En del har det allt bra.

Varför klagar man så mycket på skolan?
Lyssna på det här: Jag har bara 1 lektion idag! Alla andra är inställda. Visserligen har jag även en baslektion på 20 min. men... det räknas knappt:)

Åh, heliga bigitta vad skönt det var att springa imorse!


 Knappt att jag får träffa dessa idag:( Men snart äre lov! :D

på tal om resa!

Var ute och körde med mamma idag, och oj vad den kvinnan kan irritera en! Jag har liksom bett dem om att när vi är ute och kör ge mig some space och tänka lite. Så att jag kan "utveckla egen erfarenhet, ett eget tänk" Så att jag inte hänger upp mig på att alla bruka ge mig direkt hur jag ska bromsa in, när jag ska bromsa in, vilken växel jag ska ha elle rnär jag ska svänga. Sånt ska jag ju kunna själv! AH! mamma ha rnog inte riktigt koll om vad jag faktiskt kan. Eller så märker hon inte själv att hon ger direkta angivningar till mig.

Om en månad och ca 2 dar= jag ardethon!


Nu vill jag bara resa!

Kollade in kostnaden för att resa till london. Just nu om man beställer till maj och två veckor frammåt till juni kostar resan fram och tillbaka med flyg ca 270 kr. + hotell vet jag inte men men. Jag har en enorm lust nu iaf att boka in resa till gänget som ville till london! Helst skulle jag vilja resa till New York dårå. (ni vet inlägget innan) Men London duger det med!

Dagens resa: Vaknade kl 06.33 och kände liksom på mig att dte var något fel. Men vad? Kollade på klockan en gång till och; "FAN! jag ska ju upp nu! Bussen går om en halvtimme! (typ)"
 Så upp jag går med andan i halsen och börjar välja kläder. I min sömndruckenhet lyckas jag ta på mig alldeles för lång tid, mer en 10 min iaf! Ner i tanken på att först tömma morron blåsa o sen stressa fram mackor och juice men innan jag hinner stänga dörren om mig kommer pappa ner och säger att han gärna vill ha sina kläder först. Så upp med dörren, ut i köket, fram med frukosten och sen Äntligen. Tillbacks i köket och i ren hunger och stress hinner jag klämma i mig 2 pågenlimpamackor och 2glas juice. Viktigt att till lägga att det var med stureost på (den bästa sortens ost ;) ). Denna fina frukost han jag få i mig på 7 minuter så nu vare att stressa uppåt igen och försöka fixa nått åt mig. Jag såg nämligen ut som en sombie. Ganska vanligt att jag gör. Missa borsta tänderna och ut. Jag han till och med stå en stund och samla mig innan bussen kom och Carro "räddaren i nöden för min andedräckt" borg och satte oss lugnt i en två sitsplats på väg till skolan.

Att jag stressade i mig två mackor var nog ingen direkt höjdare. Satt hela vägen till skolan med kramp i magen och en panikslaget huvud som skriker: "Nej, bara jag inte blir bajsnödig". Det vart jag inte :)

O jag har fortfarande ont i magen:(


 Hoppas ni ser hur ont i magen jag har (A)

Vad jag gjort de senaste dagarna:

 Jag var på konsert med dessa:)

 Innan konserten köpte jag dessa shorts.

 Och en ny kappa! Assnygg jue!

 Timo till höger och en otroligt mysigt-snygg basist till höger!


Det var lite i bilder. Annars hände det inte så mycket.

Pluggdag på lördan plus kolla ifatt på how i met your mother. Varför lever inte jag i new york?
Tänk er mig sitta där på ett mysigt kafè med ett mysigt gäng. Japp det gänget jag var med på volleybollen kanske? (berättar om det snart) Med min otroligt snygga kappa jag köpt, med en latte i hand och bara trivas med att jag är en populär massör. Japp det ska jag bli! Massör!

