But sometimes we have to do the other way

jag lovade visst en berättelse om gårdagen. Men jag har varit supertröttis hela dagen efter simhallen. Det tar riktigt på krafterna att vara så där översprallig med för lite mat i magen. PLUS att man fryser.
Nä urs. synd bara att klockan ändast är 10 i 20. annars hade jag gått o lagt mig nu.
Nej, kan inte gå och sova nu, för då vaknar jag ju kl 5. och har alltså inget att klaga på varför jag ser ut som att jag gick upp nyss. 

Så därför är det nått på tv nu?

Torra händer

Lördagsmorgon och jag har varit vaken i en timma! Woho! Dagen ser ut såhär:
Bilfärd till mormor - jag kör!
Väl hos mormor blir det litegranna mat.
Sen vidare till mjölby där kvällen kommer spenderas med härliga vänner, massa mat och grekiska filmer. Ojä!
Hem till Linköping så att jag hiinner med 23 bussen. Väl hemma kl halv 00 ska jag hinna byta om och gå och lägga mig innan spöktimme dags. Toppen!

Berättar mer imorn hur kvällen var:)

Juste. Det är is på mina fönster. PÅ INSIDAN!
KALLT!

Svenskar är allt ett älskvärt folk.

Det bevisade iaf deltagarna i Paradise hotell. Att det inte gör nått för dem att kyssas så inför andra. Liksom i en halvdan fyrkant i poolen. jaja. Mysigt ska det va när man är i final.
Ja, jag vet att jag är lite sen med att kommentera det. men hinner inte och orkar inte se det under sändningstid så det får bli att kolla Web-tv istället.
Sverige, måste vara för våran höga jämställdhetsstatus vi har blivit så älskvärda. Vi visar ju vår passion hit och dit. Försöker göra alla glada. Hoppas jag iaf att alla försöker med! Sprider glädje till våra nära och kära. Toppen.

Bara för det, på projektarbetet sen. Ska vi du och jag bjuda expediter på kakor då Camilla? Som för grej till våran cafè dröm? Eller typ kaffe? KAFFE OCH KAKA VARJE ONSDAGSMORGON?! blir inte det toppen? ELLER?


På måndag

På måndag blir det första besöket hos tändläkarn. Sen följer det två väckor till med mer järn i käften. Känns spännande. Lite ledsamt, och lite tursamt att de äntligen såg det så att jag inte hade kvar och tappade min mjölktand efter 20 års ålder och skulle behöva betala nästan 30 000 för allt jag ska gå egenom.

Japp riktig tur. Synd att de upptäckte min konstiga hörntand så sent bara. Ni vet den som sitter helt fel. Den som sitter här som jag skrev om här

Mm. Choklad!

Men det luktar vanilj genom hela huset. hm...
Jag har bakat chokladbollar inför ikväll och imorn. Sitter även nu och äter en cool rosa frukt. Om ni gissar rätt på vad det är för frukt så får ni, ja då får ni.. ehm.. en kaka?
Är inne i en bakperiod så passa på! Det kan ju bli gott:) Iaf nu för om ni väntar med att vilja ha en kakbit så kan det bli en dålig affär.

Och ni, Jag gillar inte Gudrun Skyman. Vet inte riktigt varför men jag gör inte det.

Absolut ingen klagan!

Hade klagorfri-dag idag. Riktigt kul. Man upptäcker verkligen hur mycket man klagar.

Som sagt va ingen klagan på hela dagen. Men om jag skulle klagat så skulle jag ha sagt nått i stil med; ARG! Grymma pratglada historielärare! JAg missade bussen med 10 meter, det är sviiiiin kallt ute och jag är arg för att jag missade bussen och såg den åka iväg. DET SNÖAR! ARG! Vaddå tjat om kinder ägg? Det var säkert pga det där otroligt onödiga konvesrationen om kinderägg som sabbade för mig och min tid till att hinna till bussen (Hur gammal är man egentligen är man om man tjatar på en lärare om kinderägg? Va?) Och hur fan tänker man när man hänsynar till ens persons mobilnummer utan att säga till den personen ifråga först? (<--Det irriterar mig mest, riktigt arg är jag på cheferna på det jobbet).
Men nu har jag ju en klagofri dag, så därför säger jag inte dessa grejer. Det var ju bara ifall.

Dagens fråga: Är det otrevligt om man efter fem minuters tysnad tar fram sin mp3 och somnar in resten av bussfärden?


Japp det var väl allt. Förutom att jag saknar en viss persons roliga små ord på mobilskärmen. Buhu!

Surt som en citron.

Nu har jag varit jätteduktig. Ville göra något kreativt, så jag bakade en kaka.
Det blev en sockerkaka med citronsmak. Och eftersom att man bara använda skalet på citronen så utnyttjade jag hela genom att även göra citronsorbe.

Nu ska jag bara vänta på att sorbe saften ska kylas ned så att jag kan sila den och, ja precis, frysa in den.
Men så tänkte jag: "Vilken idiot äter sorbe på vintern?"
Men vilken tur då att allt håller sig så mycket längre om det är nedfruset. Så det blir gott frammåt våren och sommarn med egengjord citron sobre. MM-m

Ibladn så kan man.

Jag klarade det!

Jag gick upp kl 10 i 6! Jag är megaproud! Men nu har jag suttit här aningen förlänge! Så därför Så vart det här ett JJÄÄÄÄTTEEEEEEE Koooooooort inlägg.


Det här med att gå upp på morgonen..

Jag har skitstora svårigheter med det. Det är som om hjärnan tänker: "Nej gå inte upp, det är ju bara en dröm!"
För jag har upptäkt att jag har börjat snooza i sömnen. Inte bra! För då vaknar man en halvtimme (ibland en hel timma) Efter det att man skulle gått upp. Det blir verkligen stressigt då.
Så imorgon åker alla klockor fram. Det är mobilen, vanilga klockan, stereon (=D), och en sånn där Wake-up light med vågdjud. Allt ska ringa imorgon kl 10 i 6, alltså 05.50, Då måste jag ju upp och stänga av en mängd olika saker för att kuna gå tillbaka till sängen igen. MEN DÅ! ska jag ha så mycket grejer p golvet så om jag stänger av allt blir det att jag ramlar över allt. Mohahaha! Jag är ju så smart!

Men så var det där med att mina inlägg ibland försvinner när jag skriver.
Serious, de försvinner undertiden jag skriver. För helt plösligt tittar jag återigen på den första sidan man kommer till när man loggar in på den här portalen.
 Hm *suspicious eyes*


Ögonen ploppar ut!

Jag är trött och ont i magen.
Jag och Linnea körde hårt i simhallen idag! Eller jag körde hårt med henne iaf^^
Snart är vi båda sommarsnygga och fort går det innan det är dags för att resa iväg till Grekland. Eller ja. Det kanske ska blir vår först? Och så kanske man ska ta och åka på den där skidresan.

Det kanske blir Snowboard ändå. Jag har velat fram och tillbaka hela tiden så jaa kanske hinner ändra mig 3 ggr till. Men ska se och kolla hur mycket en sån där Multi-pass-kit-grej kostar. Sen får jag väl bara ta och välja. För om det inte är så mycket dyrare kanske jag kan ta det, och åka både snowboard och skidor. Thihi!

Nästa hållplats:
Hemidan för skidresan vi ska åka på!
Och kylskåpet. Jag är sugen på ett glas mjölk.


Byebye pumpkin pies!
(Det var en som sa så nyss på tv nyss, typ hela tiden!)

Tillbaka till soffan.

På tv visas fantastic four så det blir att slö-titta på det fram till att man är så trött att man kan sova.

