Det hjälpte!! :O

Är fortfarande ganska tjurig men ett enda "Du är söt!^^" gjorde mig faktiskt mycket gladare.
Tack Martina!

Bara därför ska börja gå runt och i tid och otid vräka ur mig snälla spontana grejjer. Förhoppningsvis inga saker som lätt kan tolkas till en dålig grej. NEJNEJ! För isåfall bryter jag snart ihop. Kan jag aldrig göra nått rätt?

Aja nu ska jag avreagera mig lite innan jag börjar brusa upp igen med en film Changling. Tror den stavar så.
Nån som har sett den?

Den verkar bra på omslaget. Iaf när det står. en sann historia.
Men men
ciao!


Fan vad tjurig.

Prata inte med mig! jag är tjurig och repar. Jag borde plugga!

Övar heter det visst.

Jag övar/repar bas. Så håll käften!

Eller säg något snällt.

Dagsarbete

Morfar fyllde år idag. Så födelsedagspresenten blev 4 trisslotter, en blomma och hjälp att ta in 2 staplar ved in i vedboden. Det tog oss från 11-14 ungefär. Och oj vad jobbigt det var. SLitsammt allra minst! Hade 2 mindre kusiner också att ta hand om. En utav dem en väldigt klängig en. O så blev det att gå ut en sväng med Lizzie. Mormor och morfars hunds. Tydligen blir hundar väldigt avundsjuka om man leker med nån annan en den.
O så har jag sett det gulligaste idag! Har ni nån gång sett en hund och en kattunge leka?
Det har jag! Synd bara att man måste vara på vakt och avbryta det inna nån skadar den andra.
Haft en bra halloween?

Haha just nu sitter man och tittar på familjen addams. Haha askul ju!

AH! jag dör av trisstes och avund för d utan läxor och prov.

Japp det är skit tråkigt. Det ända spännande som har hänt idag var att min tröja, efter lite bus med Franz, är något nerblodad. Katten har tydligen råkat ut för tandköttsinflamation. På båda sidor. Lyckat!
Men dock så är han fortfarande crazy och går lös på mammas blommor och mina fötter.

Snart är det matdags! oja. jag börjar bli lite hungrig trots min otroliga vill-ha kännsla till glass jag hade för 2 timmar sen. Lugn! Jag lyssnade på vad min hjärna och mitt sockerbehov skrek på mig och lydde order. Så nu är visst glasspaketet tomt också! (det var ändå bara lite kvar i ena hörnet av botten, Vem ställde in ett nästan tomt glasspaket?!)

Vad ska mer göras? JO!!! Jag ska läsa ännu ett arbete ifrån svenskan så att jag kan det här nästa fredag!
Men till dess. Lycka till med HalloweenHelgen!

Själv ska jag fira morfar...

Äntligen slut!

JA! äntligen slut på lidandet! Fast det var inget värre lidande dirket. Mer bara irriterande tröttsamt. Förstår att Samuel kunde somna titt som tätt. För det höll jag med på att göra.
Veckans höjdpunk: BUSFABRIKEN!!
Motivering: För att jag aldrig vart där innan.
Veckans sämsta: Alla dryga barn och insikten i hur otroligt övermogna vi var som barn. Herregud de som jag tog hand om verkade som om de flesta fortfarande lekte med dockor.

Om ni undrar så arbetade jag med -00or och 01or these days. Alltså 9-8åringar som lass hade lite lust att få dem att komma upp lite bättre i simningen.
De dryga barnen 99 och äldre de kanske var lite mer som den klass jag gick i 2an och 3an men resten. REsten var ung som när jag gick nånstans mellan dagis och 2an.
Förstår ni vad jag menar?
Det här är ju toppen! Och gud vad jag hoppas att det fortsätter så att barnen är så barnsliga fram till 10-11 års ålder! För inte tycker jag att de ska behlva bli så vuxna som möjligt så tidigt som i 3an, 2an eller ännu tidigare.

LÄNGE LEVE BARNSLIGHETEN!

Och om ni inte håller med mig får ni ta på er dumstruten och sätta er i skamvrån!Btw. Det stinker kattbajs i hela huset. FRANZ!!

Varför ögonbryn?

Jag fattar inte var de kommer ifrån? Hur har kroppen kommit på idén med ögonbryn? Från nowhere dyker dom bara upp på pannan. Och de är inte alltid snygga heller. Men det är ju inge snyggt att ta bort dem helt heller för då ser man ut som en alien, och vem vill göra det? Jo ifs. Det finns ju de som gör det med. Och sen målar dit med typ eyeliner eller något liknande. Men det är ju snyggare än att ha världens buskigaste ögonbryn..
Men ändå hur 17 kom ögonbryna till? De är ju ganska onödiga. Eller?


Hittade ni era drömögonbryn bland dem här?

Idag så blev det jobb av.

Och nu är jag otroligt trött..
Men tänkte ta o komma ifatt lite med basen nu..
Har knappt spelat på en evighet! Jag menar min el-bas nu och inte Kontrabasen. Så att ni är medvetna på det.
Men annars tänkte jag bara säga att jag varit på *Busfabriken idag för första gången. Var där med jobbet^^

Jag jobbar då med barn födda 00-01 den här veckan och de ska få avansera lite i simmning är det tänkt. Så att de blir någet bra av dem.
Det är alltså simning 1.5 timme på morgon, lunch och sen en eftermiddagsaktivitet. Det är svinjobbigt att hålla sig alert och glad med alla ungar. Jag fattar inte deras energie! Den är ju enorm! Tänk om man själv hade sån energie. Då skulle jag inte sitta här med ögonlocken hängandes halft nerför kinderna. Och en mage som säger: "Jag vet inte om du är hungrig nu eller om det är toa du behöver gå på.. Gör såhär gå på toa och sen lägg dig så ska jag säga om det är hunger eller illamående jag känner".
Ja nått sånt är det den säger. För visst jag åt upp det sista ur min godispåse påväg till min cykel. MEn det förbrände jag ganska snabbt med min cykel march uppför Drottninggatan SAMTIDIGT som jag pratade med pappa i telefon. Eller ja iaf halva backen. Och det är inte dåligt!
Så därför innan jag tar tag i basen så gäller det 2x10 benböj för mig. Idag är det ben träning som gäller!
Jag är visst lite hungrig känner jag nu^^


hej.