Eller jag kanske till och med äger kafèt och sitter o tjattrar med en av mina singelkunder som kommer dit i tid och otid och käbblar om allt möjligt. Självklart står jag vid kafèdisken och håller koll på att gästerna får den service de är värda. Och sen på morgonen går jag återigen upp kl 8 eller något för att jag har en inbokad kund kl 10 som vill ha en helkroppsmassage. Vilken tur att det är fler som jobbar på kafèt. (Hehe jag är svensk! Jag har stavat kafè med k i HELA inlägget. Någon som blev irriterad)

Vad som mer hände: Söndag: Jobb. Sen hård träning. Sånn där träning som jag inte gjort på ett år! Japp ni hörde mig rätt ett år! Jag ska berätta för er varför i nästa inlägg. Det här blir för långt annars.
Sen bidde det Volleyboll. Vi hade fått fri-entré biljetter utav en kär liten Frida. TACK FRIDA FÖR MÖJLIGHETEN ATT SE PÅ SNYGGA LÅNGA KILL.... MÄNN!
Det var SM (?) och LVC VANN!!! WOHO. men nu minns jag inte alls mot vilka. Örljunga? (Heter det ens så?)

aja. Efter många men, med och paranteser. Här slutar dett ainlägg:)Att släcka ned.

Konsten att släcka ned. Det skulle jag verkligen behöva kunna. Bara stäänga av varenda tanke. Jag tänker förmycket. Och när jag tänker göra jag saker på impuls. Konstiga saker. Som att bli påflugen och sånt. Eller så blir jag helt still, gör inget, rör mig knappt. Bara tänker helt försjunken i tankar. Alldeles borta. Dessa tillfällen är ganska jobbiga att ta sig ur. Man vill liksom stanna där, där allt handlar om vad jag känner, tänker.
När ska jag lära mig att stänga av?

Earth hour today And right now! Al'right! Me like!


Timo todey.

Konsert ikväll WOHO! Fast lite känner jag för att vara hemma och käka massor med chips. Men nu ska jag vara dansvänlig till en riktig poppare! Yäy.

Jag är hungrig.

Men jag orkar inte göra nått åt det.
Eller jo. En macka får det blir:) Med goda paprika skivor på. och ost! Till det.... VARM CHOKLAAD! eller möjligt vis kall. typ, O'boy. Eller kanske en milkshake? Vi har ju glassen, o mjölk. och en del frukter om jag vill. OJA! Milkshake! WOHO! De här människorna vill jag träffa snart igen
:)

Det blir aldrig som man tänkt sig.

For an example (riktigt snobbigt sagt) Jag skulle ju ut på en promenad. men det typ regnar ute. Attans. MEN jag har gjort lite yoga övningar så det får väl vara nått bra iaf!

Eller så sätter ja igång nu under en timma och kör lite styrka. Det skulle kunna gå det med.

MOT CHINS-STÅNGEN!

Tror jag...

Tror jag börjar få en släng av vinterkräksjukan.
Fick den ju inte i jullas så den är väldans försenad.

Mår lite illa, har hont i magen (Ho mal di pancia <--Oyes jag kan sägat på italienska!)
Och jag är INTE hungrig. Efter den spyfärdiga lilla ungen i söndags var nog ingen bra idè att hoppa i samma vatten igen. Uhh *rysningar*

 Bara för att: Så här skulle jag troligtvis se ut om jag gjorde ansiktslyftning eller typ fettsugning? vi mina kinder. Förstorade mina läppar och silikonerade mina bröst.


Sexigt?

Livet med tandställning

Jag tänkte att ni kanske undrade.

Nu såhär efter några veckor irriterar jag mig inte så starkt på tandställningen. Jag medger att verkar ovanligt glad över den, men mitt sätt att hantera jobbiga och traumatiska saker i mitt liv(obs ironi) med att vara lite skojig om den/det.
Jag kan skriva lite för och emot:
Emot: Det fastnar saker i den. Uäk! för äklig hamsterliknandekindmat som har legat där sen jag sist åt.
För: Jag har ju alltid nått att göra de följande 2 timmar efter att jag ätit. Tummen upp för att slippa vara sysslolös.