Bowling blev det ju ikväll. Riktigt roligt. Planering inför det skedde förståss genom sms. Jag satt hos farmor vid det mest hektiska och åt mat. Tillslut blev jag tillsagd att lägga ifrån mig mobilen. Sen råkade jag visst läsa ett sms jag fick under fikat lite senare. Rabalder vart direkt och en sur farmors komentar om att jag inte fick ha den uppe. Men det var ju viktigt! Skötte ju kontoret som Kurt sa. (Ville bara berätta det.)

Vann gjorde Lizette, förlora gjorde undertecknad. Vi var bara tre och jag förlorade inte stort. Men iaf. Hehe. Sen blev det Gormrè middag, Birger King.

Men skriver mer sen. Nu vart det visst spännande med filmen.

Mean streat




Och sen utav de bättre livebanden jag bara VILL SE:


Lördag och Bowling = Toppen!

Det blir ju bara super! Efter mitt inlägg på Facebook om hur tråkigt jag hade det så bestämde jag o en annan primadonna för att bowling, ja det är ju riktigt kul. Så hit med några roliga snyggingar och så boka en bana. Mat på Birger king blir det visst sen med. Måste då bara meddela att... Bam, bam BAM: Det blir min första gång O.o
Jag har endast tagit mig en liten pommes därifrån och delat den med two others. Så det här ska bli spännande. Vad är det som är gott där? Vad är det man helst ska äta?
Är det bättre äb McD? Eller är det ungefär same shit? Eller ska jag ta mig nerför och äta på tacobar istället?

Jaja. vi får väl se.. Har ju en sån där 20kr rabatt till tacobar så det kanske blir det:)
Vorre gott!

Men just nu, är jag proppigt mätt efter semlan. Och det gör det inte bättre att jag nyss bytte til byxor som går över magen. Japp sånna där Midjehöga bysor har jag och jag tycker sånna byxor är snygga! So fuck u if u have problem with it!

Mando är bra!


Lördag morgon...

... Och den där lyckliga kännslan jag haft ett tag nu börjar sippra undan. Jag vet inte riktigt vad det är, men troligtvis är det för att jag överanalyserar allt. Blir lycklig över en tnke och sen besviken när det inte verkar bli så som jag har tänkt fram.
Blir besviken och lite uttråkad. Besviken just för att det inte blev som jag hoppats. Och uttråkad för att det helatiden händer på samma vis. Att jg blir besviken. Kan inte någon bara överraska mig?
Skriva mig ett sms eller ring. Kanske bara titt förbi.
Men det skulle med vara att begära för mycket. För varför ändra på saker? Det är ju bara onödigt. Lika bra att det är som man är van vid. Tyggast så.

Vilken tur att jag lever ett så tryggt liv.

Inte underligt att jag längtar bort.

klockan..

hehe skrev förut ett inlag vid 00.07^^
Inte inte för att jag är ett James Bond fan!

För det är jag faktist inte! Tro mig.

Vad är det som är så lebbigt?

Jag förstår inte! Vad är det som är läskigt med att vara homosexuell?
Jag är visserligen Hetero MEN jag tycker ändå inte att det är något fel att andra är Bi eller Homo. Det är ju snarare en självklarhet! Har man kännslor för en annan person så har man det. Man kan inte styra sina kännslor jämt och för det ska man inte skämmas. Tvärtom! Man ska vara glad över att man ens kan känna kärlek. Att man blir glad över att man tycker om en person.
Jag blir bara arg och förtvivlad på folk som anser att homosexuallitet är en sjukdom eller nått förbjudet och fel. För det är inte fel! Det är hur rätt som helst.
Och homofobie? Vaddå ska man utveckla Strightfobie eller? Nä, homofobie tror jag bara är påhittat av folk som är utav det slag som älskar med hjärnan. Inte hjärtat. För hur ska de annars förklara äkta kärlek om de tycker att en stor del av folket älskar fel?
Visst de kanske är så att de är rädda för att en homosexuell person ska känna känslor för dem. Men det är ju då bara att klargöra, på ett snällt sätt, att man inte är intresserad. Precis som man gör i heterosexuella fall. Det är ju inte ett dugg konstigt med det.

Eller? Så kan någon tala om för mig varifrån man har fått en sådan knasig idé att det är endast man och kvinna som får älska varann. Och inte man och man eller kvinna och kvinna? Vad är det som är så fel? För man är ju fortfarande normal. Om man nu kan definera normal. Jag tror inte att det går. Och ordet normal? Är inte de ordet som förr definerade män? Vi har ju kommit en lång bit ifrån det nu att det är männen som är normen så borde inte ordet läggas i graven som alla andra förgångna ord?

En bara liten fundering jag gnolat på ett tag.
Om det finns någon där ute som vet hur man definerar normal eller vad det är så fel med att inte vara hetero. Snälla, snälla tala gärna om det för mig. För jag har faktiskt ingen aning. Och tror inte att det finns några andra svar än att:
Man kan inte definera normal, och
Det är inget fel med att var nått annat än en hetero typ.


Och jag disskuterade förut med mina kompisar och jag kom fram till detta:

Vi säger alla att det är insidan som räknas. Men vi går ju fortfarande till en viss del på utsidan. För inte går jag fram till en som genom mina ögon ser ut som en läskig man. Han kanske är jättetrevlig när man väl har börjat prata med han men vid första anblick vill jag inget annat än att springa. För att hans utseende gör mig rädd för'n. Det är inte att vara ytlig, tycker inte jag. Det är självförsvar.
Så därför behövs ju en viss ytlighet ändå. Ens appearance är till en viss del viktig redan från utseendet. Sen har man ju självklart olika uppfattningar om vad man tycker verkar som en trevlig person eller vad man uppfattar som otäckt.

Vad tycker ni? Håller ni med eller har ni en annan åsikt?

Ifall ni vill se

Jag spelade ju bas på ljungsbro den 7:e december förra året.
Det är utav de mindre bra låtarna de visar här och kan därför förklara varför vi står så stilla och ser något uttråkade ut.

Men här är länken i alla fall:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.edu.linkoping.se%2Fljungsbro%2Fskoltidning%2F091207Perry.htm&h=095fd1fd4b8b9d113b4b731e350b5ee9

Låten heter Times Like These
Gruppen Foo Fighters


P.s Det är jag med rosa strumpbyxor...

Avatar - En nyskapande gamling

"Jag vill också uppleva nått så fantstiskt som kärleken till så hör grad"

Avatar har allt som en vanlig hederlig action/sci-fi/Fantacy -film har som:
*En avdankad soldat.
*Ett möte mellan två olika värdar.
*Ett möte mellan två helt olika arter som blir kära.
*En avundsjuk typ på den goda sida, som ändrar åsikt om den han är avudsjuk på och som offrar sig i slutet för sitt folk och för sin nya någorlunda ledare.
*och självklart: Den maktgalna typen som aldrig tycks vilja förstå att han ligger i underläge tills han till sist, som siste man, dör.
*Slutligen: De två olika världarna lever tillsammans i harmoni.

Nu kanske det låter som att jag tycker att filmen är dålig. Men så är inte fallet. Att jag kan rabbla upp dessa grejer är bland annat för att jag nyss såg filmen, men också för att de flesta filmer av den genren handlar om in princip samma grej; att förena två olika värdlar. Därför kan jag inte längre tycka illa om en film för att den är förutsägbar. Jag visste redan då jag såg de där herliga avkommorna från trädet att filmen kommer sluta så som den gjorde. Men det är resan dit som avgör. Det är inte de utmärkande punkterna som gör filmen det är scenerna emellan dem. Och även nu förtiden hur de är gjorda. Den här filmen är ett underverk av fantastiska scener. Otroligt vackert och om jag inte hade suttit så åtsidan som jag gjorde och inte var så medveten om var jag var så hade jag antagligen sugits in redan från början. Men tyvärr tog det mig nu ett bra tag innan det skedde. Vilket troligtvis försämrade min filmupplevelse. Men dock inte hela.

