Den som sa't, den kan va't!

Men hade jag inte rätt eller?
93:a fyller 18 --> 93:or på festen. Ok. det var väl några till äldre, men ändå! Gisses! Kunde inte föreställt mig hur BOOORING!! det var liksom tomt på dansgolvet, folk satt i soffor.. och de spelade musik likvärdig sån musik som mamma och pappa spelar när DEM ska peppa igång! Förfest musik av äldre generationsstuket är ingen höjdare.

Men inte för att jag har fördomar men: Dessa 93:or har ju ingen aning om vad de sysslar med.

Jag håller alltid vad jag lovar... när jag minns.

Haha, jag läste precis igenom mina senaste inlägg på bloggen. jag lovar alldeles för mycket. Jag menar- redogörelsen för min vecka i rom? Vart tog den vägen?
Och hur mitt rum blev? Ingen stans. Vill ni ha dessa inlägg eller e det ok att bara skippa skiten? För det är inte såå intressant.

I keep dancing on my own...

På 18 års fest ikväll då. Nice! Planer för kvällen som innebär troligtvis nytt möte med nya människor:D
Som jag skrev i det förra inlägget det är dags för nytt i min tillvaro. Så värför inte gå på en fest som antagligen kommer se ut som alla andra fester och sen bara, mjaha.. 93:or. hej! jag är 92a. Jasså?! du är lite sådär bakom flötet med. jahaja. Men kul att du dansar, fast du inte riktigt kan det. Men hej hej. Han där borta ser lite mer intressant ut.

Japp så känns det som om det kommer att bli. Men Liz är ju där^^ Får lov o dra med henne upp ofta till dansgolvet! Ojees i will.

Det bästa idag är väl: Min pre-party-list stil works! Oyeah!Nu går det nerför!

Jag orkar inte gå till skolan längre! Jag gör verkligen inte det!
Tycker det är svinjobbigt och jag vill bara inte. Jag vill åka iväg och träffa nytt folk! Sitta på en strand och bara softa och inte tänka på något annat än vågorna som nästan blöter ner min kjol!

Men nej. istället är jag fast här. Inte så att jag är helt urless på människorna jag umgås med. Utan bara att jag vill träffa nya människor och få nya erfarenheter, nya idéer. Inte detsamma hela tiden. Det blir rätt sleteriant när man gör samma vecka ut och in hela tiden. När nu känner jag det! Jag måste bryta mönstret. NU!Mors lilla lathund...

Såå skooltrött!
Fast inte riktigt. Jag är så pass skoltrött att jag inte orkar ta mig till skolan längre. Men jag är inte så skoltrött att jag inte orkar göra skolplugget. Fast jag gör det hellre hemma. Oj ´vad bra jag jobbar på hemma! Men i skolan? Eh nä.. screw the work liksom. Jag orkar inte då. Det går bara inte.


Så nus ka jag njuta av min kopp kaffe, för att sedan sticka in till skolan och hoppas på att man kommer precis i tid för att börja labba, sen prata om PA-t och sedan ja vem vet vart dagen slutar ?:O

Hon gillar mig!

Studiedag då va, och ja. Jag borde varit i skolan och haft manusgenomläasning. Men kände att ne. Orkar inte det!
Istället blev det att sova till 10 ungefär och sen upp för att upptäcka att allt man gjort till PA:t försvunnit. Derför mitt lilla kaotiska inlägg förut.
Men i morn blir det nya tag! Upp kl 7 ska jag! För att fixa till allt lite mer! Och sen på iväg till skolan för att diskutera med rebecca om skolmiljön und so weider.


Blev vikarie idag från kl 17.30-19 ungefär för att sen gå på mitt eget pass kl 19-21. Min hjärna fungerar inte riktigt som den ska nu känner jag. Men förhoppningsvis blir det en redig summa nu till slutet av terminen :D
Man hoppas ska ni veta!
Jag jobbar ju i simhallen som en del kanske vet, och om ni inte visste det så vet ni det nu. ^^ Jag lär ut alla simsätten (4 stycken) till barn och vuxna. Vuxna är roligast att ha för de lyssnar och tar in och ställer följdfågor som är kloka nog så att jag orkar svara påt. Eller så köper de bara allt jag säger. Mohaha, I'm tha boss!
Men ungarna kan vara rena pain in the as! Hade en unge idag som vägrade simma OCH vägrade hoppa ur i vattnet! Fy fan för sånna snorkråker alltså! Inte fören jag hoppade i simmade han iväg med orden: Jag tänkte precis börja simma! Då hade ju jag blött ner mig i onödan.
-Jag är gammal simmare, jag gillar inte att bli blöt. Obvious!