Emot: Den skaver och gör avtryck mot min underläpp.
För: Jag har ett coolt avtryck innanför min underläpp. alriiight!

Emot: Min tunga känns alltid delad på grund av den där spången i gommen.
För: OMG jag har typ en sånn där konstig tattuering. PÅ TUNGAN! (+ att jag har nått att visa upp när vi ska vara värst om jobbiga saker och sånt)

Emot: När man äter spaghetti fastnar det i den där grejjen i gommen så att man har en del omslingrad runt spången och resten halvt nere i strupen. Total chans för att kräkreflexen ska sätta igång. (Vart så idag.)
För: Jag har nått att ursäkta mig med när folk tror att jag är påväg att utveckla bulimi, nä skämt o sido. Jag har en anledning till att äta sakta och för att tacka nej till spaghetti.

Nu kom jag inte på så mycket men jag kanske uppgraderar det här senare.
Jag köpte en skinnjacka idag. För ca 300 spänn. Behålla eller lämna tillbaka? That's the question.

To start klick the power button

Tänk ifall man hade en sån på sig. kanske jag kunde komma igång med träningen. men nu vet jag hur jag ska göra!
Imorn värmer vi upp dagen med Yoga. Fint väder = spring en sträcka eller gång en lånng bit. möjligtvis gång upp till farmor för piano träning.

På Fredag återgigen Yoga på morgonen och därefter en kortare promenad/löptur.
Eftermiddan kontras av shopping av något slag och senare dans med Timo Räisänen

På lördag blire mysig promenad säkert och på söndag är det en 1000 i simbassängen som gäller. MINST!
Tänk att för ett år sen vare 1000 till insim bara. INSIM! och nu.. nu orkar jag knappt ta mig igenom det. Nepp! Det här måste jag ta tag i! 1500m blire istället! Gha!

Jag ville vara först:(

Varför fyllde man inte i januari? Man ville ju liksom vara först med det där att ta körkort. Aja. Bara jag inte missar uppkörningen sen så går det bra.
Det är 1 och en halv månad kvar. jag klarar nog det. Eller?
AH! kan det inte bara vara över så att jag kan få mig ett körkort och köra själv till simhallen på söndagar så att jag själv får bestämma när jag ska hem eller ej!

BähähhöhohöhöhöhöhohhiyaolöHakån Din idiot!

AH!! Ni vet nya sopprogrammet håkans bar: Det står Hakån på en skyllt han ska få, håkan spårar ut:
Håkan: NOO! Håkon. No, it should stay håkan not håkon.

Man ba: Halla det står HAKÅN. hAAAAkÅÅN inte HÅÅÅÅKOOON!
Baren håkan kan inte det här med läsa. Hur ska då skyltmakarn kunna fixat?

Det är segt

Inläggen, jag vet! De segar ut. Försvinner lite. Men det känns som att jag inte har någonting att skriva om. Men egentligen har det aldrig hänt så mycket i mitt liv som det gör den här månaden. Varje helg sen förra har det varit nått kul. Förra lördagen var ju mammas överraskningsparty. Det var lyckat under kvällens gång första gången jag (med hjälp av en kompis) lyckades planera ett fint litet kalas passande alla åldrar från 5-45 utan föräldrar som blandar sig i förmycket. Pappa fick visserligen hjälpa till en aning men det var nästan helt utan hjälp:)
Dagen efter var väl inte lika kul. Och äntligen har det lugnat ner sig.

Denna nyligen gångna lördag spenderades först hos linnea sen på Strandgatan 2 där vi firade 3 tjejer, nyligen fyllda 18. En roligt partaj där alla gäster skulle ha svart-vitt. Så min outfit vart ett par högmidjade svarta byxor med en spetsbody med en bikiniöverdel under och över det för att inte se för porrig ut en vit skjorta, och till det vita görsnygga klackskor som inte passar sig för väglaget som råder just nu^^
Med lite vin i kroppen tog jag mig iaf igenom snön och gruset fån rese C till klubben vi skulle till^^
Tyvärr har jag ingen bild på kläderna men ni får höra med andra polers till mig ifall ni vill veta om det var snyggt^^ The spring is running with us.

