tillåtet

Att sitta inne och kolla på film. För det verkar snart bli åska ute eller nått. Inte mysigt. Mitt huvud sprängs snart dessutom. vet inte om det är matbrist, vattenbrist, tandvärk eller kvav luft som orsakar det. SOm ni nyss läste finns det många faktorer som kan ställa till det innan för panngloben.

Det tillåtet att dricka massa smooties, för jag får inte tugga alltför mycket. Så drickbara måltider är det som faller nerför strupem javisst. Nu ska jag mörklägga hela vardagsrummet och titta på någon film. eller bara sitta och dum glo på tv. DATORN SKA AV! iaf.


byebye! Och tyck synd om mig för min haka är stor utstickande och blå :O

tror ni man kan bli brun av värme?

Isåfall äre ju bara att slå sig ned på alltan i väntan på att kvällskylan ska inta den med, om sådär fem timmar.

Har nog aldrig mött en öppnare kuvös förr. Äre åska pågång?
Jaja, nu ska jag bryta sommarlovslöftet och gå och lägga mig innan tolv. Med så lite kläder som möjligt, vintertäcket är ett måste året runt! "För tyngdens skull" - som min pappa smart förklarar varför vi vägrar sommar täcke, eller ännu värre; BARA PÅSLAKAN!

Puss puss kinden, så sover du tryggt sen :)
God natt!

frostig morgon.

Det hände en liten lustig sak när vi var i stockholm sista natten.

Det var på morgonen sisådär runt nio, när man ligger lite halvvaken i det ljusa rummet och gosar med kudden när helt plötsligt;  DUNK! DUNK! Man sätter sig upp och försöker förstå om det kommer från de där halvsovande drömmarna eller om det är från den verkliga dörren dunkandet kommer ifrån. Jag gick in till de andra som också såg nyvakna och suspicious ut mot dunkandet. Frågan, ställd av mig, "Hörde ni me..." avbryts av ytterligare Dunk! Dunk! Iklädd vit halsskuren T-shirt med trycket LEJON och ett sådant målat och ett par minst lika vita shorts försöker jag yrvaket trotsa den sega dörren som gick ut mot trapphuset med Lizette hängandes bakom den vänstra axeln.
När vi äntligen har lyckats få dörren på glänt står det en gubbe där ute med nått otympligt bredvid sig.
"Jag är här för att byta ert kylskåp"

Lite random sådär på morgonen.


Kram och Puss!

Jag är sämst på att skriva sådanna hälsningar via sms. Ända gången jag skriver det är när någon annan har skrivit så i smset till mig som jag svarar på eller om jag tänker på att skriva dit en hälsning. Alltså verkligen tänker på det. "Nu, ska jag skriva ett kram eller ett puss här? Verkar det fejk eller gulligt?" Eller så går tanke-gången: "Jag ska skriva ett puss, JAG SKA skriva ett puss!"

Så om ni någon gång får er ett puss*, checka ifall ni har skickat iväg nått innan, eller känn er smickrade; jag tänkte nämligen extra mycket på att sätta dit ett.


Puss!

*Detta gäller näturligtvis kram också.

Mitten i sommar.

Jahopp, jahopp. Det märks att man börjar bli lite egen när man börjar bli irriterad på allt föräldrarna gör.

Här har man vart borta i över en vecka och när man kommer hem är ALLT som vanligt; Mamma gnäller, Pappa lyssnar, David Tjurar, Mormor bråkar, Farmor klagar och Franz smiter. Är det någon mer som förstår varför man funderar på att ta sitte packe och dra?
kanske till det där rumnet som är ledigt his Maria? Ska se ifall det är ok.
Annars har jag ju mitt älskade plastkort. Ska bara se ifall man kan få sig en omarbetat bil att fungera så att jag själv sen kan sätta mig och bara köra iväg, utan en massa frågor ifall man kan låna bilen eller inte.

Är det någon mer än jag som är lite sugen på att åka och se Twilight-maraton på tisdag? För 275 kr^^

Ska fråga Josse. Japp japp

Hemma!

Efter en resa på 7+3 dagar med ett stopp hemma emellan är man äntligen åter i sin säng och har den där jobbiga konversationen i skallen : Duscha nu eller imorn?
Tror det blir imorn. Ni får tycka jag jag är äklig men jag ser hellre snygg och frärs ut imorn än att sova med blöt kudde och vakna med en unik morgonfrilla.

När ska jag ha tid att berätta om Grekland och stockholm då?

tja... Ni får väl fråga mig :)

BombomBOM!

Jag har Ugglans låt i huvudet.  Men med rätta! JAG SKA TILL FUCKING GREKLAND!
Ska lämna allt och alla här i sverige under en vecka för att endast umgås med en toppentjej och massa solbrända plankmagade snyggingar på volleybollplanen!
Sitta i baren o beställa roliga drinkar OCH äta godmat i resturangen. Varför är jag inte REDAN påväg?MeWantMeWantMeWantMeWantMeWantMeWantMeWantMeWantMeWantMeWantMeWantMeWantMeWantMeWantMeWant

Mhm jaha.

Inte så underligt egentligen; att när jag planerat något så kommer bara två. Men det hade jag nästan räknat ut när veckan hade nått mitten. Det bara är så.

