precis 32 sidor!

Nu har jag tagit mig egenom 32 sidor! 32 sidor lusläsning med en rosa överstrukningspenna! Tackar Anna och ni andra på spotify-listan som hjälpt mig egenom det här!
Jag tror nu jag har bildat mig en relativt bra uppfattning om vad allt handlar om. Och jag har även infinnit mig en egen åsikt. Men jag vet bara inte än hur den ska formuleras. Det återkommer jag till imorgon. Måste sova först.

Men jag tillät mig även att göra dessa:


                                                   Snyggt va?

En kopp kaffe

Och dagen är snart i full gång.
Skoldagen börjar kl 12. Och det nu dags för mig att plocka undan så att jag kan gå till bussen i lugn och ro.
Ett nytt batteri till mp3n så att jag slipper slösa mobilens.

Japp en kopp kaffe. Och dagen får sig en starkare nyans. En lite mer pigg tillvaro. Inte så frånvarande.

En kopp kaffe. Det är mums ni!

the master of walking

Thats me!
Gick från simhallens dörrar 12.11 och var framme vid trafikljusen innan resecentrums taxizon vid 12.21. Oja! det tog mig bara 10 min och jag sprang inte, jag gick!
Bara så att ni vet dessa ben på människan som skriver det här kan det där med att hinna med tåg!

men åh!

Sitter och kollar på COOLA matrix. och kom heltplötsligt på världens grej att skriva. det var nått riktigt djupt vill jag lova. Men sen så hände det nån snyggt på tv. och då är det väl självklart att man glömmer bort vad man nu tänkte skriva.

Men kom på en rolig tanke:
"Är det ett plan? Är det en helicopter? Är det superman? Nej, det är Neo!"

Förresten. Tycker inte ni också att namnet är lite..ehm..kul? /töntigt.
Men det passar ändå in ifilmen. Den töntigt obeskrivliga filmen som bara är ett måste emellanåt.

Men juste.. Den där reklamen om nya getarhero eller rockband hero kanske det är.. JAG HATAR DEN!!


Blir irriterad av att de börjar till en annan mycket bättre låt. + att jag bara inte står ut med den sketnans låten!
Men nu ska jag sova! jobb och kusiner imorn..
Byebye!

Juletid...

...El-slösar-tid.
Men visst är det mycigt med alla dessa ljusstakar och stjärnor i fönstret. Det är nu man kan gå runt och sjunga: "Det stråålaar en stjääärnaa.."

Men lite irriterande är det när mamsen bestämmer att det ska vara timer på de flesta. Visst hade vi det på de flesta lamporna innan med. Men nu även i mitt rum. Och det som skulle vara det snålsparande rummet:(
Tycker det är lite onödigt att en lampa ska vara igång bara för synen utifråns skull. Men det ser ju mysigt ut iaf. Jag får försöka med dem glada tankarna istället för en bitter: Hon förstör miljön!

Visst är julen mysig ändå. Men lite irriterande med alla halleluja låtarna på kören...

Min vänstersida, min fina vänstersida!

Sprutan togs idag. Och nu är min vänsterarm så gott som förlamad.
Dagens biverkningar. Först en avdomnad arm, sen ont i nacken som vid matten utvecklades till ogenomlidlig huvudvärk. Det var ingen huvudvärk som exploderade precis utan det blev bara dovt och illamående och suddigt. Det gick över men sen började feber utveckla sig. Det kändes. Helt slö och varm och alla sa att jag var helt röd-flammig. Men det gick över det med tror jag. Jag tycker inte om att ta febertempen så.. Det får bli morgondagens historia.

Men nu kommer kvällens bekymmer. Jag sover alltid på vänster sida. Somnar alltid på vänster sida. Hur sjutton ska det gå inatt? Det kommer bara inte gå! Men jag får väl försöka sova på höger då.
ÅH! Varför tog jag den här sprutan igen?


Å 2 till^^

Jag har nu fått med mig 2 till till min motgång-mot medeltida tankar!

Och följ med DU med! För nu ska sjutton de här tankarna bort!
Människokroppen är skönhet och inget syndigt!
MED BASTA!