Det jag gillar mest är när han lär sig att se. Jag blev nästan tårögd när han lärde sig att flyga och hantera hans avatarkropp. Jag blev rörd vid något tillfälle jag nu inte minns, som sagt jag sögs in i filmen allteftersom. Men det tog ett tag.

När jag väl sugs in i en film, konsert eller bara nått helt fantastiskt så är det inte säkert att jag kan återberätta allt igen. Jag måste nog sova på saken eller se det igen.


Den här filmen gjorde intryck. Den innerhåller allt. Jag behöver inte ens nämna vad ALLT innebär.
För jag tror du vet.

Jobbsökande

Eftersom att ett sommarjobb från LASS är riktigt dåligt betallt kände jag för att söka någon annan stans. Så. GOTLAND ANSTÄLL MIG!
Jag har sökt flera flera FLERA arbeten hos Kneippbyn. Det är ett ställe man gärna åker till på sommarn. Ungefär som skara. Funderar faktist på att söka till skara med. Varför inte?
Ja det gör jag:)
Och ni snor inte min idè!
Det kan ju va så att ni är aningensbättre än mig på att skriva CV och personliga brev/kommentarer. Så! No, no! Ni får inte. Det är mitt jobb. Ändast mitt. Och jag vill inte att nån ska sno det sådär rakt framför ögonen på mig. Capisci? Bra! Annars ska ni få se på andra prickar!

Bokat x2

Ja! Nu är äntligen resan till italien bokad! Happiness! Och jag bara längtar som en dåre till att få resa iväg. Det är nu 4 månader 5 veckor och två två dagar kvar till dess att vi reser. Nedräkningen har startat!

Bokning nr 2:
Bio imorn :D
Ska äntligen se filmen Avatar! oj vad jag har längtat att se  den filmen. Och nu ska jag äntligen få se den.
Vilken härlig dag!

Så taggad till att träna!

Sitter och kollar på biggest looser och känner att jag vill ut och springa, köra några situps eller armhävningar. Jag vill träna!
Men när jag ska sätta igång tappar jag lusten. Bra iaf att det kommer en på söndagarna för då måste jag ju träna.
Men imorn, då blir det andra bullar! Funderar på att starta lite nu. Kanske ska klara 2x50 ben böj? eller nått annat. Ja något blir det. 

Kan inte ni säga nått som ger en motivation till att träna?

Torsdag- Snart Helg:D

Torsdag den 21 januari.
Vad är det som är så fantastiskt med den här dagen då?
Jo jag tror bestämt att det är någon som jag känner som fyller. Nu ska vi bara komma ihåg vem det är.
Möjligtvis kan det ju vara han Gustav. Jag drömde ju om honom inatt. han stod och snattade i en korvkiosk har jag för mig. Eller jag minns inte helt, men det var i alla fall en dröm där jag kom på honom att göra nått.
Nej, nej! Inget snuskigt! Nej det var mer nått busigt lite småpojksaktigt. Ja, typ stjäla från en kiosk.

Jag får gå runt och tänka på drömmen idag ifall jag har en tråkig lektion eller nått.
Andra lektionen med psykologi idag. O, jag har redan bra kännslor för att det här kommer bli kul:D
Nu ska jag gå runt och sjunga ut högt till MAndo diao och fiza det sista.

Ciao mia amici!

Matdags!

Och på meny står Snitsel och Råstekta potatisskivor^^
Jag lagar maten! totaly impressive.

Min katt fick slippa kragen nu för första gången efter operationen. Men direkt börjar han slicka sig på såret?
Vad är det med djur och det där med att slicka sår?


Thehe!

SKolan om en timma ungefär. Får be nån ursäkta att min buss kommer komma lite sent. hehehe. Inte alls för att jag kunde tagit en buss en timme tidigare eller så. Men det är så himlans härligt det här med sovmorgon every day! Ja älskart helt enkelt! Så nu ska man ta sig till skolan för ain första lektion i psykologi:D
Happiness!

Sådärja

Nu är arbetet inlaggt.
Och imorn skulle jag visst vara nästan klar med nästa stora arbete. Hehe. Ska nog upp och läsa och skriva lite tror jag.. Absolut!
Det är inte bara en grej som ska vara klart. utan 2. Ojoj! Jag har endast valt land på geografin. Jag borde vara halvägs genom arbetet just nu! Men så här! Jag blir klar med hälften av arbeter till Samhällen idag. Gör klart det imorn. Och på lördag startar jag geografin. ev. gör helklart på samhällsgrejen., Superdupermegabra plan! Men Det gäller för mig att hålla det.
SÅ byebye! Ska ta mig en skrivar tur I think!


Ohj jagh snackar visst endast plugg nu förstiden. Men det är så mycket! Det är väl bara bra om man pratar och skriver när saker och ting börjar bli för mycket.
Men det tråkiga är. Jag har inte hunnit med så mycket med mina tankar och så. Det var ett tag sen jag kom på en sån där snilleblixt.
Nepp morgondagen ska spenderas på bästa sätt. Baslektion börjar ju också.. ja det får bli bra helt enkelt. Jepp jepp.

Vi ses hörni. JAg vart helt plötsligt inspirerad till att läsa lite. Eller för att sköra några situps^^

JA! Jag är snart klar!

Thehe har bara 189 ord kvar! Och det analysen kommer inte bli så bra men min källkritik var något av det bästa jags krivit tror jag!:D

Och jag längtar efter min Ben glass! Ah! Kan inte sluta tänka på den. Men 189 ord! Det kan jag ju stå ut med!
Eller hur? Sen blir det att se Mona lisas leende tror jag :)

Det är en fin film. Och en utav de få jag faktist står ut med Julia Roberts. Ja, jag vet att jag är konstig som tycker att hon är jobbig.
Men det har bara blivit så. Var snäll mot mig och titta inte så där konstigt.
NEJ NEEEEJ!

aja nu ska jag återgå till mina 189 ord:D

Studiedag!

Och jag vakna en timma efter vad jag hade bestämt mig för.
Aja. En lång studiedag ligger framför mig, ska skriva på uppsattsen som ska bli klar tills imorgon. Sen får jag sitta och äta glassen till nån dålig film för att sen skriva om hur jämställdhet kom fram.

Så vi ses senare till filmen eller ännu senare^^

Hon sattsar...

... oooch hon springer upp för soffan, till toan, borstar tänderna, klär om till nattlinnet och vips. Hon ligger i sin säng.

Okej ni trodde inte på den där.
Men ja så blir det nog. Ska läsa igen om va jag änsålänge har gjort i mitt fina arbete för att sen sova på hur jag ska skriva vidare. Detta sker med en stor bytta Ben'n jerry-glass som jag och Johanna så duktigt köpte hem idag:) Endast för att få sin pluggdag så lyxig som möjligt.

Hej då för idag!

Åh! jag vet att du vill ha! mohahaha!

Det får duga sålänge.

Japp blev jättetrött på mitt gamla utseende.
Och för att jag också ville ändra när alla andra gjorde det.
(STORT PLUS) Att jag tänkt göra det jätte länge fast jag inte orkat.

Men nu är jag nästan klar.
Några småtjusteringar o sen äre så gott som klart!

jappjapp.
Nu funderar jag. Skriva på uppsattsen och sen sova. Eller tvärt om?

The question is spoken. What to do? To be, or not to be?


Stackars katt :(

Franz har varit på kastrering. Så nu är han helvimsig och har en tratt på huvudet.
Lite kul är det för han krockar i allt, går runt i cirklar och hahaha går baklänges(!) hahahaha! Nej vad elak jag är som garvar åt han. Men det är riktigt kul att se! Men han mår nog snart bättre:)


SNart klar med en tillfällig header^^

Det tar på krafterna.

