte tvär ochså. MEn otrevlig tydligen.
FÖRLÅT!
Imorn ska jag vara supersnäll bara för det.
Funderar på att baka till några på torsdag med. För att gottgöra den här dagen då jag bara har retat mig på allt och kört elaka skämt.

Buhu! Jag skämms!

Jag tuggar gummi


Kolla, jag sa ju det. Tuggar gummisnoddar.
Lördagens redogörelse

Hade ju en jättetrevlig kväll i lördags. Hade en form av Tapaskväll. En riktigt försvenskad en.
Vi började med lite småsnacks som kex och lite pålägg till Tsaziki (filmen). Forsatte med ost och skinkpaj. Efter det tunbrödrullssnittar och drakfrukt. Och till efterrätt: Jättegoda kakor bea gjort, färsk Ananas och chokladbollar.

Saras fråga: Slutar ni aldrig att äta? O.o

Men det var ju så gott allting.

Här är lite bilder:

Hela gänget


Nilla

Linnea


Beatrice


SaraOckså jag.

Härligt kul hade vi! Ska göras igen. Det ser jag allt till!

It's freezing cold inside.

Eller i skolan är det det. Så one day of! Det betyder:
*Träna
*Duscha (för att man är svettig av att träna)
*Äta lunch
*Irritera sig på gummisnoddarn aman fått i käften när man äter lunch
*SKriva på samhällen.
Woho!
Bast att jag sätter igång!


RSS 2.0