Eyyo! kom igen komigen säg nanananana!

"Det ska va gött o leva annars kan det kvitta..." Och nu känns det osm om det kan kvitta. För Göt äre ju inte precis. Inte när man får ont i huvudet bara av att tänka på att det är vecka trettionio.

Men sen kommer ju vecka 40io:)

Men lite glad är jag ju ändå^^
Det har jag en viss person att tacka för.Var fylle taxi igår^^. satt en hel eftermiddag och plugga i ett tomt hus osm inte är mitt elle rmin familjs. Och när det bidde tråkigt så sjäng jag singstar. Kulkul! nya rekord togs. Av mig och katterna som lever där inne med :)

Äru trött eller?

JA! Det är jag! orkar ju inte ens gå upp från sängen för att borsta tänderna.


Har haft en sån där: Jag-kan-somna-när-som-helst kännsla sedan klockan åtta. Halv åtta tillockmed! Jag minns att jag reagera på att jag låg och ville snussa med täcker redan 19.36.
Vilket betyder att om jag hade genomfört dagens krogrundeidéer hade jag stupat på en bänk långtifrån mig innan klockan ens blev tio. Jag menar, inte ens en kopp kaffe fick mig att bli piggare! Inte ens när jag toppade det med tre glas cola och två rutor choklad. (Ni vet sånna där Linds-rutor, de är extra stora)

Så jag tror bestämt att jag tar en sängfösare nu innan jag ser ut såhär:

Man vet att man är pluggförvirrad när:*man börjar fylla koppen med kallvatten när man lagt i te-påsen.

*man glömmer bort vilken dag det är och blir orolig när man tror att brorsan har varit ute och gått i över två timmar, fast han är i simhallen igentligen (som varje torsdag).

*Ens kaluffs är otroligt ruffsigt, och tyvärr lite fettigt :S

*man plockar i fler böcker i väskan än man kommer behöver.

*man tappar tråden, ständigt.


Observera: Detta har hänt mig på alla punkter.

Nästa vecka kommer vara förödande för mina stackars hjärnceller!MAMMA MIA! Ho mal di testa, mi ricordare niente e l'esiemi é questa settimana! C'é brutto, molto brutto!

Den fruktade vecka 39 står för dörren!Fem prov! Fem sketnans prov! Det är vad jag har räknat ihop att jag ska ha tills nästa vecka.. Det och en uppsatts på 600 ord om fröken Julie (hate that play),
En fallbeskrivning på 2-3 sidor om en Peter
och en bok utläst till sida 248. 
                              
Yippiajyej m-F!

Så om ni tycker att jag har gått undergjord den senaste tiden är det inget, NIENTE, emot vad jag kommer vara de nästkommande veckorna (ska till italien vecka 40 IIIIIIHHH!).
PLUS! att jag råkar ha sagt att jag har "färdiga pass" till nästkommande 10 veckorna i simningen. Ha-Ha-haaaa. Trodde ni på den med eller?

Som sagt. Jag har lite att ta tag i. Och jag är inte redo för det!

Vem lura i mig att trean kommer gå som en dans?!  


DEN SKA DÖ!


och här är livvakten min som utför dådet!


Peppen stiger

Och pepparn gör sitt i magen^^

Allt känns ganska enkelt. Just nu. Jag upptäckte nyss att jag har tre prov vecka 39. I'm screwd! Så lätta kännslan kommer nog inte fortgå i den här takten.
men ändå känns det som om jag går på framåt med visserligen tunga ögonlock men förhoppningsvis ett någorlunda ständigt leende.

Det kan bero på någon annan, det kan bero på mig. Det jag vet iaf är att mitt rum är sjukt snyggt just nu och att bilder kommer till helgen/måndag.

Ja det var väl mitt liv so far på några rader. (heh "ett halvt ark papper" ni har väl ändå läst den?)

Puss och kram!


Another bites the Dust.

Queen morgon. Det var en Nessvi som tyckte att jag borde öka mina Queen-erfarenheter. Kan hållas med^^

Men nu ska jag snart dra mig innåt staden för en mängd olika lektioner:)
Det blir väl roligt?


NAE!
Men tänkte också skicka ut ett meddelande:

Ni som kommenterar min blogg bara för att vi följer varandra genom blogglovin; Först, Förlåt att jag inte kommenterar tillbaka, men jag är faktist väldigt dålig på att kommentera bloggar, och om jag någon gång gör det så missar jag alltid att fylla i ett av de viktiga fälten så att jag måste skriva om kommentaren om jag nu orkar göra det, vilket jagoftast inte gör. Men jag läser era bloggar! Tro inget annat!
Andra; Kan ni inte skriva nått om blogginlägget i stället? För man blir liksom lite besviken när man ser att man har en bloggkommentar och så står det bara "Hej, vi följer varandra på blogglovin så tänkte bara titta in och säga hej"
Man bara; Jaha. mitt inlägg då? Respons tack?!

Fast det är ifs trevligt att se att NÅGON läser den här dyngan jag kallar inlägg...

Har ni sett den?

Försäkringskassans reklam?

Jeklans peddo!

tyvärr hitta jag inget klipp så ni får helt enkelt titta på tvn...
Tills vidare.

Kan berätta lite:

Det ligger en kille i sängen, typ naken?, och skrattar åt nått han ser på datorn. Och så kommer en röst som säger nått i stil med "Försäkringskassan har en överraskning åt dig"..

Hellu? Äre bara jag som hajar till?


I got life!

När man har en låt på hjärnan; Spotify! Perfect!

Är superglad idag. om fyra veckor är jag i italien eller på väg dit iaf :D
Wihuu!! Såatte Yäy!


Nu bidde det lite nerhalsning utav mat sen in och se på musikalfilmen Hair eftersom att vi ska spela den möjligtvis på sceniskt musikprojekt så tänkte jag se den för att få ett hum om hur den är. Jag kan ändå det där med ny tänkande runt om den så varför inte?

Puss och byebye mamma har lagat gormémat! Mums!


Från liten till mer mogen

För några år sedan tjatade jag om en rosa heltäckningsmatta. Nu river jag bort en sådan.
Om jag hade fått reda på att just en sånn liggat under klickgolvet så hade det varit enkelt löst. Men nu rivs den upp helt och ska bytas ut mot laminatgolv i ljus ek.
Nice.
Jag börjar se ett färdigt rum:D


Till nått annat:
Jag har telia Max 25 surf nu! Efter en halvtimme i kö till kundtjänst kom jag fram till en snäll och vänlig röst på andra sidan som hjälpte mig att förstå sig på hur mitt abonemang skulle hanteras. Men nu så:)
Kan jag använda mig av internet :D

RSS 2.0