Fast ibland kan just den här kroppen som sitter och skriver det här känna sig lite ful emellanåt.
Men ja. EMELLANÅT!!

Men nu ska jag nog iaf försöka det där med att sova.
Goder natter!

Har jag berättat för er om min Gud-teori?

Om inte:

Jag gick en stilla dag och funderade lite. Jag tror ju inte direkt att det är nån snubbe uppe i himlavalvet som sköter våra liv. Utan jag tror att våra liv är bestämda utav ödet. Alltså "Ödets mystiska gångar". Men så tänkte jag på att ödet och gud. Det är ju nästan samma tro fast bara olika namn.
Såhär:
Jag trör att våra liv är förutbestämda och att vi kommer att födas,skadas, leva, dö inom den tid som är bestämt för varje individ. Som en som gör simsgubbar fast tar det way more serious. Alltså att om jag dör, antingen mördad eller i sömnen, så är det bestämt att det ska va så. Alltså inget "hon dog i förtid" utan mer "hon dog den tid som var henne bestämd".
Jag vet inte varför jag tror det men jag gör det iaf.
Och de som tror på Gud tror ju ingefär samma sak. Allt som händer i våra liv. Det har Gud bestämmt.
Så därför kan jag nog kalla mig nästan kristen, eller religiös, för jag tror på nångting som bestämmer över oss. Jag tror på Planen, Ödet. Men jag sätter mig inte och ber till Ödet med ord som Fadern eller Gud. Utan det känns bara tryggt inom bordsn när man är lite rädd att om det är en mördare längre fram på den stigen, jag då är det väl dags för mig att fara upp till De Rosa molnen och lugnt och tryckt titta ner på alla.


Sen har jag en annan liten rolig teori med. När man dör, då får man reda på ALLT! och då menar jag verkligen ALLT! man blir en utav de visa. De vise männen ung. Inga mer frågor om nånting som har hänt. Eller inte riktigt ALLT dårå. Kanske inte framtiden. Gudars , oj jag menar, Planerars vad tråkigt. Och så tror jag inte på att man kan spå in i framtiden medvetet.

Fast lite underligt är det ändå med alla de där ögonblicken man är helt säker på att man har drömmt om.
Är det så att vi lever om våra liv?

Hur sjutton ska jag nu sova?

Sminkbortagningsmedel?

Vad är det tillför? Inte att ta bort smink iaf! :@

Besviken!

På mig själv förståss! Hade satt klockan på halv7 men pånåttsätt sover jag så bra på morgonkviset att man hör den inte förrens 40 min senare! Det är liiite dåligt faktiskt.
Skulle ju upp och pluggat. Och nu äre ändå ingen idé att försöka med det innan bussen går.
Så nu har jag ändrat väckarsignal tänkte mig aven en skränande stereo! Det borde göra susen!

Men nu måste jag göra iordning mig.

Ciao!


Ny helg nytt försök!

Nu ska det väl ändå bli pepparkaksbak. Eftersom att kusinerna mina inte kunde förra helgen blev det den här helgen istället.
Först blir det ljusstöpning på lördagen.
Och sen pepparkaksbak på söndagen^^
Och allt händer i den stora metreopolen Boxholm.

Btw. Är nån mer än jag som tycker att reklamen för Babyliss for men är hysteriskt rolig?


Hahaha dialekten! DIALEKTEN!

den 24!

En månad kvar till dopparedan ni!
Köpt julklappar än?
Tänkte börja imorn:P

Nån som vet vad man kan köpa till pappa iår?

Juste min revolutionsgrej..eller motgång.