Bara så att ni vet så ser jag otroligt cool ut när jag dansar med basen min. Och i min nya lugg.

För övrigt tror jag har feber eller nått.. Är skit varm hela tiden! O sen svalnar jag av o fryser.. Men men jag har inte svimmat än så lite jobb ska jag nog klara av.

hej.

Bara så att ni vet så ser jag otroligt cool ut när jag dansar med basen min. Och i min nya lugg.

För övrigt tror jag har feber eller nått.. Är skit varm hela tiden! O sen svalnar jag av o fryser.. Men men jag har inte svimmat än så lite jobb ska jag nog klara av.

Va? Skulle jag jobba?

Ja ibland är det jobbigt det där när folk tar en förgivet. Och då gör man såhär: Man väntar på att chefen ringer dig och skyller på missförstånd.
Men lite var det nog ett missförstånd idag med.. Men hade tydligen tagit förgivet att jag fattade att hon menade när hon fråga om jag var intresserad att jag visste exakt allt vad jag skulle göra. Men nej. Hade ingen aning om när vi skulle ses eller nått!
Men men.

Fick nyss en dikt via mejlet.. Ett sånt där kedjebrev. Men jag gillar dikten
Detta är en dikt  som har skrivits av en tonåring med cancer. Hon vill se hur många det är  som förstår hennes dikt.

Skicka dikten vidare. Flickan bor på ett  sjukhus som heter New York Hospital. Dikten är skickad av en läkare på  sjukhuset.
Kom ihåg att läsa det som står EFTER dikten  också.

Här är dikten:
Långsam dans
Har du aldrig sett ett  barn på en karusell?
Eller lyssnat på  regnets plask i marken?
Någonsin följt  en fjäril till en ojämn flygning?
Eller tittat på  solens inre natt?
Det är bäst att  sakta ner
Inte dansa så  fort
Tiden är knapp
Musiken kommer  inte sist
Brukar du gå  genom varje dag i flyg?
När du frågar  hur du mår?
Hör du  svaret?
När dagen är klar vill du ligga i din säng
Med nästa hundra  sysslor som springer i ditt huvud?
Det är bäst att  sakta ner,
Inte dansa så  fort
Tiden är knapp.
Musiken är inte  sist.
Aldrig sagt till  ditt barn, så ska vi göra det imorgon?
Och i all hast,  Och inte se sorgen
Någonsin  förlorat kontakten, låtit en god vänskap dö.
Leda till att du aldrig  haft tid att ringa och säga 'Hej'.  
Det är bäst att sakta ner.
Inte dansa så fort.
Tiden är knapp.  
Musiken kommer inte sist.
När du kör så snabbt för att komma  någonstans.
Du missar halva nöjet av att komma dit.
När du oroar  dig och skyndar dig genom din dag,
Det är som en oöppnad gåva .... kastas bort.
Livet är inte en ras.
Får ta det långsammare.  

Lyssna på musik.
Innan låten är över

Och så löd den:) Om ni vill ha den så ge mig eran mail o så får ni den som vidarebefordran från min mail^^

Igår i lite mer detaljerad beskrivning.

Jag vill att ni ska förstå vilken sensation det var att se Muse igår!
Visst är jag ganska säker på att jag säkerligen hade uppnått maximal extas om jag stått där längst fram vid staketet.  <Inte för att skryta men... jag är ganska duktig på att tränga mig frammåt.>

Det hela börjar med att jag övningkör hem till Josse. My bf for the day. Och gör mig iordning det sista. Eftersom att det var sittplats vi hade idag så var jag lite noggrannare med sminket.. Eller ja, röda läppar för kvällen i ära!

På väg till bussen: En läskig gubbe står och bokstavligen dumglor på mig. Komplimang eller bara läskigt?

Framme vid rese. Jag är otroligt rädd för att missa bussen så in fort till pressbyrån köpa asdyra sker som cola,veckorevyn och en geisa. Det var Asdyrt för att det var ju på Pressbyrån som jag köpte sakerna. Om ni fattar vad jag menar...

Väl på Festivalbussen. (Den måste jag bara åka oftare med!) satt jag var sjukt uppspelt över den kommande kvällen.
Fan vad timmarna gick sakta. Och slut på samtalsidér hade vi med vid 17 tiden. det var då 2.5 timmar kvar innan det skulle börja. Man vet när jag har tråkigt och är otålig när jag börjar sms med nån jag inte smsat med på typ 3 månader. minst.
Men ja. Äntligen blev kl dags att röra sig innåt läktaren.  Och förbandet sattes igång. Fan vilken besvikelse publiken var för den. Inte pepp nog? Vad fan var problemet?
Det var ju ett jättebra Förband! The Horrors hade kört hit enda från England och vad möter de? En publik som knappt står och glor!
Inte underligt att till och med bassisten tappade intresset för att se ut som om han trivdes på scenen. han var verkligen tapper. Stog och dansade de sista minuterna för att åtminstånde få igång publiken lite. Men nej. Stenhård publik. Min tanke. Bäst för dem att de röjer 10xså mycket när MUSE uppträder. Annars, Annars kommer jag dit ner och röjer!

Muse sätter igång och helt plötsligt dyker det upp två relativt snygga killar brevid våra stolar.
Pinsamt nog hade vi tagit fel på 3 rader. Vi satt för långt ner. (PINSAMT!)
 Men det gjorde bara delvis något. Vi hamnade visst på gubbläktaren. Ni vet den läktaren där alla sitter och klappar lite granna med i takten om de gillar låten.
Men oj vad musiken träffade mig. Kunde inte behärska mig och ställde mig upp många gånger sen kom jag på: Visst ja det sitter folk bakom mig så jag satt mig ner igen... MEn sen Reste jag mig upp lika snabbt igen. Skrikandes och sjoandes och Fan vad jag skulle vara längst där framme vid stacketet när Matthew gick ner på knän. Vad fan fick jag sittplats för?
Kunde ifs gått ner några steg och ställt mig vid läktarstaketet men jag ville inte lämna josse. Och hon skulle bara kanske följt med mig.

Men det var en under bar konsert! Så otroligt underbar! Jag saknar ord!

Lite känns det som en dröm. Och jag måste ha varit i nån sorts trans eller nått (som ofta när jag är på konserter)
Jag glömmer allt som är runt mig och är nästan där. Där uppe på sen och ser dem på otroligt nära håll.