Jag kör på den där totalposetivdag. Det känns jättebra under dagen, men när man sen kommer hem så blir man supertrött och inte orkar göra ett skit. Jag har ju lusst att spela lite. Tänkte ta och lära mig wonderful world på piano lite snyggt. Kanske till och med sjunga lite. we do it like this; Jag bestämmer mig för att gröa sången och sen spelar in den. Sen får vi se om jag sjunger med eller spelar melodin istället.
Det blir ok?

thaha. Going to be good, i will.

vart inspriread av en tjeja att göra om min style på bloggen. Ska bara fixa en snygg header.
Det orkar jag nog:)

Godmorgon sverige!

Dags att dra till sskolan snart. Sovmorgon är nog det 8:e underverket! KAn sitta och lugnt nyta av en STOR kopp kaffe. Haha.. råka ta fel mugg (A).

Men sitter och lyssnar på peppande musik så att jag kan komma till skolan med ett härligt leende. Det här ska bli en bra dag!

Det måste det bli!

Annars då?
Min katt är hos veterinären och ska kasteras. Enligt mamma skrek han när han åkte bil. Vi har alltså en ganska ikke bilvänlig katt.
Han uppäkte att det finns andra katter i världen och gjorde stora ögon. + att han blev utskälld av en hund, enligt my mother.

Får se hur han mår sen när vi kommer hem med han. KL 15-15.30 ungefär ska vi hämtan. Då har jag förhoppningsvis slutat skolan.
Sista körlektionen för mig idag! (Trodde att den slutat:S) Men vi ska bara tala om betyg.

Håller tummarna för ett Mvg. Men det antagligen ett Vg. Pågrund av min ikke vilja att engagera mig i dessa lektioner. Fast jag sitter ju faktiskt med och så:)

Japp vi får se vad dagen har att erbjuda. Men förhoppningsvis blir det nått mer skojigt som dyker upp! :D

Byers!

80-talet vart tog du vägen?

Några braiga KISS-låtar.
En utan smink:


Och en lite konstig video men man ser dem med sminket iallafall:

Jag vill klaga lite.

BÖHöhöhöööl! Jag är ensam! Vill göra nått. Men vad? Jag vill... eh...jag vill se film med nån!
Eller dansa lite! Ja! Jag vill röra på kroppen till härlig musik! Jag vill snurra runt i piruetter, jag vill slänga med håret, sträcka på armarna, på benen. jag vill gå ned på knä och spela luftgitarr. jag vill sjunga högt och falskt. Men inte ensam. Det blir inte lika roligt då.
Jag vill också stå på scen med min bas. Se cool ut mina brillor och bara köra gången till en tung med ack så härlig låt. Jag vill rocka loss med Nilla till "long befor Rock'n roll". Jag vill gå på konsert. Jag vill känna den klaostrpfobiska känslan man får av att stå tätt intill de andra somn gillar samma musik som en. Långt fram så att man ser varenda centimeter arstisten/-rna. Jag vill skrika mig hes till underbara låtar. Jag vill dansa när man väl får plats för det.

Jag vill inte sitta här med min dator och bara drömma om det.

Jag vill vara social. Träffa andra. Men just nu är alla borta. Eller förlångt bort.
Urs. Jag känner mig som en erimit. Fast de känner sig nog inte så ensamna. De har ju ändå valt att bo så.



ÅH! Jag vill se KISS!


 
Jag vill vara sådär cool jag var efter Mötley Crüe konserten på P&L.

Laddade ner

Laddare ner VLC nyss. (Kanske man inte ska berätta så här öppet men schh! säg inget!) OCh jag kan äntligen se på filmer genom datorn! JAJAJAJA!!! Det blir att se edward! Han är söt.
Visserligen är det Johnny Depp. Men det gör ju inte en % så därför. POPCORN!


Och det var en familj nyss som vann 100.000. Glad för deras skull. Lite avundsjuk för min skull.
Endast mänskligt.

Alla dessa pengar.
Nu ska jag hjälpa till med lite mackor och te. Annars svimmar jag snart.
Varför går jag bara inte och äter när jag är hungrig?
 Det är en bra film:)

Inte alls uttråkad.

Madde sa (18:52):

MEN NEJ SARA!

Hur kan du lämna mig så här!

AH! Du är ond sara!

Du är jätte ond!

Madde sa (18:52):

You are not whitout MALICE!

YOur EVIL!!!!!!!!111ETTett

Nu tänker jag sitta här och pränta in hur ond du är!

Madde sa (18:53):

Lämna mig så otillfredsställd som juliet lämnade romeo!

Fast du behöver inte säga att du älskar mig ifs.

MEn du kan ju iaf hålla mig sällskap i den här hårda värden vi lever i.

Madde sa (18:54):

Inte vända mig ryggen sådär för en liten huvudvärk!

Du är en elak kvinna!

Eller en gammal tant kanske?

SÅsom du pratar

Och itne orka se film?

Vad är det som är jobbigt med att se film?

hm. få se... Trycka på playknappen?

Madde sa (18:55):

SARA!

Jag hoppas du läser det här sen!

Annars var det här jävligt onödigt..

Men vet du!

Vet du sara!

Jag ska print scanna det här o lägga in på min blogg och så får alla se hur ond du är!

Madde sa (18:56):

Inte orka ta dig 4 mil för att se film. Eller bara sitta i DIN soffa med en popcorn skål och en Madde brevid.

Det är lathet! Din feta (söta) lilla Korv!

Jo du jag vet allt att det är det värsta man kan kalla dig så därför

Madde sa (18:57):

KORV! KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!KORV!

KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV!

(man kan inte uttala KKKKKKK så därför vart det bara ett K!!! FGS!)

Madde sa (18:58):

Thähähä! Nu har jag snart suttit ock skrivit i 10 min

känns det bra nu sara?

va känns det bra nu.. Att jag sitter här och kallar dig korv va?

Madde sa (18:59):

Men du sara

Sara*

Jag hoppas att du inte blev arg nu.

MEN DU ÄR EN OND KORV!

Madde sa (19:00):

Du kan ju ta de där mördar tomaterna i hand!

Nä nu ska jag sluta för du är inte värd mina ord.

Och kolla! Inte en ända smilies.

Madde sa (19:01):

O jag printscanna inte!

Jag copierade!


Kan ju meddela att hon var utloggad 18:50..

borta bra men..

Hemma kan ibland vara bättre.
Iaf när man kommer hem vid 13 och man direkt kan ta av sig jeansen, gå runt i långkallingar och sen sätta igång och köra sån där dvd-träning. Men jag har tränat det är det viktigaste!
Bara för att jag ändrade mig när jag stod där inne på world class.
Jag har ju fått sånt där fripass för en vecka av mamma, som köpte den nya bodywork-skivan (då ingår sånt där fripass på köpet), Och som sagt eftersom att det bara är för en vecka så bestämde jag och hon bakom disken att det är nog bättre att vänta på mitt nya schema för vårterminen så att jag vet hur jag kan använda veckan maximalt. Men tänkte Måndag nån lugnt yogapass? Om det finns:) Eller bara lite spring på ett löpband. Sen tisdag så kan jag åka dit på nått pass kanske.

Vi märker hur det blir. Och nu är jag äntligen igårn! JAJAJA!

Tanke om tuttar.