Jag har börjat inse att de där medeltida tankarna om människokroppen fortfarande är inprentade i allas hjärnor.
De tankarna växte sig starkare efter det här inlägget av Hanna Fridèn.
Medeltida tankar dåva. Försvann inte dem under renässansen och upplysningstiden? Vare inte så att Antikens tankar var tillbaka? Eller de kanske inte gällde synen på människan. Fast ifs. Det var ju en snubbe från antiken som påstod att kvinnan var en ofullständig man. MEN biologisk vetenskap har ju bevisat att alla män har en gång varit kvinnor. Det kan ju visserligen användas som ett argument om att de är fullständiga men aja nu handlar inte det här inlägget om det. Utan om synen på människokroppen.
Innan medeltiden var kroppen en fin skapelse inget syndigt och fult! Men nu, nu är strängt allvarsamt att visa sig någorlunda lättklädd. Vilket jag anser som kränkande! Man ska väl få vara fri att visa sig om man vill? Eller är jag helt bakom flötet? Vad är det som är så fel med att tycka om sin kropp och vill visa upp den för människor?
kyrkan och dess religoner. Kristendomen, en av de flertal dubbelmoraliska religionerna: "Gud har skapat oss av sin avbild. Men skyl dig människa ty det är syndigt att visa upp dig!" Så man får inte visa upp vilken vacker kropp Gud har?
Vem var det egentligen som kom på att människan var en syndig varelse? Att det var syndigt att visa upp sig?
Det måste ha varit en riktigt ful Påve. Eller munk. Som levde i celibat just för att han aldrig fick sig nått. Därför förbjod han alla andra, när han väl fick makten att göra det, att visa sig. Dels för att han blev kåt på kvinnorna han såg. Eller männen. Men ingen på honom. Japp så måste det ha varit. För hur sjutton kom man annars på en sån knäpp regel?

Sen är det visst många som menar att man kränker andra genom att visa sig. Kränker hur menar dem? Visst kan det kännas lite chockerande om man råkar ut för en blottare. MEN hur blev han blottare i första taget? VA?
Jag försår inte hur man kränker andra genom att visa upp sig själv. Personen ifråga kanske inte känner sig lika snygg personen som visade upp sig i den där tidningen. Och många anser att det är objektifierande att göra nått sånt. Vissa menar att det bara är porr. Men nej. Det är bara skönhet. Männsklig skönhet.

Så min revolutionsidè:
Låt oss bli den avklädda generationen! Vi kan börja i sakta takt så att vi inte skrämmer folk till hjärtattack. Länka det här eller
Hanna's inlägg i eran blogg och lägg sedan upp en bild med en lättklädd avbild av Gud. (nämligen dig) Och märk inlägget med Revolution(eller motgång kanske?) mot Medeltida tankar.

Låt oss få bort de medeltida tankarna!
Nu är mina meningar ett väldans hopkok av alla mina tankar i huvudet, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar! Det kanske inte direkt en revolution men kom bara inte på nått annat sätt att namnge det. Om ni kan komma på en bättre idé om hur vi ska kalla det kom fram med det istället för att sitta tyst där!
(hm.. kanske "Rörelse"? "klubb"? "motgång"?)
JA motgång! Låter inte det bra? (La till det i efterhand i både rubriken och vid  "märk inlägget...") taha

Är ni med mig?


Borde kanske lägga in mitt bidrag här. men det blir så pinsamt om ingen mer är med..
men WTF.Här är en mer avklädd bild av mig. Och jag sa faktiskt vi får ta det sakta
!
ville inte ha den större. Deal with it!
(jag hade så fula trosor på bilden that's why)

ja det där tog ju inte alls runt 2.5 timmar.

Hade tänkt mig ett strikt schema. Samhällsfrågorna klara på en halvtimma. Det tog ju absolut inte en halvtimma extra. NEEEJDÅÅ!
Så nu blir det en väldans snabbsväng upp till affären som vissa föräldrar ville att jag skulle göra. Och sen hem pch räkna ifatt mig i matten. Det har varit så uttråkande på senaste tiden på genomgångarna att jag helt enkelt inte orkat att ta mig tid till att räkna den där sista kvarten som är kvar utav en timmes mattelektion. Så att räkna ifatt menas inte att jag är dålig på matte. Utan bara att jag inte orkat räkna.
Hoppas ni också har en spännande studiedag!

BTW har kommit på nått revolutionerande. Men det återkommer jag till om några timmar. Först är det massa uppgifter som ska fixas!

Nepp inget ställe för mig.