2 timmar senare var konserten slut. Jag trodde jag skulle börja gråta. NEJ!!! NEJ! det får inte vara slut! Det hade ju precis börjat ta sig här uppe på läktaren! NEJ!

Men jo. Slutnumret. Knight of cydonia. SLutade en Fantastisk konsert. Och ja. Jag ska defenitivt se dem! Nästa gång de åker ut på turné.

Matthew (- il fantastico), Christpher (-den otrolige) och Dominic (-den snygge) Ni har inte sett allt av mig!
Nästa gång!
NÄSTA GÅNG!
Så har jag ståplats!


Foton från igår!

Tänkte att ni skulle få ett smakprov från igår^^:

Vi är på väg!


Muse - The resistanceNä nu orkar jag inte mer..
Ni får se fler bilder på Facebook sidan eller bilddagboken.

trevlig söndag?Igår.

Igår var en toppen dag!
Igår var helt otroligt.
igår såg jag MUSE!
Och jag kunde bara inte sitta still.
VA fan hade jag sittplats för? Jag borde ha ståplats! Varför? VARFÖR?
Men aja.. De som satt bakom mig får ursäkta mina ivriga moves när superbra låtar kom upp på scen.
kunde inte sitta still för en minut. Förutom under 2-3 lugna låtar. Me det kunde behövas. Fick lita ont i ryggen...

Aja bilder kommer sen. Nu ska jag äta vofflor^^

OHYES!

I'm so excited..
Sweet dreams..
Now i'm a beliver..MUSE OCH STOCKHOLM!!! JAG ÄR PÅ VÄG OM 3 TIMMAR!!!


OHYES!
OHYES!
OHYES!!!!!!!!!

Om ni säger att det här inte är riktig lycka... Då får ni fan komma på nått bättre att säga för att göra mig ledsen! För så säger man inte!

Ha det bra ni med^^

Förresten. Min nya frisyr:


Hehe. Lugg.

Stog precis och klippte av halva luggen. Ska snart ta o fixa ordning resten.. men vet inte riktig hur den ska se ut..

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder här.. men tror ni att det går? NEJ! Tänk visa Linneas lugg från Those dancing days och berätta att hon har länge haft en lugg jag funderat på. Och så en bild på Lady Gaga eller Gwen Stephanie för de har/ har haft en lugg som påminner om varandras ganska mycket. Men jag väljer nog att säga att jag tog insperation rån gwen till min lugg. För oj vad hon är SO MUCH COOLER:P
Men egentligen. Lady Gaga har ingen dålig stil. Jag diggar den en aning. Faktiskt! Men jag tycker så mycket bättre om Gwens stil borde jag erkänna. Hade tänk mig nått MArilyn Manroe still... Men nä.. då ser jag ju flrintis ut^XD
Men aja. Jag lägger in en bild när jag fixat mig..

IMORN BÄR DET IVÄG TILL MUSE!!!!!

WUHOO!!

Suck on that...ehm...suckers!  Eller nej vänta... LOOsers!

Och ha en trevlig helg!

2.5

Det är så många lektioner kvar inna lovet börjar. Ett välbehövligt lov vill jag kan jag ju ta och säga! Oja.
Och så har skolkatalogen kommit:D Och jag kan sitta och glo ut er.. MOHAHAHA!!!! Snyggt den var omslagen förresten!
Men nu sitter man och kollar på Navy cis. Lite spännande faktist!
Bara det att.. jag borde nog plugga engelska. Men jag ska snart läsa på glosorna! Jag lovar! Ska bara skriva klart det här inlägget.

Hoppas ni har det bra där ni är o läser det här^^


Mätt mage.

Vilken tur att man har en familj som trots deras jobbiga klagan ändå kan få till en god måltid när mansjälv helt skulle kunna äta sig mätt på klementinerna som låg i skålen vid soffan. Så bra inspiration och engagemang hade man till att göra nått att äta själv idag. Men nu är man mätt och belåten och även om det nu var pappa som gjorde proteinbiten (!) så blev det faktist otroligt gott!!
 
Sen har jag också skaffat mig en förkälek till citronte med egengjord honung i :D
Alltså det är inte vi som har samlat in honungen utan några vi känner på gotland:)
Och oj vad gott det ÄR!
Ni borde testa det! OJA!!

Men nu ska jag ta o titta till det lite.. hehe


Jag ursäktar dagens ego!

JApp. Idag har jag inte varit nått annat än ego! bara tänkt på mig och vad jag har lyckats med. Och det vill jag be om ursäkt för!!! FÖRLÅT MIG!
Men jag har faktiskt lyssnat! Det har jag! Så tro inte att jag inte har gjort det för det har jag. MEn mina svar kanske var något vidare imponerande heller. Och mina komplimanger sen. Oj! Stackars er som råkat ut för dem idag! Det blev ju fel hela tiden!
Jo, Johanna, Du är smal! Och det har du alltid varit! Du var bara extra snygg idag. O på nått sett ville jag markera det! (Hon var nog den som fick den mest konstiga komplimangen. Men jag meade bara väl(A) )
Och varför denna egoism?
Nja, inte vet jag. Kanske hade en sån dag bara..
Men nu är jag supertrött och orkar inte plugga engelska så det blir panikplugg imorn på håltimmen och efterskolan och sen på morgonen innan provet.^^

MEN SNART LOV, GOTT FOLK!!! Lite underbart va?

Men hej igen!

Ja men så kan man ju sitt ao skriva i bloggen. Och glömma att gå o spela kontrabas! ONEJ!!
Och oj vad jag skäms nu!! Men men jag får ta igen nästa gång.. eller nått. får ta o öva riktigt ordentligt då. MEn skit jag glömde helt bort det o direkt när jag satte mig här så kom jag på det.. Javisst! Men men får ta o kolla till mobilen o se ifall nån ringt mig^^
Byebye. Måste sticka!!

Var är kommentaren?

Men hallå!

Här ber man om en kommentar och vad får man?
Jo ifs jag fick ju en kommentar... fast.. jag hade tänkt att säga att jag vet att ni läser och att ni lika gärna kan ta o kommentera också. För så diviga är ni inte att ni inte "känner" för att kommentera.. Eller?


Inte för att jag håller på att fiska kommentarer här eller.. jo.. Det gör jag nog så ta o kommentera med er!
(A)det är kul att läsa(A)

Puss madde ska sova nu!

Måste bara berätta!