Men sen finns det de där urgulliga som bara: Kan inte vi ha dig jämt! vi gillar dig mer än våran andra tränare.
Och sen står o bara kramar en tills man måste säga åt henne att gå^^

Det här är ju helt underbart!

PA- varför?
Varför, varför varför?

Det bara försvann!
Skitsaker!

AH! Aja, hellre sitta här och irritera mig på att min armbåge gör ont än att åka in och läsa manus iaf. Gisses det måste vara en aningens tråkigt!

Haha, det måste verkligen vara roligt att se mig när jag slappar.
Jag brukar ju liksom gå i någotlunda eftertänkta kläder, nu sitter jag i en grå sälentröja, mina gamla trasiga LASS-byxor, otvättat hår och lila tofflor med röda hjärtan på som är absolut förtora!
Men nu ska jag fortsätta äta min otroligt raffinerande frukost samtidigt som jag tittar på masterchef.
(Rostat bröd och te.. ehe he)

Hjärncellsnedbrytning på hög nivå.


1-2-3, 1-2-3, 1-2-3....
Det sitter iaf. Som det ska?
Första balträningen, och vi gick egenom grunderna. Det var simpelt så att det förslår. Men nödvändigt, antagligen.
Haha detta kommer bli roliga söndagar med växande kramp i vader och lår. Gå ner i vikt har jag hört rykten om att man gör under dessa träningar. Ska vi se ifall det stämmer?


Igår såg vi på P3-guldgalan, som sagt. Jag såg Veronica, min lilla kändis till nästan-granne aka värra from 6an yo!
finfint, men lite jobbigt med en mor som klagar på sina kompisar.

i'm blue dabadidabada...

Dagen har varit låååång!
Vakna vid 8 av mamma. eller egentligen först vid 6, sju någon gång. Eftersom att jag glömt att stänga av klockan.
Sviintrött! det var vad jag var när mamma kom in och sa att det var dags att gå upp nu.
Halv 9, halv 9 som i 8.30 och inte som i 4.5, kom jag upp på fötter och gjorde mig beredd att intaga den fina lördagsfrukosten som ovanligt nog bestog av te och macka. På Dagens schema stog:
*Skjutsa in david till Lambohov
*Rensa ur huset och fylla en kärra för att köra den till tippen.
*Hem och städa
*Skriva klart Filosofi-uppsattsen. (Det är typ 5 meningar kvar.. elller 1-2sidor :S)
*Få hit några som ska kolla på P3-Galan med mig :D

Jag har gjort allt fram till och med hem och städa punkten. Nu känner jag mig bara dåsig och sviintrött som sagt.
Jag kom nämligen hem igår vid 02.10 ifrån norrköping och en utgång utöver det vanliga. Trotts en helnyckterkväll som på två glas cola hade jag det otroligt kul! Dansade på mina höga klackar och struntade blankt i att jag kanske bara står och gör samma rörelse igentligen.

Körde gjorde jag med. Var en så kallad fylletaxi och tog mig sedan hem från norsholm till linköping helt själv och gäspandes, och inte avskräkte det mig. Jag är redan taggad för att gå ut igen någon gång! Har ju fortfarande finfina mynt i krogkassan jag har i form av en apa^^ (Fick den i 18-års present, men tror inte att det var meningen att det skulle bli en krogbössa..)

Nä nu ska jag nog hoppa in i duschen och börja planera kvällen fram till det är dags att sätta sig med massa chipspåsar och simmaraxlar i soffan och kolla på hipphipp och P3-guld!

Puss hej!
(Detta med bloggandet kanske funkar ändå..)

Dags att starta upp igen?

Jag fick en föfrågan om att starta upp bloggen igen. Och eftersom att jag ändå inte har några direkta följeslagare så tänkte jag ge det en chans.

Vi får se vad som händer :D

RSS 2.0