slit och släng.

Mamma tycker jag är borta mycket. Konstigt du.

Har sovit borta i två nätter i en säng i staden. mys. och nu ska jag till mjölby på 18-års kalas/Middag/Fest.

Asnice  att mamma skjutsar mig too.
Sen imorn tror jag att det blir e lugn dag och lite engelskabok läsnig.

Vi ses nån dag.

singstar!

Sjung o Vad glad, det är o:et i ordet som gör det! (två låtar i huvudet ingen hit!)

Singstar all night long, oyeah! Man är grym när man är med i vinnar laget all the time! hehe

Här sjunger Liz och Virre för fulla lungor.

Ett år kvar.

Det är bara ett år kvar. och jag känner redan hur jag bara vill få det att hoppa fram. Jag vill flytta hemifrån och bara försvinna från linköpings yta.

Men samtidigt känner jag att jag inte vill lämna de vänner jag har här. Men det är ju inte allför svårt att ta upp telen och ringa ett samtal.

O dessa svåra beslut. Grymt!

är det såhär det kommer bli sen?

Kommer jag vara trött på mitt arbete redan efter 4 dagar?

WOW! Det är visserligen givande. man får en väldans inblick i hur människan fungerar och så vidare. Men Urs vad trötter man blir i huvudet. Trots allt vill jag ju ändå jobba med människor. Vilket jag gör nu under fyra veckor (tre och en dag till) Me jag har sagt att jag vill jobba med ett antal år yngre människor. (lågstadielärare) Nu vet jag inte om jag skulle orka det. Känns lite trumpet faktist.
Tänk att behöva gå till jobbet och tänka: NEJ! Det vill inte jag riktigt. Fast ja, vi får se vad ödet har i tanken när jag väljer väg. På något sätt ska jag ändå se till att jag dör lyckligt.

Och lova mig att försöka svälta mig om jag någonsin tappar tänder och matlust. *ryser*

buhu. typ slut.

Nu slutar mitt sommarlov i stort sätt. På måndag börjar arbetet på äldrecentret på snickaregatan 34:a. Väldigt kul eller vad tror ni?

Så mina tankar har redan börjat ta fart mot skolan och så. SIsta året nu. Absolut sista året NÅGONSIN i gymnasiemiljö. Jag känner en ENORM lättnad samtidigt som jag skulle vilja att livet saktade ner bara några dagar. För på något underligt sätt så längtar jag inte alls på att få sätta mig vid bänkarna igen. Jag har mer lust att... atte.. ehm. Massera?
Nej men ta hej hallå! tripper lite varstans. Nu när man har kärkort är det faktist helt ok att bara säga bombayars och sätta sig bakom ratten för att drs någonstans.
Hela sommarn har andats av impulsiva slaganfall, så att nu behöva planera sina dagar och veckor är ett inget som jublas över.

Men nu ska jag ta mig en stilla sittning och läsa ut några kapitel i boken jag har lånat. Allt för att försvinna ifrån sverige i några timmar.


Är det någon som vill dra till Danmark med mig?

laughing tears

jag garvar ibland som tusan åt mina egna skämt. 

Me
myggit.
såg du nån bjärn?

Namn
nope. som tur var.

Me
jasså? de är väl mysiga?
små nallebjörnar sådär^^

Namn
haha, ja. Fast inte särskilt små.

Me
jodå. gå på styltor bara

Namn
ja. Då äre säkert lungt..

Me
japp

Namn
..eller?
!
bam bam BAAAM!!

Me
ah! riktiga monster!

semestertider är bra tider :)

En vecka kvar nu kan man säga på sommarlovet. Sen är det dags för en 4 veckors lång period med arbete. sen börjar skolan. Men inga ledsna miner här inte, det blir kashingeling i kassan och en ny bra grej att skriva på cv:t Toppen bra:D

Helgen i Västervik var verkligen välbehövlig. Utomordentligt rolig och juvligt trevlig.
Vi tänkte ju först campa på lysingsbadet. Men där var alla tvugna att vara över 18. Å det var ju bara jag som var det..
Så vi fick allt vända om och ställa oss på en parkering i närheten och invänta svar från Lizette's pappa. Efter många "Åh, Men svara då!" Fick vi reda på att vi fått plats på en trädgård mitt i centrum av Västervik. Sweat!
Gratis, egen dusch och toa och nära till allt. PERFECT!

Så upp med ett tält inne på en trädgård till ett par pansionärer och bröja röra omkring med massa pizza, madrasser, sovsäckar och lite annat smått och gått.

Dagen efter vaknar vi i värmande bölja (jag vet att det ska va böjlande värme men hur kul är det att skriva?). Tältet har det lite svårt att hålla kvar kylan med 5 pers inklämda. Det bidde lite mackor och juice till frukost och en snabb ihoppackning av badkläder för att ta reda på hemköp och sedan vidare till lysingsbadet för en heldag på en klippa. Vi gick förbi den söta vakten igen. Kanske borde tagit bild?

