Tisdag igen!

På nått sätt har jag börjat bäva inför tisdagar. Kan det bero på den barnslige simmaren vi har i vuxencrawl? Eller att jag bara är allmänt trött efter igår?

En sak är säkert. Jag kommer inte hinna göra så mycket på pa arbetet idag iaf.. :SIgår var det alla hjärtans dag! Och en fin själ gav mig geléhjärtan. Jag är inte överförtjust i geléhjärtan men handlingen var i vilket fall helt underbart gulligt! Så  jag har gott runt och skrytit om det hela dagen idag.
Är fortfarande överlycklig!

Gisses! är jag så romantisk av mig?

Vem är det som beter sig barnsligt?

Visst jag är en hurtig person, men för det betyder det inte att jag är en omogen liten skit med tandställning som inte tänker längre än näsan räcker!

Urs igår hade jag en mardröm med en av mina simmare i vuxencrawl. Han påstod att jag var opedagogisk och allt, bara för att jag inte gav den feedback han hade tänkt sig.
Men simarmtag hänger mycket på kännsla!

Så nu ska alla ha fått min planering för terminen! och om de då fortfarande tycker att jag är ansvarslös och en omogen artonårig tandställningsfjant kan de ju fråga sig varför de ens har betalat in pengar för att gå den här kursen!
Jag tar tydligen sådan kritik väldigt hårt, märker jag. En egenskap man borde ha märkt tidigare. 

Nä. nu har jag slappat nog! ska räkna ett mattetal till sen läsa lite italienska så jag drömmer på det fina Dante-språket.

Urs jag hatar torsdagar!

Det börjar likna nått:D

oja! detta kan ju faktiskt bli snyggt! :D

eller vad säger ni? nöjda hittils?

boya!

(Hur kan man fiska så att färgen stegrar i styrka? ni vet ljust gult till brinnande starkt oragget typ.

Det fungerar ikke bra.

det här med att ändra bloggen. tröttnar ju när det inte funkar. Ni får stå ut med den här tråkiga. tyvärr ni!

dags att förnya?


Japp ska kämpa lite med att förnya min bloggsida^^ Börjar tröttna lite.. Så bli inte less på mitt ständiga bytande är framöver! måste bara hitta nått som passar :)

Vad nu då?Jag kommer inte in på facebook! :O
Min kväll är ju helt förstörd! :( Jag vart ju jättenyfiken nu ifall det står nått kul och spännande där! Bara måste in ju!
Haha. Varför blir det så? va?

RSS 2.0