Varfrö är det sånt babbel om tjejer som går toppless? För alla har ju tuttar. Varför måste de kvinnliga döljas?
Är det för att de är större och hänger? Men det gör det ju på en del män med. Ska vi behöva dölja hängande tuttar män inte män med nästan större tuttar än mig? Och jag har ändå relativt stora bröst, har jag hört.
Men är det för att de har blivit sexuella objekt? Är det det det handlar om? ( oj många det där men jag tror ni fattar den meningen). Att vi blottar oss. Utgör sexuellt ofredande? Men det är ju inte så väldans trevligt att se gubb-bröst på stranden heller. Eller lite kraftigare män med större hängpattar än mormor. Nu säger jag inte att det bara är de större männen som har tuttar. Det finns nogrlunda smala män med med tuttar som hänger lite, ungefär storlek 75a-b om vi ska snacka bh-storlek.
Varför är det än en gång kvinnan som måste stå som det sexulla objektet? Varför är det vi som måste anpassa oss? Dölja det som gör oss annurlund än männen?  

Och oj vad jag gillar de länder där kvinnorna går runt som ingenting utan bh och bikiniöverdel.

Och va sjuttor har de bara satt dit FE framför male för att få fram ett ord för kvinna?


Vilka tuttar skulle du hälst villja se på stranden/ vid poolen?

Tänkte väl det.



För övrigt tycker jag att tuttar är rätt fula. I alla fall om man ser endast brösten. Det blir en annan sak om man ser helheten.
Det ser ju ut som nått som stirrar på en. Haha.

Aja. Berätta dina tankar om det här:)

Så är man hemma igen.

Tebax ifrån skolan.
 och klockan är inte ens 2. Det känns bara toppen!

Hade tänkt träna lite, men nu sitter jag och fikar istället. haha. kanske blir någon "hälsning till solen" sen bara för att göra nått.
Men nu ni ska jag se några avsniott av PA bara för att skratta åt Patrik som nog är den larvigaste person jag nånsin sätt som försöker vara macho.
Sen läsa jättemycket i engelska boken. som är sååå roolig! Not.

Men men. ha en skön eftermiddag tills vidare!


Vilken härlig dag!

Sovmorgon till kl 10.20 sen hem igen kanske redan vid 13. Roligare och slappare liv kan ni ju försöka få. Men jag tänkte vara duktig när jag kommer hem sen. Ska ta mig an den där engelska boken och köra lite styreketräning innan mamma kommer hem.
Fast lite onödigt känns det ju. Vi har typ bara egna arbeten och det känns bara jobbigt att behöva ta sig till skolan för enstaka lektioner och sen få reda på att man lika gärna kan sticka hem. Men jag ska inte klaga. Jag FÅR ju iaf gå i skolan. Och jag kan det :)

Diskussion it is.

Det vart ingen bokning ikväll.
Så därför ska jag åka till Linnea på torsdag och diskutera detta ärende.

Men nu tänkte jag berätta för er om min roliga lilla upptäckt:
Var hos tandläkarn idag. Skulle se vad det var för fel på mina gaddar. Det visar sig att jag har en mjölktand kvar. Tänka sig:O
Och att hörntanden som ska sitta där igentligen ligger horisontellt under mina främre underkäkständer. Alltså allra längst fram i munnen. Nakom läppen förståss men ja jag tror ni fattat. Man kan känna den. Scary! Really scary. Eller mest skummt faktiskt. Kommer gå och känna på den hela tiden. Det och att jag känner på min blåsa på tungen med läppen. Liksom snurrar hela tungen så att den ser ut som en snigel i munnen. Haha inte underligt att jag fått många konstiga blickar på senaste. Värre kommer det bli när jag nu kommer känna på tanden som ligger där dolt:P

Haha.

Där är min hörntand. Den har hamnat en aningens fel kan jag ju snällt påpeka.

Navy Csi.

Så spännande det var idag. Oh satt ju helt Fastfrusen här i soffan.

Och nu till en ännu mer spännande grej. Om typ en timma eller så kan det vara möjligt att jag och Linnea har en resa inbokad! OMG YESYES YES!!!!





Det är så fint! Vill dit nu!

It's freaking cold outside!

Jag var utan vante i 5 minunter. FEM MINUTER! om mina fingrar tinade inte förren jag kom in till tandläkarn. Alltså 10 min efter det att jag satt på mig vanten igen!
Det är inte ok!
Verkligen inte!

Nej inte förkylning!

Alla säger att de är förkylningsblåsa jag har på tungan. Jag vill inte vara förkyld. Eller jo. En dag vill jag vara hemma och bortdomnad utav feber. Bara ligga i sängen och vara helt lost in the space.

Men jag fick en annan förklaring också om att bränt sig på tungan. Inte riktigt troligt att det är därför. Men jag gillar den idèn mer än tron om att det är påväg att bli sjuksängen för mig.



Okej kanske inte så illa dårå men fy vilken bild!

Men vad tjänar det till?

Att gå runt och vara glad: Sprider jag verkligen min glädje? Eller irriterar jag andra bara för att jag inte tar allt så hårt?

Att plugga: Jag får ju ändå bara VG. (Ja, det är ett bra betyg. Men man tröttnar när man har det i varenda ämne!)

Att försöka bli kompis med en som visar gång på gång att den inte gillar en: Men varför liksom?

Att sova: Jag skulle ju behöva den tid jag sover till annat.

Att äta: Det är ju ändå poppis med att gå ned i vikt så varför inte sluta helt?

Att leva: Vi kommer ju ändå att dö.





Nej jag har inte dödstankar. Jag bara tänker lite!

Måndag

En ny vecka, nya möjligheter

Tror jag har skrivit det där förrut nån gång. Aja.
Sitter nu och dricker te och äter smörgås. Jag har fått mig en förklaring på det där med blåsa på tungan. Jag tror hon skämtar den där Linnea. Vadå slinter med tandborsten?!?

Snart dags för skola och svenska och jag sitter fortfarande med blött hår när jag vet att bussen går om en halvtimma ungefär. Så jag ska nog sörpla i mig det sista av tet och äta upp den där mackan och ge mig av. Ingen idè att komma försent.

Ha en bra måndag!

Söndag

Jobbat: Check.
Tränat: Check.
Varit på konstig middag med skrikande goa ungar: Check.
Ont i öronen: Check

Men det var allt ett par redigt goa ungar.

Men nu till kvällens tankeställare:
Varför får man blåsor på tungan?
Helt orimligt, och det gör ont! Så varför får man dem? För man gjort nått syndigt? Är det Guds straff? Eller det resultatet av för mycket godis? Men jag har ju inte ätit så mycket godis...
VARFÖR HAR JAG EN BLÅSA PÅ TUNGAN?
Vill inte ha den där!
Jag hatar den. Eller jag menar jag ogillar den skarpt.


AH! Blir galen! ¨
kan...inte...sluta...tänka...påden!

Mot oändligheten och vidare.

Jag ska till malmslätt.
På nån träff med breddtränarna i lass.
Det kommer nog bli trevligt tror jag. Ska bara sätta upp håret och sminka mig. sen är det dags för avfärd.
Kl 19 ska jag var där. det är ju snart. kommer visst komma försent. Men det gör ingenting! Fint folk kommer ju sent som sagt.
Men nu ska jag dra.
byers!

Min katt fick bitryck!

Han började bita mig heltplötsligt i armbågen. Och sen fingrarna.  Och fy vilken dålig anderdräckt han har! Så fram med tandborsten. Japp, vi har en liten barntandborste till han och sån där tandkräm för katter. Haha, sånna curling vi är. Men det funkar ju! Han får bättre andedräckt.
Men nu ska jag upp och läsa massvis med sidor i engelska boken. Den ska visst vara utläst på fredag.
Och jag som måste kolla upp i ordboken för att första lite ord. Det kommer ta mig en evighet.
För jag ÄR så dålig på engelska. Men jag är påväg att lära mig. Snart kan jag jättemycket:D
Hoppas jag på!

Seya tomorrow after work! 

Mätt och belåten.

Nu har jag ätit upp en Kebab tallrik, anteckna.
och jag har blivit otålig med min träning. Imorn blir min första dag för det här årets träning.
Nu ska jag komma igång direkt!
Det ska bli 2500m och inget mindre! Verkligen inte.