Idag Fick jag NÄSTAn en tid tillat ta bort min leverfläck i eftermiddag. Men bara för att jag stog i duschen hörde jag inte telefonen när den ringde, så missade jag tiden! FAN! Ja Nu svärde jag tillomed i bloggen! Attans! MEn jag har ju fortfarande min tid den 7.. kommer bara inte ihåg vilket klockslag:S
Men det kanske jag har skrivit upp nånstans.. Kanske.. ska leta. Snart.

OJA!

Det var ju roligt att höra! INGET SVENSKA PLUGG!! Men nu undrar jag var min kära vänner fått denna underbara nyhet ifrån? Skulle vara roliot att få reda på var de fått höra det så att man är säker så att det inte är nån som försöker förstöra för oss andra. Inte för att jag tror att nån i klasses skulle gjort nått sånt. Men man vet aldrig!


Så nu till nått annat. Imorn är det utklädningsdag i skolan.
"Mitt namn är Nilsson. Madelen Nilsson. Med rätt att förföra"


Hur många var det som märkte?

Taha.. utförde ett eget litet experiment idag så därför: Ni som går i min klass och läser den här bloggen... Hur många var det som märkte att en bh inte var på idag? (alltså på mig?)  Ja, det menas att jag inte hade en bh på mig. Nått fel?
Så jag undrar hur många det var som märkte det? Skriv gärna om ni inte märkte det heller. Tack.Allstå mitt lilla experiment: Spelar det nån roll ifall jag kommer nån dag med bh eller ej. Det var otroligt skönt att vara utan om ni vill veta. För min relation till mina "små" bysthållare är bara tvångsmässig. Så därför tog jag mig friheten att komma ur dessa fångbojor. Och om det inte märktes.. ja vem vet då om jag kanske gör det igen?
Aja. Säg till om andra har gjort något sneaky experiment nåndag. Skulle vara kul o veta:)

Men det tog ju inte så lång tid.

Ingen lång tod alls^^.
Nu ska man bara svara på några frågor och sen är man klar med övningen inför engelskan i eftermiddag^^.
Ett G? Ja det får jag allt ta och hoppas!
Spero é andato buono!
Oj! jag menar I hope it's going well!

Menmen nu ska jag ta mig en kaffesölurp så att jag bli helt med i matchen sen^^
Också en liten toast till koppen skulle nog inte sitta helt fel^^
byebye amigos!

Det är aldrig försent.

Hej vad ska ni göra inatt? Kanske föra ett intressant samtal med kudden? Eller kanske dröma er bortom molnen för några timmar? Kanske får en våtdröm? Om kanske vatten..:P Eller en torr dröm? typ öknenXP.

Aja det jag vill komma fram till är att själv ska man sitta o läsa på lite Engelska inför imorn. Nattens syssla. Vilken tur att man inte börjar förren kl 13 imorn!

Men jag tror att jag gör så här.. Jag testar läsa egenom lite granna Sen sover jag till kl 07. eller 06 .. det beror på hur trött jag är imorn. O sen imorn så sitter jag till kl 11 och bara läser engelska. SÅ om ni ser mer en ett inlägg här imorn. Ja då har ni fulla rätt att berätta för mig att så här håller man inte på när man har viktiga uppgifter att utföra!
Men nu måste jag logga ut fr¨n här för min dator beter sig segt. Det här får bli dagens sista inlägg. Där med BASTA!
(det skulle vara skönt!)

Men vilken diskussion!

Den här tjejen tog upp en diskusson om ica-reklamen. Och ja. Jag tycker det var helt onödiga argument de kom med. Men självklart kunde jag inte låta bli att säga mitt.. så ni kan ju alltid kolla till vad för diskussion hon drog upp o leta efter min komentar:P Hehe eller så låter ni bli.

Kan viska och säga att hon tyckte att reklamen var kränkande mot den utvecklingstörde praktikanten. Nej det tycker inte jag. Snarare tvärtom!

Vad tycker ni?
NEEJ! Nu drar jag igång den här diskussionen på min blogg! En sen? Så ta o dra igång en diskussion nu då!!! :P

Hade tänkt mig en skön ledig kväll.

Men istället möts jag av två mindreåriga som ska fråga om allt och alla och inte får man vara ifred heller. Men jag hänger inte läpp för det. För det är ju tur att tekniken har kommit så långt att vi har en mängd barnkanaler att bjuda på. Annars skulle den här helgen vara förödande tröttsam.
O så har jag ju min dator. Toppen(Y)
dagen i ära spelade vi äntligen upp våran visa på ensamblen. Så totallt o engagerat och tyst det lät. Stilrent var det ju inte hller. Men vi klarade det^^
Och sen till rocklåtsövningen.. det börjar ta sig:) Men. MEN det är en lång väg kvar innan det blir bra.. Det kan jag lova!

Men nu ska jag med fortdsätta att titta på Mr.bean^^
Ha det götter!

Hur handlar jag Jimmy Choo for H&M?

Hittat på H&M's hemsida:

"H&M lanserar Jimmy Choo for H&M den 14 november. Efterom kollektionen är väldigt eftertraktad räknar vi med att det kommer mycket folk.

Vad gör jag om jag anländer innan butiken öppnat?
Om det är kö, vänligen ställ dig längst bak och vänta på att H&M:s personal kommer och informerar dig om hur du shoppar.

Hur fungerar kösystemet?
De första 160 personerna i kön får ett armband. På armbandet finner du ett specifikt klockslag då du får shoppa på vår utvalda avdelning."...

Mer orkar jag inte skriva. Taha det är ju en hel bruksanvisning för folk om hur man ska gå till väga för att köpa dessa produkter från märket^^
Redigt kul ni! Så om ni har tråkigt... läs på!^^
http://www.hm.com/se/#/jc_preview/


Minnet alltså!

..Det är bra men kort!
Hade världens inlägg jag ville skriva om. Men nä! Det är som bortblåst nu. Och man orkar ju inte direkt ha med sig datorn exactly vart man går så.. ni får nöja er med att jag skriver lite smått vad det är jag tror jag ville skriva om.

Jag orkar inte skola imorn.
Jag är supertrött efter att ha haft en snarkandes brevid mig:P (Fast det är lugnt jag lovar Nilla!!!)
Jag såg en supersnygg kille på en film i vanilla sky eller vad den heter.. Fast jag gillade inte hans fåfängdhet.
M-K ska vara "sjuk" imorn. Så vad ska jag ha att titta på imorn då?