Jag börjar, efter att tillbringat några kvällar framför tvn måndagar kl 20 00, att visa nån fomr av aggrition mot Ullared. Och nej. Jag vill verkligen inte dit. Nej nej enj! Det är isånna fall om jag råkar sitta i baksätet när vi råkar åka förbi där. Men nej. Tyckte inte det var kul när jag var yngre och jag känner att kännslan är den samma när jag ser det där deprimerande programmet.
48 000 kr. Hur fan har man samvete att slösa så mycket på skitgejjer. Som inte ens är SNYGGT?!
Nepp dit kommer jag bara med tvångskedja. Eller om jag tappar en skruv.

Så då vet ni det. JAG VILL INTE DIT!

Jag fick åka med 39an!

Så tackar Joel! Att du fick bussen att stanna vid korset till Udden! Tack så superdupermega mycket! Kom hem hela 20min innan de andra bussarna kom.
Så: För första gången i Skeda Uddes historia. Jag fick åka hem med 39an!

Dagens Hyllningsfigur:
Eller det skulle ha varit en bild här. Men tyärr :( mitt USB-Minne har gått sönder. Äre nån som är riktigt duktig på det här med datorer som bara inte vill förstå att mitt USB-minne är vänligt sinnad?

Aja. Jag fick åka med 39an idag!

Vad skönt det är!

Man kan vakna 8 för att sen börja morgonen med en dusch. Sen kan man spendera en halvtimma framför tv innan det är dags att gå till bussen. Det är toppen att inte ha nått iv.
Så därför funderar jag på att göra som Stephi: Med valbara kurser alltså.. Men jag vet inte.. Jag måste nog ändå välja nått på utökat program för att få med allt jag vill få med allt jag vill läsa. Eller så struntar jag i italienska steg3 Fast jag vet inte.. Det låter kul.
Jag får gå och prata med syo Nån gång i veckan. SKönt med Studiedag imorn! OJA!

Byebye ska smälla imig lite frukost:)


Denna söndag:

jag börjar från början.. Men jag varnar er! det är inte så intressant som det kan´ske först verkar:P

Men iaf. Klockan, nej jag menar mobilen ringer ovanligt högt.. Det är lite komiskt hur länge jag kan sova innan jag inser att det är väckningsdags^^
Så upp far jag trycker på snooze och... går och lägger mig igen. Och som alla mornar så snoozar jag *host*entimma*host*. Men lyckas tillslut komma ner till frukostbordet. Där brorsan har dukat fram yogurt och what! Frosties?! Så onyttig är inte ens jag så jag tar fram startkartongen istället.

Idag var det bestämmt rep kl halv14. Så iväg till simhällen fullpackad med allt man behöver för basspelande.
Vet ni hur pinsamt det är att gå ifrån, eller till simhallen för den delen. Eller pinsamt och pinsamt. Måste bara vara riktigt lustigt att se en tjej gå därifrån med en bas på axeln.. Undrar vad de tänker då. I varje fall äre väl tur att jag inte har en fiolväska istället.

(Ni vet det där skämtet om ett avhugget gevär och en fiolväska?)

Men men bortåt jag gick till skylten med ett stopp vid den berömda resturangen: "Hemköp". För ett inköp av en WASA sandwich, veckorevyn och. Bambam baam PUCKO! Mumma

Sen iväg till skylten bli insläppt av Calle (inte meningen att han ska vara med i den här bilden) men där kom han i bilen som en ängel o släppte in mig i Davids repa. Egentligen hans bil också men idag: Davids repa.
MEn vare nån David där? NÄ.
Mötte honom istället påväg ut när jag var påväg för at hämta min cykel så att jag kunde lämna den till pappa ock få hem den^^. Den har stått på rece ett tag.

Men ja repet drog igång en halvtimma senare än beräknat det blev nått problem med ett jobb =/
Nu sitter ännu en låt lite bättre:) Det var bra kämpat bandmedlemar!

Klockan 14.45 träffade jag Linnèa den gullige vid stationen och vi begav oss iväg till Centrum och träffa de andra tre som skulle med på bion.
New Moon. Började kl 15.30 slutate 17.40 ung. Kanon! De bättre 2timmar och 10 minuert den här veckan.