Och det är ett av mina mål det här året. Ta upp min goda hälsa. Kanske huvudvärken släpper? Man kan ju hoppas.
Men innan dess.

"Get up offa that thing, start dance 'till you feel better"
Och dansa ska jag göra. Nångång. Snart hoppas jag.
Dansa med mig?



What is love?

Bara för att jag inte kan sluta tänka på den här videon när jag hör den här låten.
Haha!

Get up offa that thing

Den här låten:
tjatig men oj så svängig!
 enjoy!


Hej.

Tänkte precis skriva lite. Men nu kom maten.¨Vilken tur att jag hann att bli hungrig.

Så nu blire lite kebab. MUMMA!
Adios solong!

Kom på

Kom på att jag inte har bäddat efter kattens läckage imorse.
Och nej inte läckage som i kissat på sig.
Så nu ska jag upp och sätta i nya lakarn.
SEN sova.
Yäy me!

Varför går jag inte och lägger mig?

Jag är jättetrött. Gäspar som en galning. Har ont i rygg och axlar efter att suttit böjd framför datorn = snart sån där jobbig huvudvärk om man rör på nacken förmycket.
Tillockmed min katt tycker att jag borde gå och lägga mig. Han cisar det ganska tydligt med att gäspa och sen glo på mig som om jag vorre en galning som satt uppe när mina påsar under ögonen nästan trillar ut ur ögonen.
JA, Han la sig äntligen ner!

Men nu till frågan. Varför går jag inte o borstar tänderna och går och lägger mig?
Antagligen för att jag är en sån där galning som min katt visar med den blicken.
Men jag vet inte. Spännande att sitta uppe?
Både ja och nej. Hittade en liten rolig figur och väntar nu på att hon ska logga in på msn.
Och när man talar om trollen (i det här fallet skriver) så loggar hon in.

haha nu ska jag snacka snygga bakgrunder. Eller nja. Jag sk anog sova. Min huvudvärk kom precis...
 
Min katt. Här i fullgång med att äta ost. Hann inte ta kort på hans talande blick. så ni får nöja er med den här.


Puss och Godnatt för nu ska jag verkligen krypa ner i min säng!

Stormen Gudrun.

Hon dansade nyss på tv4.  Och jag började tänka på den där häxan (?) i robin hood parodin-men in tights:

Hon kommer i slutet. Men den här filmen är så underbar så jag tänkte att ni vill säkert se ung 10 min.
Om ni inte står ut så klicka fram till slutet av den 8:e minuten.

Eller hälst den 7:e minuten då Sheriffen von Nottingham ska tala om en dålig nyhet på ett glatt sett. Det är ju hur kul som helst.
Completly ridiculous.



Enjoy!

Hemma!

Nu är det helg! En helg närmare sommarlovet.
Och nästa vekca tänkte jag att en lägenhet ska bokas i italien:D
Så skänt det kan bli då.
Jag Linnèa. Kanske Pernilla. Vi får ju hoppas.
Om det är någon mer som vill med säg till då isåfall!

 Visst ser det fint ut!
Jag vet att du vill! Häng med nu vettja!


Fredag

Wei. Fredagar är super! Går 2.5 timmar bara i skolan. Det är ju sånt man bara drömmer om ibland men nej. Det är min verklighet:D Börjar 10 slutar 12.30 och hinner med bussen som går förbi skolan ung 12.40. Alltaså kommer jag vara hemma ungefär vid 13. JA! Det är ju så skönt!

Men nu ska jag göra mig iordning (Äta upp frukosten) och sen sticka till skolan.

Byers!

Trött efter dagens bravader.

Bestämde mig för att börja den nya terminen med ett riktigt leende. Så hela dagen har där varit en tokigt leende madde i korridorerna. Endast klagat på hur kallt det är. Fast försökt komma på andra tanakr. Faktiskt.

Men nu. Efter en hel dag i kyla kommer man utmattad in i värmen. En varm soppa i magen och en filt om benen.
Jag är helt slut. Sov ju inte så bra inatt heller. Mindre lyckat. Vaknade jättetidigt imorse. Men jag kom upp en timma förtidigt. Det var väl bra?
Ska upp lika tidigt imorn med. Även om jag börjar kl 10. Tänkte nämligen äntligen börja med träningen.

Nu ska jag fortsätta med mitt tv-tittandet.

Skoldag nr1

Jag minns första skoldagen. Dendär dagen jag skulle börja ettan. Inte lilla ettan utan stora. Gymnasieettan.
Förväntningarna. De stora fövräntningarna på att få en nystart i sitt liv. Att få börja om på nytt efter de jobbiga högstadie åren.
Ett nytt liv blev det. Många nya vänner. Annorlunda erfarenheter än tidigare. Men förväntningarna blev inte tillfredställda. Jag hoppades på mycket musik trots att jag inte började estetklassen utan sam/musik.

Jag minns en gång. För ett år sen ungefär. Vi fick drama istället för musik. Och många böjade klaga som gamla kärringar. Jag tyckte att vi kunde ta tillfälle i akt och lära oss om vad vi klarar av att utföra i grupp och indivuellt på scen sen för framtiden. Det var en jättebra chans att lära sig mer om vad man vågar och inte vågar visa.
Men vi fick sång lektion istället. Min gamla pianolärare som undervisare. Det var bradet med. För alla dessa lektioner lärde med sång lärde mig efter mycket gnatande att träffa fler toner. Jag sjunger säkert fortfarande falskt som en såg mot en järnstång. Men det gör mig inte så mycket eftersom att jag ändå kan läsa noter och har lätt för att lära mig många nya instrument.

Det har nu gått ett och ett halvt år sen den första skoldagen på folkunga.
Ett och ett halvt år. Och jag trivs fortfarande så bra man möjligt vis kan,med tidiga mornar och jobbigt uttråkande lektioner.

Ett och etthalvt år. Halva gymnasiet. Hur ska jag klara mig efter andra halvan?

O så blev jag hungrig.

Jag hade en tanke. En jätte smart tanke. Men sen blev jag hungrig. Och då försvann Tanken.


Men sånt händer väl den bästa?
Puss och godnatt. Nu ska jag ta mig en nattamacka och sen läsa tror jag.

Jag har gjort mitt rum större.

Genom att flytta sängen till ena hörnet :)
Åkte ju och köpte sånna där klossar till sängen:) Och nu. Sitter jag här jätteskönt och halvtittat på navy csi. Eller nu How I Met Your Mother.

Och så vet jag nu varför Franz går runt och nyser efter att ha sprungit under min säng.
Säg hej till mina osedda husdjur:
 Dammråttorna.

Lugn! Jag har nu låst in dem i sin bur, Dammsugaren. Så nu ska de inte smita mer hoppas jag!

Nu ni börjar det hända grejjer.

Jag ska åka till stan och köpa mig en vinterjacka. En riktigt skidjacka! Visserligen blir det möjligtvis en reavara från herravdelningen. Men: Jag brukar inte va den som direkt hänger vid skidbackarna på vardagarna på helgerna. Så det får duga åt mig:)

Jag ska äntligen köpa mig sånna där klossar att sätta under sängen så att jag kan få bort den där STORA sängstommen och flytta min säng.
Den står bokstavligen mitt i rummet just nu. Väldigt opraktiskt.

Min presentation är klar! JA äntligen. Nu ska all fakta bara prentas in: Som jag har tjatat på. Och efter som att jag itne skrivit rent nått papper på vad jag ska berätta så kanske jag ska göra det med. Sen ska jag kolla över lite levnadsstandard i världen också. Så. Ha en trevlig dag! Ses sen när jag kommer tillbaka:)

Stolthet och fördomar.