Avslutning idag. Trodde den aldrig skulle ta slut. Hade sån himlans lust att bara köra hem och sova. Lite hängig är man allt efter gårdagen. Det är den värd! Mycket skratt och skålande. Grattis till Emelie som fyllde 18 och sovstund hos Millan och hennes appartment. Ett liv jag kan vänja mig vid. Möte med trevliga människor som man tydligen redan har någon form av historia med. Underliga förhållanden satte nummer i telefonen och man har en ny sms-kompis, den här gången kansek man ses oftare. Vad vet jag?

Jag skriver i gåtor idag. Men det är väl för att införa lite mystik i allt. Det är så jeklans monotont nu förtiden. Allt kan man räkna ut, aldrig någon överraskning. Eller mystik för den delen. Det kommer bli så härligt skönt att komma bort från Sverige en vecka. Till ett ställe där jag är allt annat än van vid. Värmen, folket, maten och havet. Jag hoppas verkligen inte att det här blir den sista resan jag gör.

Vet ni, jag är inte deppig, jag är bara lite trött. Med en lycka som spirar emellanåt med osm idagens gråa väder bara inte har sin lust att infinna sig.

Får se om jag hinner skriva imorn, annars så önskar jag er en god sommarstart och ett o-monotont liv!

Puss och Kram!

Awsome helg! Awsome Vecka!!!

Ska snart iväg för förfest hemma hos millan. Sedan ut på krogen och festa järnet, kanske se antilla i trädgårn och sen hem o sova i millans nya egna lägenhet. JA!!
Skolavslutning imorn; Sista sommarlovet :S =Blandade kännlsor

Hem igen och packa för att sen på lördan titta igenom väskan igen och sticka iväg till Lin i Mjöl för att vet intevad innan det är dags att åka.

GREKLAND! HERE I COME!

JA!

Onsdag.

imorn har jag lite att välja mellan. Åka in på nollningsmöte och fixa med inlämning av böcker och lite annat eller stanna hemma och sova. Eller göra allt kanske? Hm skjutsa in David, växla pengar och om det är tid över lämna böcker som jag inte gjort än, sen sticka till Emelie, för det var väl där vi skulle va?, och om jag inte har hunnit lämna in böckerna så gör jag det efter istället. Och sen åka hem fixa med packning och städning och en del städning +  sova. Ta bussen in till Camilla för att sen gå ut på krogen och se antilla.
Fredag morgon = AVSLUTNING :D

Nämen vilken lycka!

Jag fick MVG i Geografi! WOHO!
Jag fick VG i Samhäll! Woho! (igen)

Det här känns väldigt bra måste jag säga! Lyckllig för betygen och grekland om bara några dagar!
Funderar ändå på att sticka in till trädgårn. Kanske så för en timma bara:)
Hippefäzten är ju ikväll! Har ju sagt att jag ska gå. Så borde väl det.
Ska bara se biggest looser först. sen åker jag in med min kära bil och pakerar onödigt långt ifrån trädgårdsföreningen för att träffa alla söta hippisar och inte missa något. haha.

Aja.
Puss på er söta små saker. Efter kaffet vart jag visst lite peppad igen. Woho! (igen) (igen) 
Såhär glad blev jag efter betyget.


(Nu är det slutsnackat med betyg. tror jag.)

If tomorrow is the day..

Kommer det bli ganska jobbigt. Det kanske är imorn? men vi får väl en tid innan då? Det får vi hoppas.
Det jag snackar om: Uppspel imorn på Samhällskunskapen. Det sista vi gör. O det vorre kul med att göra något riktigt bra inför läraren :)

Mene nu till det riktigt spännande: Kommer jag eller kommer jag inte få ett MVG i Geografi?

En kort vecka kvar.

Nu är det bara ett år och en vecka kvar inna det är jag som står inför studenten.

Den här helgen har vart toppen!
Fredag: Bad och grillning vid bergs starnd/slussar. "mmm, mashmellows!"
Lördag: Klassfest. Maskerad-om-man-ville. Jag: Foxxy Cleopatra
Sen när vi vart utkastade från lokalen sprang nåra 18-åringar ner till ågatan för att hitta ett kryp in. Vi hitta inget och kvällen sluta med pommes från burger king och en sakta promenad till stationen och bussen.
Söndag: Sovmorgon och slummer i solen.

Får se om det händer nått mer ikväll.
Om jag orkar. känns som om jag kommer somna. 

<-- these girl i was yesterday!

Äntligen sommarlov!

Nu är det bara attinvänta svar om vilka betyg jag fått.

thihi! Jag är superglad och jättehungrig och ska snart ifxa grillspätten till kvälensgrillning. Fåunderar på att åka förbi någonstans och köpa jordgubbar med.

jajajaj! WIHO!
 
Dagenslåtar ; Jackson fives don't blame it on sunshine.  och lets twist again (artist mins jag inte men alla vet väl vilken låt jag menar?)

Det är iaf dag till det.

Vet ni hur stor lust jag har att plugga idag?
Såhär mycket:


Det är bara en vecka kvar. Men jag är så less på detta att jag snart spyr! Jag har ju knappt gjort nått annat än att sitta framför datorn eller en bok! Och nu håller jag på med 3 saker samtidigt!

Urs och fy!Ska man hitta på nått kul på söndag kanske?

RSS 2.0