Jag övervann min rädsla för det där otäcka gräset på havsbottnen genom att gå steg för steg över en sten/berg som låg och böljade under vattenytan. Tur att man hade en tuffing till Viktor som kunde hålla mig i handen och tvinga mig över det där äkliga slingrande sakerna. För att simma själv tillbaka vägrade jag. Tänk ifall hajen kom! :O

Så vi stack alltså över till andra sidan och gick åter bron tillbaka till klippan vi satt på. Jag kände mig asball!
Lite grillning blev av trots förbudet mot engångsgrillar. Men vi hittade ett fint lite ställe som redan var en utmärkande grillplats och la på våran engångsgrill på ett gulligt vis. Efter många timmar konkade vi tillbaka grejjerna till parkeringen och bilen och begav oss tillbaka till the perfect place för att finna att stället är övegivet och vi får fixa kaffe med hjälp av stormköket ifrån Maxi-kassen.

Kvällen avslutades med en middag på en thai-resturang och nästan ett glas heinken för min del, ändrade mig i sista stund till isvatten. Och ja, jag valde SÅ rätt. Sparade lite pengar och kunde äta mer utav den goda maten (Ni vet mättnadkänslan av ett glas öl?) plus att efter en så varm dag så var det inte mer än rätt att dricka ett glas iskallt lockande vatten.
Senare vid läggningsdags hade vi bestämt oss för att ute under stjärnorna ville vi ligga. Sagt och gjort tog  vi ut båda madrasserna och myste ner oss i sovsäckarna. Men den kvarvarande värmen och myggen höll oss vakna så vid midnattsskiftet blev det en kort promenad genom kvarteret för att sen bestämma oss för att skicka in madrasserna i tältet igen. Myggen hade segrat!
Vaknade vid 10 dagen efter, plockade ihop och åt frukost och vid lunchtid var vi därifrån efter sagt hej då och tackande fraser för att vi fått bo på parets trädgård. Självklart fick de en blomma! En orange sådan.

Det bidde en fika i Gamleby och ett hopp från 10an vid hammarsbadet. (för min del alltså, nu är jag ju ännu coolare :D)
Och Hemma var vi vid 17-18 tiden.


En awsome helg med ett Toppenhärligt gäng till vänner!


Det fick bli ett till kort för viktor kom inte med på det över.


(fler bilder finns att finna på Fb)

ring ring, bara du slog en singnal.

bad en kompis ringa o väcka mig i morse. mohaha! jag ska bara ut o srpinga! Tänkte samma verision på fredag med. Funkar det, broder?

Aja. rörde på mig mer än halvmilen iaf. Tänka sig! Första ggn på sådär ett halvår! imorn blire lite styrka innan jag sticker till björkfors och ett besök till kära Martina :D

Camping alla Nilsson

vad gör man om man har tråkigt?

Jo man sätter upp ett tält och skriker "Tältfest!" Och hoppas att några kommer på en chilledillkväll i tältet i camping alla Nilsson.

Så ehm.

TÄLTFEST!

Första bilden som kom upp när man sökte på google pictureseseses!


Oh no!

You don't say! NO! NO!

Ja, hoppas att skenet bedrar.

Helt plötsligt kändes allt så enkelt. Så tryggt och sweat. Men ändå, skamkänslorna finns där, trots tryggheten.  
Jag skulle viljat stanna där för alltid. Fast nått säger mig att det är fel. Att jag kommer förstöra allt om jag tillåter det.

Ännu en fix idé eller är det faktist hjärtat som talar den här gången.


men vi är så olika

snyggt vare här ja!

Han var ju rätt snygg i den här filmen oja

Hitta ingen bättre bild men ni får googla lite.
Skriv Goran så fixar sig allt ska ni se^^

för jag är en vampyr

som suger och försöker inte att spy.

Det smakar blod i munnen jag har en blodfläck på linnet och ändå stoppas inte blodflödet från stygnen och hålen.

Jag är hungrig men får inte äta förens om 2.5 timmar. MINNST!
Och så kommer tjatet om en träff i eftermiddag. No offence men jag står nog över. Pga personliga själ.

Btw. vet ni hur illa blod och papper smakar tillsammans?

VIDRIGT!


Efter 2-3 dagar.

Nu hare gått två dar och hakan har växt sig större. :( jag kommer aldrig vilja visa mig ute igen :O
Jag ser skitful ut med en blåsprängd haka som bara växer och gör mitt ansikte fyrkantigt.

OCH JAG ÄR SUGEN PÅ ROSTAT BRÖD!
men vad får jag istället? Jo Smoothie!  AHHH! jag är extremt trött på smoothies just nu. Man blir inte mätt på det så man måste ta 2 glas!!! Ochi varenda smoothie recept ingår självklart banan. Jag är här med urless på banansmaken! Den och den där vidriga munsjöljet med bakteriedödande medel!
Jisses. Det ända bra med det hela är väl att jag går ner de kilon jag gick upp under semestern i grekland och midsommahelgens alla måltider!

Nu ska jag fixa till islatte!
:)

RSS 2.0