Vilka har inte det?
Alla är vi väl stolta för någonting? Även om vi inte vill visa det. Jag är riktigt stolt över att jag inte har gått upp i vikt över julen. Snarare tvärtom^^
Och jag är riktigt stolt över min presentation till på torsdag. Måste bara öva in all fakta så jag kan svara på frågor ifall någon undrar sen. Och för att för en gångs skull låta smart.
Jag är också stolt över mitt hår. Det är jag faktiskt. Aldrig att nån skulle få mig att plattpermanenta.
Fast jag funderade på det ett tag. Under min riktigt osäkra period. Tror det var vid 14 års ålder. Vilken tur att alla förbjöd mig att görat. Nu irriterar jag mig bara på alla som tjatar om att platta mitt hår. Ok för frissörer eftersom att det är lättare att klippa håret när det är platt. Men när vänner hela tiden trycker ner mina lockar. Nä, det får de ta och sluta med!
<--- Gammal bild. Men Jag lovar jag har fortfarande liknande lockar på skallen. Om inte mer...

Och fördomar. Säg nån. En enda människa som inte har en enda fördom mot någonting.
Jag kan ärligt säga att jag har nått emot tjejer med otroligt mycket fondation, och turkar. Iaf först när jag ser dem. Men när jag väl börjat prata med en är hon säkert hur trevlig som helst. Men det är en fördom jag har. Tycker inte om fördomar. Men man har dem.


Det är bara att svälja sin stolthet och se fördomarna i vitögat.

Man kanske inte blir kvitt fördomarna för det. Men man lär sig att visa dem mindre


Och påtal om filmen. Vet inte vad jag ska tycka om den riktigt. En sålänge är den faktist bra. Lite platt men bra. Får mig att tänka liksom. Men den är förutsägbar. Men det är ju nästan alla Amerikanska kärleksdraman. (Kolla ännu en fördom).

Men nu ska jag sova. Har ställt min nya Wake-up light klocka på halv 9 :O Så ska se om den funkar^^

Natti natt!

Runt!

Jag vill ha en rund tv.
Kan ingen tv-operatör fixa en rund tv? Förstå vad tufft det skulle va! Super!
Men nu, Är det film på trean.
KOLLA! NU!
 Annars kommer jag och ja. Du vill inte veta vad jag kan göra!

Och jag är nästan klar!

Woho!
Imorn lägger jag an på det sista: Koloniseringen. Det är typ jättelite. Så jag skulle kunna görat nu.
Men nej det orkar jag inte.
Har ju suttit med den här skiten hela dagen!
Och jag som skulle läsa en bok också.
Aja gör det imorn^^
Behöver väl inte läsa ut engelska boken en?
Hoppas jag iaf.

Nu vart det jjätte spännande på tv.
Så vet ni.
Jag slutar skriva här.

Tisdag

God morgon mitt härskap!
Dagen idag går ut på att göra en asgrym presentation av mitt arbete..
Kanske visar den här sen på tisdag^^

Hm. det var nått med jämställdhet och media jag tänkte på nyss.
Jo, det var ju:
Börjar det inte bli tvärt om nu? Att kvinnorna trycker ner männen? För jag ser nästan kvinnor överallt i tidningarna nu för tiden. Eller i alla medier. Programledare där, nyhetsreporter där, skribent där etc.etc. Är det inte nått jämställt vi letar efter? Att alla visas lika mycket och betyder lika mycket.
Jag vet att folk tycker att det är kvinnornas tur att få högre chefsjobb och sånt. Men det är inte samma sak som att ta över helt. Eller har jag fel?



borde göra arbetet.

Tänkte gå och lägga mig nu. Men jag borde verkligen sitta med arbetet till redovisningen på torsdag.
Kanske fixa en fin liten presentation och sen skriva in lite allt eftersom jag har läst på mer om Australiens upptäckt.
Japp så får det bli^^
Kan ju redan om Willem Jaszon och James Cook. Hehe slåupp det ni!

Hahaha!
Min katt började nyss leka med sin egen svans! O gud det var nog det gulligaste jag sett.
Han ligger på rygg brevid mig och jagar svansen (som jag viftar med mellan hans ben) med framtassarna och munnen.

Oh! Var är mobilen eller kameran när man behöver den?
men men kommer säkert fler tillfällen. Iaf om han är så här korkad:P
 ´
Nu ska jag arbeta i några minuter sen sova.
Kom på världens grymaste idè!

Tell you later! <--när det är klart alltså.

Tillbaka ifrån staden.

Eller det var jag för flera timmar sen ( ung. 2). Men jag satte mig vid datorn först nu:)
Träffat Linnèa var jättemysigt och vi har tittat runt lite på vart vi ska resa i sommar.
Sen träffade vi Nilla. Hon följde med in på fiket Choccolata och sen följde vi med henne och kollade på jeans. Hittade snygga fina högmidjade som passa henne riktigt bra:)

Jag hittade även en redigt snygg body. Eller hittade den för nån vecka sen. Men nu är den min:D Yäy.
Så här ser den ut:
Snygg va?

Tycker jag iaf. Nu kanske det inte är tänkt att jag ska se så porrig ut. Men ville ju visa upp den :)
Nästa gång blir det nog med ett linne under och en kofta till.
Det blir ju bara assnyggt!

Japp o så köpte jag finfina ballerinaskor till min kusin som fyller imorn.
Och så köpte jag skidglasögon och underställ till skidresan som är i februari.
Nu är frågan.... VAD SKA JAG ÅKA?
Snowboard eller skidor?
Vill helst snowboard. Men jag har ju inte direkt åkt skidor så mycket.
1 gång närmare bestämt. Så alla tjatar om att jag borde välja skidor. För safe liksom och för att det är lättare att lära sig det först. Men jag har väl fått mig en master nu till att lära mig snowboard. Eller hur, Mattias?

Kramar.
Nu ska jag stirra på gamla bodybuilders..


Godmorgon!

Nu sitter man här vid datorn igen.
Gick upp halv 10 idag. Det ärä ju på tiden att man börjar gå upp tidigare.. annars blire ju asmycket problem när skolan börjar, på torsdag. Fast då har jag ju ifs sovmorgon så jag behöver inte gå upp tidigare än 8 nu i veckan.
Vad står på dagens schema?
Träffa Linnèa, den söte, på staden.
Möte med arbetet vid 4. träffa Hanna någon gång innan det.
Och sen sitta med redovisningen till Historian som börjar på torsdag.
Japp, det är väl allt.

Ska sitta och översätta en text nu. Jättekul! ..Faktiskt lite spännande.

men byebye!



Vaniljte

Jag vart heltplötsligt jätteinspirerad att börja skriva på Samhällsprojektet.
Så nu har jag fixat lite sidor till det:)

Och så dricker jag vaniljte. Det luktar iaf gott. Nu ska vi se hur det smakar:)

Byers!

Uppdatering:
Tet smakar Vanilj + lite vatten.Utspäd vanilj?Aja det var rätt gott:)
Godare med mjölk i kanske?Vi testar om en halvtimma..

!

Det rycker i min överläpp!
Scary!

film nr 2

I serien för Transformers är SÅ mycket bättre än 1an.
Och riktigt kul med en film som är så uppdaterad. Jag menar de nämde tillochmed President Obama!
Det kommer de ju inte göra förren iår som först eller kanske nästa år. TÄnkte skriva om ett år men så kom jag på: Det är ju bara början av ett nytt år. Så de kommer nog göra många nya filmer där han nämns.
Men ändå. Så kul:)
Hehe inget mer Bushande. Han är ful. Och gammal. Men det är ju Obama med. Gammal alltså.