Dö sö! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHH!

Det är vår i luften :D

Och jag vill ha en lila med vita prickar-kjol :D

Oj vad sällan jag skriver.

Men jag orkar inte. Jag sitter ju nästan och tjuter för att det är SÅ mycket pågång just nu. Och inte blir det bättre när jag lovat att jag ska fixa till en 18års kidnappning och jag har precis avslutat en överraskning till mamma som tydligen sluta i katastrof. Hur 17 ska jag klara av detta?

Det är:
Geografi.
Italienska (Oh Shit!)
Körlektioner och teori.
bråk med mamma pga idiotfesten.
Åh! det är så mycket mer men känner att jag bara deppar er om jag skriver det.Men festen var faktist lyckad bara dagen efter kunde gärna ha hoppats över. Jag har aldrig, ALDRIG skrikit åt min mmamma förut. Men urs igår. Det är fortfarande megaspännt mellan oss. Men nä. Hon gjorde mig besviken.
VADÅ VI BARA JÄVLAS MED DIG!?!?!?!?! Argh!

Men aja. Jag ska klara en dag itaget bara.

Det här blev ett väldans fövirrat inlägg. Men Just a Fool can make Sense!

Braces

Underkäken har ju inte fått sin metalldos än. Dags för det idag! Hela studiedagen får kretsa kring det... svårt att kkomma på något man ska göea runt det. Men tror att det blir att investera i en present till en 18 åring (alla 18åringar kommer ruinera mig!!!)

Så nu ska jag barar dricka upp kaffet sen sticka in till staden. Pappa skjutsar mig iaf:) Det är tur annars var jag tvungen att ta bussen om 20 min. Det är jobbigt. Nu är frågan.. tjock tröjan eller koftan?

  Nu ska kompisen in..

Me.

Hade lust.

Visa mig tydligt!

Jag ser solen och blir glad. Ser dig (såg du mig?) och blir ännu gladare. Kan inte sluta le, vill hoppa på dig och skrika HEJ!, men samtidigt vill jag springa och gömma mig. Du gillar ju inte framfusighet. Eller?
  Drömde om dig inatt. Det var en bild som flög i luften. Men sen blev du mer verklig, du fick ben och armar, mage, axlar, huvud. Varför märker du inget? Varför ser du inte.. Jag ska nog hoppa på dig och ropa hej nästa gång. Du kanske böjar fatta vinken då.Matteprovet gick bra. Eller det känns bra ialla fall. Vilket brukar betyda att dte gick asdåligt. Det är bara att vänta och se. Vi slutade igentligen sen (kl 10.10^^) men med lite övertalning av the friends of mine så stannade jag kvar istället för att ta 10 bussen hem. Det vart lunch på Ghingis! Mumsigt värre ni! Det var ju nästan värt:P hahah jorå det duger.
 Igentligen är det skolan är vår nu på skolan men jag kännde mig så otroligt opepp på det så det vart att åka hem istället.

och här sitter jag nu ^^

Ay me! Why art not thou mine?

Jag älskar shakespear och jag gillar orginal romeo and juliet.

här kommer ett utdrag: (Inget litet utdrag men det förstör magin att tabort förmycket!)

ROMEO [Coming forward.]:

But soft! What light through yonder window breaks?
It is the East, and Juliet is the sun!
Arise, fair sun, and kill the envious moon
Who is already sick and pale with grief
That thou her maid art far more fair than she.
Be not her maid, since she is envious.
Her vestal livery is but sick and green,
And none but fools do wear it. Cast it off.
It is my lady! O, it is my love!
O, that she knew she were!
She speaks, yet she says nothing.
What of that? Her eye discourses; I will answer it.
I am too bold; 'tis not to me she speaks.
Two of the fairest stars in all the heaven
Having some business, do entreat her eyes
To twinkle in their spheres till they return.
What if her eyes were there, they in her head?
The brightness of her cheek would shame those stars
As daylight doth a lamp; her eyes in heaven
Would through the airy region stream so bright
That birds would sing and think it were not night.
See how she leans her cheek upon her hand!
O, that I were a glove upon that hand,
That I might touch that cheek!