Och nu vill jag också vara så kär! (Det sa Linnèa, men jag vill det med:P)

Fast inte i Edward. Nej, FY vad jobbigt!

Ingen annan som vill bli offer för en förelskelse? Bli ett offer för mig?

Haha det är lugnt.
Men nu ska jag fortsätta att titta på "bones".

Och det vi alla har väntat på: Allison vann inte:(
Byebey ha en bra söndagsafton!


P.s detta blev ett långt inlägg.. Men att du orkade läsa ända hit!:O Du är värd en kram nästa gång vi ses. Säg bara hej i kommentarsfältet så får du dig en kram så fort vi ses^^
Pusshej!

JA ALLISON ÄR I FINALEN!!

Tyvärr jag kan bara inte hjälpa det. MEn jag älskar top model. Att se på det alltså.. inte delta.
OCh Allison. Den otroligt söta, men udda, Allison. Hon är i final!! JAJAJAJAA!

Nu ska hon bara vinna skiten så blir jag glader!
Det får vi reda på om en halvtimma.

Här får ni lite av hennes skönhet sålänge:

Men

Dumbomar behövs ju ifs med.


Uppgjort eller..?

Sitter och tittar på:"Are you smarter than a fifth grader?" Frågan är uppgjort eller är de verkligen såhär dumma och blåsta?
PL: How manu times does the letter "E" appear in the following phrase: i Pledge of Allegiance"
Den dumme: "Pledge is 2. With "the" it is 3"...
Märk att det inte var något THE med.

Uppgjort eller bara dumma idioter?

Och snälla säg att det dumma inte smittar av sig. Eller att sån dumhet (om de nu är så dumma) existerar i det smarta Sverige. För det gör det inte va? Eller hur!
För nä! nej nej nej! Det går bara inte.

Till och med jag fattade ju att det var fyra e i meningen. Och sämre på engelska än mig. Det kommer ingen bli! Hur mycket de än försöker.

Jo kansje min bror då.. Men han är ett undantag. Även de äldre som bara vägrar att lära sig engelska.

Rädd för de nära?

Ja jag tror det. För, när jag ska prata inför klassen eller en grupp människor nära mig. När jag ska berätta mina åsikter för de som känner mig lite mer. De blir jag mer närvös för än de jag precis har träffat.
Jag tror att det kan bero på att jag vet hur en del tänker utav de som jag känner men inte de nya. De nya vill jag ge en inblick i hur jag är. Derför skämms jag inte lika mycket. För jag skämms ju inte för den jag är. Men jag blir nevös när det förväntas att jag ska visa mig mer. 
Hm. Jag måste verkligen börja prata mer för folk jag känner om HUR jag känner. Helst utan att bli arg eller börjar gråta.. 
Men det ska nog ej gå för fort. 

Himel varför är man så feg? 

Det här...

...Är inget annat än äkligt! Och FULT!


Istället för bak blev det damsugning.

Japp så vart det. Istället för att sticka iväg kl 9.20 med bussen vart det sovmorgon till nästan kl 11 och nu får jag äntligen min tvätt tvättad. Och mitt rum blir städat. Sen tänkte jag mig en lång uppfriskande promenad. Innan det blir mörkt. Vilket det blir snabbt. Så bye bye jag har ett rum att ta itu med.

Att rädda världen.

Hur ska man göra det?
Att rädda världen. Det är en stor plats som behövs räddas. Och vad gör vi? 
Den svenska befolkningen. Som har chansen att vinna "Drömvinsten på 175miljoner kronor". Summor som inte ens existerar på vissa platser i världen. 
Världen är uppdelad. Det är inte en värld som behövs räddas. det är fler än så. 
Den värld som vi känner till här behöver räddas från ojämställt samhälle och fettma. Medans den tredje världen, den värld som dessa problem inte ens har uppkommit behöver räddas från hunger- och vattennöd. Och skola och utblidning.
Vorre inte då de där 175 miljonerna ytterst nödvändiga där?
Och så säger de att det inte finns mer pengar att kunna hjälpa andra länder.
Nej visst inte. Man kan bara vinna 175 miljoner på lotto. MINST!