Btw.. Höll på att få en sån där "blöttrosa" (som hon i ensam mamma söker-reklamen säger.) *(A)* I fredags. Jag trodde att killar med sån snygg kropp var förbjudet! Men nej då. Dyker upp så där framför ögonen på en bara. Ojdå! tänkte jag o hoppades inte att nån såg att jag glodde.
Men jag vågar prata med han! det är ju ett gott tecken.. eller hur?

Jag menar igemfört med Gråa tröjan.. Jag vågade inte ens säga "OJ" när vi stöttes ihop i stora dörren i skolan!

MEn han verkar lite dömande.. Jag vet inte om jag riktigt gillar det.
+ Att han röker! Och ja det är ett stort -(minus)!


Men se där jag fick ihop mig ett litet inlägg iaf.. o så en bild på det här med

Jag har ett öra.

Och det är fyllt med vatten. mitt lilla pytteöra är Överfyllt med vatten som gör att det låter som åska inne i huvudet när jag vrider på det. Kan det inte bara rinna ut?!

En vecka kvar! Mindre än en vecka kvar!

JAG LÄNGTAR SOM FAN!!OM EN VEKCA HAR VI SETT DEM!!
OM EN VECKA ÄR JAG FULLSTÄNDIGT OMÅTTLIGT GLAD!

Det är såklart MUSE-konserten jag snackar om.
Oja, den är nästa vecka! Wihu!

Och det äre bara den här veckan kvar jag ska överleva innan det är dags att åka till stockholm:D YÄY!!!
Bara den här veckan fylld med engelskaprov och ett svenska prov... men men jag ska överleva för sen kommer helgen. Den helgen och efterföljs med en en-veckes lov!

OJAAAAAAA!


Nu är hon här:)

Efter många om och men så kom hon äntligen hit.
Efter lite missöde med bussen. Hon gick av 6 km förtidigt så min bror fick komma akut och åka och hämta hem henne. Jag pratar om en inte mindre än PERNILLA KARLSSON! Den söte.

O nu har vi suttit här i soffan och druckit varm oboy med glass i och tittat på mandos nyasläppta skiva. deras begravningsepok. Riktigt bra måste jag säga.

Men nu ska jag visst komentera ett inlägg på facebook:)

järnvägsspår i munnen här kommer jag!

Fick ett brev från tandläkaren igår.
I det tog det med 2 tider så ja, Jag kommer antagligen få tandställning. Åh, så trevligt! Madde kommer ha ett järnvägspår i käften!äk
Och om man ska följa det josse har sagt så kommer jag ha en aningens ont också.
Men jag får nått att se fram emot iaf. Datumet då tandställningen försvinner och mina tänder är fin fina^^.

Nu till nått roligare. NILLA KOMMER HIT IDAG :D
Och vi kommer ha väldans roligt. Bara så att ni vet det. Men bli inte för avundsjuka nu! Vi kan säkert vara nångång du och jag:)

Ha en bra lördag!

ja men nu då?

Vad ska man göra nu då? har riktigt jäkla lust att flytta ifrån den här lilla hålan SKeda Udde igen.
Börjar bli frustrerad över den kassa inkomsten jag har.. Just nu "Fölåt mig Gud" hoppas man lite på ett arv snart.
Men urs! så får man inte tänka! Men lite gör jag faktiskt det... Tyvärr:(
Och det är ju inte så konstigt. För mig så är det så, att dö, det gör alla. Och om man har levt över 80 år så har man en väldans tur. Och en bra hälsa förstås. Visst vorre det superkul om nån i min släkt levde längre än 84. Men jag tror tyvärr mina närmaste äldre inte hsr så långt kvar.
Jag vill inte tänka såhär. Men alla borde erskänna att de gör det nån gång.
Jag vill erkänna att jag är livrädd för att dö. Men ändå en viss lugn inför det. Alla råkar ut för det så man är aldrig unik om döden, men däremot kanske sättet ATT dö.
Jag tänker också att det är ödet som bestämmer. Det är otroligt lugnande att tänka så.
"Oj, vad mörkt och läskig den här gången är! Och, är dteinte fotsteg jag hör bakom mig?..." När man får en sån tanke tänker jag ofta att det är ödet som bestämmer om nått otäckt nu ska hända mig. Visst blir man rädd för stunden men man lugnar ändå ner sig en aning. Man stressar inte upp sig lika mycket. För man vet att det är nu ödet som lägger sig i om vad det är som ska hända mig.

Jag tror inte på Gud, även om jag nu skrev förlåt mig gud men jag tror att ni fattar vad jag menar med den meningen. Jag tror på Ödet!

Nu äre så där tråkigt igen!

Nu händer det inte ett piss igen! *Kan ju berätta att det kändes ganska bra efter iatlienska provet. det kändes inte toppen. Men bra!
gjorde också bra ifrån mig på historian^^. Hoppas ju såklart på ett av de högre betygerna.

Appunto! jag tror bestämmt att jag håller på att avsluta det där med farmville.. det känns inte riktigt rätt att hålla på med det längre..
Så tänkte ägna mig åt musiken istället under de stunder jag har fritt då. Så nu ska jag upp o spela lite piano hade jag tänkt mig^^

Un bacia dalla io!

Fa caldo tempo!

Jo när jag inte har en dator i närheten blir det lätt att jag använder anteckningar på mobilen istället. Här är några apropå rubriken som betyder för övrigt: det är kallt väder:

.Jag hatar kalla äkliga hörlurar!
Och folk på bussen som idag ex. Skit irriterande! (det satt några o filmade.. antingen mig eller personen som satt brevid mig men ändå.. jag kan ha hamnat på den där jävla mobilkameran o det tillåter inte jag.. Men eftersom att jag var så irriterad den dagen orkade jag inte konfrontera dem utan tittade bara lite suckande på dem.)

.Och när jag går här i blåsten och kylan känner jag ett stort hat emot hösten och det nordliga vädret.
(och imorn är det jag som släpar fram vinterjackan!)

.Familjen högljud...
(Jag var på ett möte idag. Det ända jag hörde var när en familj satt i hörnet utav bordet o matade bebisen... "clever" tänkte jag. Men ja hela mötet var lite flumt så ja vad gjorde det att familjen högljudd var där?)