JULIET :
Ay me!

ROMEO:
She speaks.
O, speak again, bright angel, for thou art
As glorious to this night, being o'er my head,
As is a winged messenger of heaven
Unto the white-upturned wond'ring eyes
Of mortals that fall back to gaze on him
When he bestrides the lazy puffing clouds
And sails upon the bosom of the air.

JULIET:
O Romeo, Romeo! Wherefore art thou Romeo?
Deny thy father and refuse thy name;
Or, if thou wilt not, be but sworn my love,
And I'll no longer be a Capulet.

ROMEO [Aside.]:
Shall I hear more, or shall I speak at this?

JULIET:
'Tis but thy name that is my enemy.
Thou art thyself, though not a Montague.
What's Montague? It is nor hand, nor foot,
Nor arm, nor face. O, be some other name
Belonging to a man.
What's in a name? That which we call a rose
By any other word would smell as sweet.
So Romeo would, were he not Romeo called,
Retain that dear perfection which he owes
Without that title. Romeo, doff thy name;
And for thy name, which is no part of thee,
Take all myself.

ROMEO:
I take thee at thy word.
Call me but love, and I'll be new baptized;
Henceforth I never will be Romeo.

JULIET:

What man art thou, that, thus bescreened in night,
So stumblest on my counsel?

ROMEO:
By a name
I know not how to tell thee who I am.
My name, dear saint, is hateful to myself
Because it is an enemy to thee.
Had I it written, I would tear the word.

JULIET:
My ears have yet not drunk a hundred words
Of thy tongue's uttering, yet I know the sound.
Art thou not Romeo, and a Montague?

~~

ROMEO:
Lady, by yonder blessed moon I vow,
That tips with silver all these fruit-tree tops--

JULIET:
O, swear not by the moon, th' inconstant moon,
That monthly changes in her circle orb,
Lest that thy love prove likewise variable.

ROMEO:
What shall I swear by?

JULIET:
Do not swear at all;
Or if thou wilt, swear by thy gracious self,
Which is the god of my idolatry,
And I'll believe thee.

ROMEO:
If my heart's dear love--

JULIET:
Well, do not swear. Although I joy in thee,
I have no joy of this contract tonight.
It is too rash, too unadvised, too sudden;
Too like the lightning, which doth cease to be
Ere one can say it lightens. Sweet, good night!
This bud of love, by summer's ripening breath,
May prove a beauteous flow'r when next we meet.
Good night, good night! As sweet repose and rest
Come to thy heart as that within my breast!

ROMEO:
O, wilt thou leave me so unsatisfied?Vet att jag hoppa massa men kunde ju inte ta med hela texten:P

Älskar verkligen den här scenen, den här akten, stycket, Teatern!


Och ja, Hur kan du lämna mig så otillfredsställd?


!

Jag vill ha vita skor !(utropstecken)

Skrivkramp tvärtom också tvärtom igen

Har ingen insperation länge. Känns om att det kvittar liksom. De som vill får lyssna på när jag pratar om mina spännande äventyr istället.
Men den här helgen har änsålänge bara betytt pluggande i massor och tårta. Jag har matteprov på tisdag som jag SKA få Vg eller mer på så det är bara att sätta sig in i alla ekvationer. Men tror att någonting börjar fastna där inne just nu^^ och sättet är man ska alltid tänka enklare än man först tror. Man ska liksom inte krångla till det. Det är så logiskt! Och så har jag börjat studera på allvar inför teoriprovet i körlära så jag sätter provet på första försöket sen i Maj:D hehe. ska se hur det går^^ Så det är massa Logiskt tänkande inpluggande som gäller nu. Det och planerande inför en viss persons överraskningsfest. (=Mammas^^) Vilket också måste ha en del logiska grejjer:)
Men nu till det stora problemet med det: INGA SVARAR IFALL DE KOMMER!
Vet att typ 6 pers kommer visserligen men oj så kul O.o Tänk ifall några till kan svara så blir det en del iaf!
men men de har tills på måndag att svara så.. jag får väl ha tålamod. (vilket jag inte har just nu. Det är bara en vecka kvar och jag vet inte vilka som kommer mer än 6 pers! Förstå Paniken! För jag måste sätta in dem i att de måste MÅSTE vara här efter det att mamma åkt härifrån och innan hon kommer tillbaka annars går det åt skogen!