Fast jag har funderat lite. Hur sjutton klarar han all press på sig?
Jag menar: " JA, Barack blev president! Nu kommer det bli fred på jorden!"
Det är ju ugnefär så alla har sagt. och nör han kom till köpenhamn. Alla blev besvikna, ni hörde rätt BESVIKNA!, för att han inte kunde komma med ett förslag. Fanns det där inte fler stora ledare?
Tydligen inte. Det är ju visst en president vi ska lyda blindt!
Han kan ju lika gärna börja försöka härska över världen.

Men ja, jag gillade andra filmen i transformers. Så nu vet ni det^^

Ett tag sen.

Det var visst inte nyss jag åt. Eller jo nu är det det. Men innan det hade jag visst bara fikat vid 2 tiden, Precis 2 timmar sen! Så jag fick faktiskt vara lite småhungrig då jag skrev senaste inlägget.

Juste om ni vill ha fler läsare till er blogg:
http://www.viraltrafik.se/?Maddelenus

Try it! I do^^


Nu blire film! Transformers!

Hungrig?

Tydligen. Jag åt nyss! Men min mage.. blev hungrig. Igen! Efter bara en jättepytteliten stund. Tror ni att jag kan ha mask?


Kanske inte en sån mask dirkt dårå.

 <--Möjligtvis en sån?



Nej! Urs nu kommer jag ju få mardrömmar!


Hungrig?

Tydligen. Jag åt nyss! Men min mage.. blev hungrig. Igen! Efter bara en jättepytteliten stund. Tror ni att jag kan ha mask?


Kanske inte en sån mask dirkt dårå.

 <--Möjligtvis en sån?



Nej! Urs nu kommer jag ju få mardrömmar!


Inte ett fort! En igloo!

Japp vi håller på med en igloo! Det går ju jättebra. Tror vi har gett upp. haha. Eller nä. Det är nog bara en liten paus på bygget. Redigt skoj är det ändå att bygga i snön, när det går bra vill säga. Och jag som hatar när det är vinter och kallt. Men ibland har även den mörkaste tiden små ljusglimmtar. Och det är jag glad för! Annars skulle jag gå under i snömassorna! Kanske bli insnöad? ¨ Urs tänk o vara insöad! Fast vad kul igentligen. Bli insnöad med ett gäng kompisar? Skulle bara vara mysigt ju. Ett tag. Sen blir det nog bara långtråkigt. Och kallt. Får hoppas att elen fungerar då, kan man se på film :) eller köra tv-spel om man har det. Gå ut på facebook om man har täckning. Men nu är ju inte jag insöad. Och inte ni heller hoppas jag.. så.. då kan jag ju gå ut igen. Det ni! Jag! Gå ut igen!

Hade lust

<--Drinkarna till förfesten hos Lizette.


Utbringade en skål under 12 slaget. Det var inte många som lyssnade på den. Men jag berättar den för er iaf för att jag upptäckt att det mästa slagit in redan. Och jag har en sån fantastiskt härlig kännsla om det här året.

Såhär löd skålen:
Vi lämnar ett år med välgång och bekymmer och kliver in i ett nytt år ett nytt decenium med många vänner och kära, Ett år som kommer tilldela oss mycket kärlek och många härliga möten med vänner Och förhoppningsvis möte nya ansikten som kommer oss att betyda massor.



Kärringen

Käner mig som en gammal kärring.
Jag har ont i ryggen och trött över att det är mörkt ute.
Oja Kärring åldern är i antåg! 18 i maj. Javisst.
Och jag har suttit i soffan istort sätt hela dagen.. Förutom en promenad i kylan.
Sitter och äter sockerkaka med kaffe till. Jag har visserligen möjlk i kaffet = Lite ungdomligare. Men ändå. En tant så gammal som 17,5... skulle kunna ses som 77,5 istället.
Det är inte långt kvar ni! <--(Ironisk)

Från det ena till det andra:
Funderar på att sticka in till simhallen nån dag för att komma igång med träningen för det här året.
Någon som har lust att hänga med?


En dag till att inte göra ett skit.

Funderar på att läsa ut engelskaboken. Eller svenska boken. Eller fixa med historian.
Jappp så får det bli. Historia protiekt!

(Kul lov man har) Men imorn får det bli att vara lite social. Kan inte sitta hemma och vara sånn pluggis. Men idag är det ok. För idag är jag så trött att jag skulle vara astråkig att vara med.

Så. Kalla mig tråkmåns-sitta-hemma-med-skolarbete hur mycket ni vill. Men det måste ju tyvärr göras.

..nästa vecka. det blir nog film idag.

Året..




..Som förvunnit näst
intill lika snabbt som det kom.
Jag började året med höga förväntingar om att det skulle bli det bästa året någonsin. Sånt man säger varje år.
Och det började verkligen bra. Jag var singel, fortfarande otroligt snygg, tack vare simningen, och humöret på topp. Konserter, ledigheter och jobbiga skolprojekt avlöste varann i en härlig blanding och vips, ett år var avklarat på gymnasiet och sommarn var i antåg. Eller sommarn var i full gång men nu äntligen började en 10 veckors lång ledighet! Sommaren började med Peace&Love Mycket bra musik och vi skente över hela plaset. Nya band kom bland intresset och mitt musiktycke blev allt bredare. Det följdes av många härliga kvällar tillsammans med kompisar, tältande och en del brända marshmallows. Utav det gäng jag hängde mest med under den tiden såg jag mindre av och till sisst glömmde de bort att jag var med dem. Jag var tydligen för tråkig och långsam.
Men jag brydde mig inte så mycket. Det betyder ju bara isåfall att de inte är något värda att sattsa på som vänner. För det lärde jag mig även detta år: Att vara sann mot mig själv.
  Skolan började igen, men den var sig inte lik som för ett år sen. När vi började 1an. Alla hade faktist ändrat på sig över sommarn, mognat, men man höll fortfarande ihop. Jag hittade nya delar av klassen. Var mer med de jag tyckt om och avundats för att de var så säkra i sig själva.
  Nya personer hade börjat i klassen. En riktigt härlig tjej vart jag vänn med från Mjölby. Efter lovet började ytterligare några. Och nu har jag ett flertal personer jag vägrar släppa om det inte är dem först som säger "Nu får det vara nog"
Kort sagt ett år med vänner som har kommit och gått. och en del som vandrar fram och tillbaka på stället.



Mest utpeckande grejer:
Jag slutade simma, och stolt för att det äntligen kändes rätt.
Jag har sett det mest genialiska bandet: MUSE. Och många därtill.
Jag blev kär, sårad och nästan kär igen. ^^
Jag är inte alls lika rädd för att visa att jag blir röd som en tomat. HAHA.
Jag fick fira nyår med  några, men sanna vänner och ett leende på läpperna.

För trots ett kontsigt, hälften lyckligt - häften nedstämt, år. Så kunde jag faktist se över allt med ett leende. Och jag gångrar ingenting av vad som hänt. (Det skulle ju ändå inte kunna göras nått åt det)


Jag hoppas nu på att 2010 kommer vara början till ett hejdundrande decennium!



Glöm gårdagens sorg. För imorgon är det en ny dag.
Mitt motto för iår!



2010

A new year my Ladies and gentlemen!
Vad detta år ska bidraga återstår att se. Men vissa saker kan jag redan förutspå:
Detta år fyller man ju 18 och det ska firas på bästa sett!
En resa någonstans utanför sveriges gränser ska bli av.
Körkort = Oja!

Japp det är vad jag vet om just nu.
Vissa nyårslöften har jag också gett. Förhoppningsvis gjorde jag dem nu enkla nog för att jag ska kunna hålla dem.

Senare tänkte jag sammanfatta året som precis har gått förbi. Men just nu blev jag en aningens hungrig så. Nu får vänta på den. Kanske förgäves. jag vet inte.. har inte riktigt bestämmt mig ifall jag har någon större lust att sammanfatta året.

MAT!


RSS 2.0