Ja men nu ska jag sova! Ordentligt!
För nu är jag varm efter en kopp te o min att borde somna snart han med.

Natti natt!

<det här är visserligen ett konstigt inlägg efter en hel dag utan att ha skrivit nått. Men jag kommer igen! det lovar jag. Bl.a. läste jag en ganska intressant artikel i extra tidningen på bussen hem. om användningen av smilisar och !-tecken.. ja fundera lite på dess innebörd o berätta sen om jag missbrukar punkter osv. sås ses vi imorn igen. Ok?>

Nä, imorgon är jag hemma.

Jag kom hem. Helt slut. Så imorn så är det jag som stannar hemma o sover i några 100 år. Vill ni mig nått så kom o väck mig med en puss.


Men allvarligt den senaste veckan har varit mentalt påfrestande. Den senaste MÅNADEN har varit mentalt påfrestande.
 Det är ju lite konstigt att jag inte brytit ihop än. Så därför ska jag vara hemma imorn så att det inte händer. Fast det värsta är väl att jag kan bli sjuk om jag tar en dag ledig. Men helre att jag blir det än att jag går in i väggen eller nått liknande.
Japp god natt då. vet inte om jag orkar skriva något mer ikväll..

Varför bryr jag mig?

Jag fan aldrig störr på nån totallt orimligare person än dig?
O jag fattar inte vad fan ditt problem är men fan ta o skjut dig eller nått för nu orkar inte jag mer!
Trodde vi var vänner! Vi kanske va det först men i din lilla naiva värd fick jag visst inte plats!
Nähä! som om jag bryr mig?
Ja, tydligen!
För du sårade fan djupt när du bara totallt ignorerar mig!
Är der för han? Ja, då får du fan ta o skärpa dig!! För så barnslig ör inte ens du!
Är det jag?
Men så säg det då! Säg vad fan det är jag gör för fel! Istället för att bara låtsas som att jag inte har sagt nått.
Ja jag bryr mig. Jag bryr mig nått enormt!
Jag bryr mig om dig och om vännerna runt dig. Som tydligen går ifrån mig med pga dig! Vad är ditt problem? Har jag gjort nått ont om dig? Har jag gått bakom ryggen på dig?  Men det har ju fler gjort och det vet du om men ändå förlåter du dom! Så vad är det fruktansvärda jag nu har gjort?
Är jag tråkig? Är jag det? ÄR jag tråkig, tycker du?
Tillfredställer jag inte dina behöv av humor? Nämen ursäkta mig då! Men du är inte så rolig du heller! Jag skrattar bara med för att inte göra dig sur.
Bara för att jag bryr mig.
Om dig!
Varför jag gör det?
Jag har fan ingen aning! Men jag har ingen lust med det längre.PMS familj.

Ja hej o välkomna till familjen Nilsson.
Som ni ser så hälsar man inte på vanligt trevligt sätt på varanda utan man muttrar nånting surt eller slänger arga blickar.
Här gäller det att inte stöka ner när mamman ser eller låta som henne.
Ser mamman er kommer det snart sarkastiska menignar om hur hårt hon sliter i hemmet medans resten tydligen bara sitter som en säck potatisar i soffan. Gör man nånting i hemmet som, låt oss säga, bakar, tvättar och plockar/städar lite så har man alltså fortfarande inte hjälp till nånting utan bara suttit i soffan.
De här sarkastiska meningarna övergår snabbt till gälla eller inte så gälla skrik och krigsrop för att man inte riktigt hörde vad som sas första gången när de sakrastiska meningarna mumlades fram.
Om man råkar ta efter det beteendet att man ger suckande kommentarer till de som skräpar ner efter att man städat möts man utav blickar tomma som ostonskal på Hell's kitchen och en suck som säger "som om jag bryr mig". Och om man råkar prata lite för ofta om en sak(oftast har man bara sagt samma sak EN gång tidigare) eller begär en sak av brodern eller pappan så möts man snart av irriterande ursäkter om att de inte har tid eller att de helt enkelt vägrar.
Du kommer snart att märka att det inte är lönt att ens försöka argumentera med den här familjen då alla ändå bara blir tjuriga och vägrar medje att de faktist kan ha fel. Och om de nu faktist medger det så grattis! Du måste ha vunnit på lotto på vägen hit för himlans vilken tur du har!

Ibland dock har den här familjen sina stunder. Då har familjen antagligen tajmat sina PMS veckor så att de har en vecka utan PMS tillsammans.

Så välkommen på egen risk!
Du trivs nog bättre hos familjen Addams.

God Natt nu ska jag drömma mig bort från iaf det här rummet.

Nu börjar det hända något!

Började med att skriva en lista igår på vad som skulle göras i helgen och vet ni? Nu känns det som om man kommer nån vart när man ser punkterna prickas av en efter en!
Vilken härlig kännsla:)
Jobbigt bara att jag spillde ut kaffet mitt i allt så nu luktar det väldigt mycket kaffe i vardagsrummet.
Tänkte göra mig en smoothie till lunch o sedan Skriva lite engelska.

Men först klippa kattens klor^^


Puss

Konversation Från Facebook.

Behöver nödvändigtvis inte läsas.. bara jag som tyckte det var lite kul^^

Madelen Nilsson
Varför sitter jag här när jag har SÅÅ mycket att göra och gå egenom? En bra fråga jag gärna skulle vilja ha svar på!

Mattias Uttke
som alla andra studenter här i världen så är du en mästare på att undviga plugg?
tor kl. 15:46 · Ta bort
Mattias Uttke
undvika**
tor kl. 15:46 · Ta bort
Madelen Nilsson
Japp så måste det vara. Men nu har jag vart jätteduktig o pluggat i en evighet :D
tor kl. 16:11 · Ta bort
Mattias Uttke
starkt (Y).. Jag har själv haft en gnagande känsla hela dagen om något prov sen kom jag på att det är massageprov nu på måndag :(
tor kl. 19:47 · Ta bort
Madelen Nilsson
japp.. har haft samma kännsla hela veckan.. Men det kommer gå bra! eller hur? :)
Igår kl. 19:24 · Ta bort
Mattias Uttke
hehe om jag panikpluggar på sön ;)
Igår kl. 23:09 · Ta bort
Madelen Nilsson
Välkommen till panikens land! Där borta har du hälsopanikens studio, och där borta är ekonnomipanikens kontor. Vad är du intresserad av att titta närmre på? Födelsedagspresentpanikensaffär kanske?