Aja. Vi har ätit tårtaidag skrev jag. Fin besök från stan har vi haft. Kulikul och så en lantis från socknen (=Åtvid)
Visste ni att jag växte upp där förresten?

Nu äre mat hejdå!

Ja vad kul!

Fick svar utav den där skolan i Nairobi idag. Jag kanske får åka dit:) Yäy!
Nu ska bara resten klaffa. Pengar ska in för att jag ska kunna åka iväg och sånt.
Måste kolla flybiljetterna för att se hur mycket dte koastar! Hehe. Ska prata med rektorn på måndag. Och kolla med olika hjälporganisationer ifall de skulle vilja stödja mig. Annars får jag väl stå och sälja bullar eller nått. Sälja reklam här ute i udden^^

Allt för att jag ska iväg. JAG SKA LYCKAS!

Skidresan

Jag behövde komma igång igen med några inlägg innan jag började få det där suget att blogga hela tiden.
Haha vilken närd jag är "Suget efter att få blogga" Pfft. Men ärligt. Det är som hm sex? Ni vet man börjar lite smått och helt plötligt är man lite fast och kan inte riktigt klara sig utan det. Men det kan dock bli så att man blir beroende. Missbrukare. Det kan även resultera i att man tröttnar när man väl kommer på att man har skrivit så mycket att man inte har någonting att skriva längre. Om man inte är en sån som gillar att upprepa sig 10 000 gånger ifs.

Men nu tänkte jag berätta om skidresan:
Den var AWSOME! Innan tyckte jag att snö var lite halvkul. Yes! Vid jul men efter några veckor i januari så känner man mer "Die snow, DIE!" Har inte trivts i snön som jag gjorde den här veckan på länge. Det var helt Amazing, Totaly!
Och nu kan jag äntligen åka skidor! Trots att jag ser lite tafatt ut men jag kommer nerför backarna iaf! Och jag funderade starkt på att åka väggen (Den 45graders lutande backen i tandodalen) Hehe. Kul där när jag backade undan. Kände mig mesig. Så nästa gång du backe! Då ska du få se på gröngäling på hal..snö?

Men iaf. Åkte med ett riktigt härligt gäng. Några proffsåkare till familj och så jag och viktor. Nybörjarna. Men han och jag klarade oss riktigt bra! Första dagen fick han lite extra hjälp av Lizette, Jag hade åkt engång tidigare..i åttan... så det gick ganska fort att förstå konstruktionen, så att säga.

Men här kommer lite bilder  på gänget. Resten finns på Facebook.
 Den här bilden är cool!

 Gillar den här bilden på Lizette och Victor:)

 Visst är vi gulliga?
Aja. kolla in facbook typer!

Det skulle vara kul.

Vi pratade om våra projekt som vi ska göra i trean idag. Och jag har länge haft en idè om att åka till africa och studera deras musikkultur. Så min briljanta idè blev : Musik som kommunikation. Det är då meningen att jag ska bo i den svenska skolan i Kenya om jag kan få bidrag till det och tillåtelse. De gör där utflyckter till Kenyanska skolor och jag kan då få en inblick i hur dem har det. Har hört att det är en enorm skilnad. Och tack vare att det är en svensk skola så måste jag ju kunna få åka dit eller hur? Jag utsätter mig ju inte direkt för någon fara och jag kommer inte ligga efter i skolarbetet eftersom att de följer den svenska läroplanen.

O jag ser fram emot om de svarar där nere!
Vill ha svar nu! Skulle vara svin kul isåfall! :D

RSS 2.0