Kanske inte så kul så här i efterhand men... jag tyckte det var kul när jag skrev det o läste ikonversationen. Men man blir nog en aningens konstig när man har suttit som fastklistrad med allt vad inlämningar heter.

1.5 grejjer mindre

Japp Matten och Sv-redovisningen är avklarade.
så då blire 1.5 grejjer mindre eftersom att svenskan inte är helt klar än.. det blir ju ett prov också..

Men nu till att fira att det är fredag med... TV-TITTANDE!
Oj så insprirerande.

Menmen vad gör man inte för att inte spränga hjärnan i förtid?

Puss på er!
Har inte så mycket att berätta mer än att jag körde första gången på körskola idag!!

Tyckte det gick skit men han sa att jag var duktig:)
Alltid nått för att lätta upp dagen!
Men nu¨ångrar man lite att man frivilligt har gett upp varannan sovmorgon!
Oj vad jobbigt det var att gå upp i morse. Men det blir nog lättare med tiden!

byebye!

Juste!!

Jag glömde att berätta att jag har fått tid hos en kirurg till att ta bort min levergflärck:D
Den 7 dec. Men det kan bli tidigar eom jag har tur! För skrev in att jag kan hoppa in om det är nån som bokar av sin tid!

JAAA!! mitt nästa år blir utan fulmärket på höften!! MOHAHA!! snart kommer ni se mig dansa naken!
Eller ja kanske inte.. men jag kommer visst få ett ganska stort ärr.. men Ärr? Det har jag ju hur många som helt av så det gör ju inget att ett till kommer till samllingen. Då kan jag ju dra till med en värsting historia om den ock bli mega känd som tjejen som blev spetsad i höften... eller ja, nått liknande.
Men fram till dess.. Ska jag nog ta o träna på och röra på mig så mycket som möjligt för efter att jag tagit bort leverflecken kommer det tydligen inte vara så smart att röra på sig direkt.

Men åh vad glad jag är!!!

Nu ska jag ut på en promenad o rensa tankarna inför mattepluggartimme.
Eller nä det hinner jag ju fan inte!
Ska ju på bio med Hampus ikväll.. Så det blir att sätta igång med matten direkt istället!
Svåra tal! Här kommer jag!!

Hejdå kära läsare. Eller ska jag säga hejdå Camilla?
;)

KOLLA MAN KAN HA FÄRG I RUBRIKEN!!

Och jag har lite ont i pannan. Upptäckte ett litet blåmärke/bula mitt på pannan.
Nu är frågan:
Hur 17 har jag lyckats med det?
Jag minns inte!


Det börjar lätta upp!

Jag känner att äntligen! Äntligen börjar jag komma nån vart med allt arbete!
Jag är snart klar med första utkastet till historian och imorn blire att titta igenom det o verkligen syna det som en toka!
Så efter ca 3 timmar hårt iproppande utav mariekex och kaffe så har jag alltså snart gjort av med ett jobbigt arbete så sen äre bara att plugga in matte tills provet imorn och senare italienskan till nästa vecka. Sen ks aman också läsa på lite massage. O fixa det där arbetet vi fick i samhällen. och..och.. och...
Ja. precis jag har nog inte kommit frammåt alls! Jag kommer vara helt slut om 2 veckor! Vilken tur då att det helvetet avslutas med att se de här herrarna

O jag längtar som fan!!
Nu ska jag ut på en promenad sen plugga matte!

Var är alla!

Helt plötsligt är alla läsare borta!
Hade runt 5-10 st förrut. Men nu. Nu är det bara 1 kvar :O

Har jag blivit så tråkig i mitt bloggande?
Men i så fall lossas jag att det beror på skolan! Då vet ni det! Jag är bara tråkig för att det är förmycket i skolan!!!

Okej.

Min mat jag äter nu är förresten super god.
Byebye!

Nice!!

Sticker till skolan och tänker oj vad kul att få diskutera det man skrivit nu i en vecka:) (faktiskt jag tycker det!)
Men nej, Simon var ju inte där så det var bara att kolla om man hann hem innan kontrabasen o kirurgen. Men nu så ja.. nu önskar man lite grann att man inte hade kontrabaslektionen.. eller kirurg grejen idag.. då hade jag kunnat vara hemma hela 4 timmar:O
Men nu kanske jag kan få lite gjort istället med historian och så menar jag. Det kan ju verkligen behövas så efter kirurgen så ja.. då blire att plugga. A LOT!
Engelskan måste fixas också men jag prioterar historian först faktist..
Engelskan kanske jag kan fixa imorn då.
Och matte måste jag plugga:O
Nä Hoppas HOPPAS att Simon inte kommer imorn heller. För då blire ju lite enklare för mig att plugga imorn :)
Och på fredag med!
Fast då är ju matteprovet.

Aja nu börjar jag bli hungrig byebye!

Sovmorgon till kl 12.40

Himlans skönt att kunna vakna utan att behöva ställa klockan och ändå inte komma försent till skolan!
Det måste hända oftare! Oj, vad skönt det är!
Fast jag är fortfarande lite trött. Hm.. skummt.. kanske beror på att en viss madde inte kunde gå o lägga sog förrän hon hade sätt klart på roast på berns.
Riktigt kul pogram faktiskt!

Ikväll är det Körkonsert. Börjar kl 19 slutar nångång 2-2.5 timmar senare. Urs!
Men tur är har man lite tid till att få igång arbetet med Historian. Det är nog det som är jobbigast! Att komma igång med arbetet. Sen att fortsätta brukar gå ganska lätt.
Men då blire så. Idag börjar jag med historian!

Snart dags att göra sig iordning..
Ska nog föna håret nu..
Byebye!

För mycket.

Det är alldeles förmycket i skolan. Way too much!
Det är så mycket att jag inte ens orkar tänka på det!

Jag blir så trött varenda jävla dag!
Det här går inte! Kan inte alla bara ta o dela upp sina helvetesskithemuppgifter!
Eller så kan de fan ta o stoppa upp det i *Ö***!!
Jag blir så TRÖTTT!

Tänk ifall de jobbar tillsammans. De har säkert börjat sammarbeta för att få många elever att hoppa av gymnasiet så att de får mindre att rätta.
Alla kommer gå in i väggen om de tar uppgifterna på förstort allvar!
Jag är nog inte den enda som sattar på högre betyg än g. Men för det ska man väl inte behöva stressa ihjäl sig?
Jag hinner inte med nått annat.
Jag orkar inte med nått annat.
Jag orkar inte alls med det jag borde.
Och det jag borde göra är VÄÄLDIGT mycket.
O jag tänker inte uttråka er med en uppsatts om vad som ska göras. Men ni kan lita på att det är mycket!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Det är ju helt otroligt!
Men vi måste på nått sätt se det här från iaf en ljus sida i allt det mörka.. *snyft, Gråter så att tårarna rinner*
Vi hann ju iaf inte köpa några biljetter så nu har vi pengar kvar..
MEN HELLRE ATT JAG SLÖSAR PENGAR PÅ MANSON ÄN ATT BLI UTAN KONSERTEN!!!!

GHAAAAA JAG BLIR GALEN!!

Så blev min kommentar när jag fick reda på vad som INTE händer den 6 november!
MANSON HAR STÄLLT IN SIN KONSET!!!


Jag...Måste...Strypa...Någon!!!


Änd so i was blond..

..are. (alltså blond+are = blondare...)

Japp blondera det hår som inte hade hjärna nog att växa ut i samma färg som resten av håret som redan hängde på huvudet.

Det var mamma som blondera mig idag.. så resultatet kan vara lite hursomhelst.. Nästa gång äre jag som blonderar mig själv.

Men idag ni. Idag har jag vart riktigt duktig!
Simmade hela 1500 m!!! (Fan vad otränad jag blivit!)
Sen vart jag helt snurrig o mådde lite illa. Antagligen för att jag inte ätit ordentligt idag. Eller för att jag inte hade med mig nått att dricka.. Alltså vatten menar jag då!

O sen så har jag cyklat runt hela staden.. i jakt på tidsfördriv innan bussen skulle gå.
Och några hittade jag:
Stack till feelgood o frågade ut lite yoga pass o sånt. men jag ska nog ta o utöva det hemma.. billigare bara det att man aldrig tar sig för en sån sak..
Men det måste jag göra nu! (O hur många ggr har jag inte sakt det?)
O så har jag fixat mig en internetkod till bibblan.
O kollat runt lite efter ett cafèjobb. Men det ska nog göras grundligare.

Camilla är du på?

Men dagens sura:
Dubbade kriminalserier!
SÅ FAIL(!) att de har börjat dubba till svenska!
Det var nått annat också som var en sur sak. men det minns jag inte riktigt... Jo juste besservissers! Om jag nån gång beter mig så! Då fan får ni se sura o säga till mig! För inte tänker jag gå så lågt o gänga mig med de surpupporna som tydligen kann allt o inte för någonting i världen tänker låta någon tro nått annat!


Det är söndag idag.

O det betyder jobb.. ¨
Och idag kära läsare. Idag så ska man även träna lite!!
Ska baraplocka iordning lite träningskläder!

Byebye

hård dag!

Idag har man ju då jobbat hårt.. NOT!

Har suttit i soffan. HELA DAGEN!!!
Så imorn ni! Då blir det hårdträning för mig!!!
Tänkte mig 2000m minst!
Så.. om ni ser mig på ett kafè imorn o jag skyller på att bussen går hem så sent kan ju meddela mig att jag hade kunnat träna!

såja!

Nu har jag helt själv! förutom en viss liten hjälp av Steffi-Den Snälle som tog bort bilden åt mig :)
Så nu har jag fixat o trixat ett tag.. Det kommer säkert bli en hel del ändringar senare men som sakt.. det är bara för att jag ska bli nöjd med min sida.. Vilket jag sällan blir! så det kommer ta sig en evighet innan jag kanske har ändrat helt.

Men skriv gärna om ni tycker det ser snyggt ut eller om jag ska ändra på nånting!
Alltid bra med feedback!

Kramar  på er. För nu finns det inte mer o skriva!

KontraBas


Jag i min fina rosa tröja o kontrabasen


Kontarbasen är STOOOR!!  o lite tung..


O så vare fredag.

Dagen avklarad o vi slapp sv-redovisningen en vecka till^^
Samhällen totallt klar!
Oh! ja jag hade balans-tävling samtidigt som vi snacka om senaste filmen vi såg med massage-killen:D
Ett steg frammåt!!

Men jag måste ha låtit bra dum:

M-K: Går ni båda på folkunga?
J: Öh.. nä min bror är.. (rörelser för att han är mindre)
M-K: jaja, jag menar du och hon. (pekar på elin)
J: Ahaa...

Jag är så smart! och väl tydlig!

Är det en enda själ på den här jorden som fattat mina skämt den här veckan?
Eller 'r det nånsin nån som fattar mina skämt?

Sånglärare: Är det såhär ni ska bygga upp låten?
J: Nej, vi ska pausa mitt i o sen ska Carro från språk sjunga "vem kan segla"   ...

Ja ni kanske förstår vad jag menar? 


O juste ska ut på bio med hampus på torsdag om han fixat gratis biljetterna :D

Byebye!

Samhällen klar!!

Äntligen är det klart!! o jag är så glad över det!! nu kommer nog resten gå asbras!!
Ska plugga o förbättra min italienska lite.. sen blie till att läsa på om massagen..

O väldigt mycket historia arbete!
bye

fortfarande studiedag.

Japp nu var man nästan klar med samhällen. Det är bara sista punkten kvar nu. o det är sammanfattning men jag fattade liksom inte riktigt vad jag ska sammanfatta. Men det märker vi snart för förhoppningsvis skriver albin snart ner vad som ska vara med ^^

Men fram till dess. har jag en lugn liten slappar stund. eller så tar jag o läser lite historia.. jo det kan ju tänkas göra också.. men orkar inte.

o så blir jag så trött på att makören när jag skriver flyttar på sig helt plötsligt o så håller man på o skriver någonting som det är meningen att jag ska skriva nån annanstans. O nu hände det igen!!


Jag vet! Jag tar o spelar lite kontrabas :D

Goder morgon på er alla!!

Det var ju tänkt att jag upp halv 9 för att hinna med så mycket som möjligt idag.. Men istället blir det att försöka börja med uppgifterna innan kl 11. Ska ta o baka lite scones nu till fuckost o sen duscha! Senare kanske jag kan ta o fixa lite med det mesta!!
Önska mig lycka till !
Bye

RSS 2.0