Men det problem vi alla länder har gemensamt. Som kan sammankoppla oss till en värld: Miljöproblemer.
Men det är det ju knappt en jävel som tar tag i på fullaste allvar kännst det som. Jag inräknat.

Nej, jag har kvar min teori: Om problem, eller iallafall miljöproblemet ska försvinna behöver jorden en omstart. Alltså tillbaka till stenåldern med människan. Men. Inte ens jag skulle stå ut med det. SÅ. Inte en jävel, som tänker rationellt. Men som alla så gärna skulle vilja göra. Rädda världen. Ska vi göra ett förskök alla o minska ner våra energieförbruk till åtminstonde hälften/månad. Att vi minskar med hälften av vår energie och håller det på den nivån varje månad.

Som sagt. Kanske tänder ljus istället för en lampa. Mysigare och mindre energie förbrukning. Fast: koldioxid utsläpp.. Men det tror jag ändå har en bättre effekt än att tända lampor överallt.


(Inspirerad till det här inlägget av Stephanies inlägg och den här tävlingens tema


Den bästa låten på den nya skivan


Muse -Uprising.

Så bra så super. MEN! Akta er för de läskiga Nallarna.Ja jag höll med på att garva åt nallarna. så mycker att jag var tvungen att sluta dansa till låten.

En röd tomat i nästan vitt lejonruffs

Vet inte varför. Men jämt när jag ska prata, om så inför en mindre grupp eller i värsta fall för hela klassen så blir jag knallröd i ansiktet. Verkligen brutalt röd. Jag kan tro att det beror på att jag först får mig en liten kick, för pressen att göra bra ifrån mig sätter sig in, + att jag tror jag spänner onödigt mycket. o då blir resultatet att jag först blir lite röd. O då tror jag att folk tror att jag skämms. Vilket de antagligen tror. Så då skämms jag för att jag redan ser ut att skämmas o då blir det röda bara värre och värre o snart är jag såhär röd:
 Kanske inte fullt så röd men nästan.

O det är jätgte jobbigt. Jag vet inte riktigt varför. MEN! För er som läser det här! Jag skämms inte. Jag vet inte varför jag blir så här röd. Det bara blir så. Jag skämms verkligen inte för den jag är. Bara över att mitt ansikte blir jätterött. Så sprid vidare det här tillde som inte läser min blogg men som ändå känner mig. Eller om ni bara nångång diskuterar. Va i helvete blir madde så röd i fejjat för så fort hon gör nånting?


SOm idag åh!! katastrof. Vi skulle berätta upp våra interjuver som vi gjort på våre älde generationer om jämställdhet och genus o sådanna grejjer. Av nån underlig anledninge börjar jag känna hur hela ansiktet tycks brinna. Varför? NÄ JAG VET INTE!! OCH DET STÖR MIG NÅTT ENORMT!! Men jag vet däremot att jag hade en fruktansvärd huvudvärk efter det. Men jag försökte så gått det gick att lyssna på de andra. Faktiskt!

Och Tacke Helen(e?) För att vi fick sluta tidigare! Underbart att komma hem o sova en halvtimma!

Nu ska jag spela lite kontrabas.

Jag lovade ju.


Halshuggen jag vet.. men nu vare ju bara kläderna som var det viktiga. Och dessutom såk jag ut som Fankernsteins monster i skallen. Eller Einstein kanske.. (många tyska namn där) Men som sagt. Det som ser ut som ett linne är alltså en boddy. Ända ner till vristerna. Och idag med. Kjolen = den är gjord av Moi! Thihi!!
SÅ nu ska jag få bukt på en förskräcklig huvudvärk o sen om en timme eller mindre äre dags för övning på diverse instrument. Rep imorn. Och jag är SÅÅ opepp på spelningen vi ska ha. Trots belöningen på 300kr vi ska få. Lite Happy är man väl. Det är antagligen bara huvudvärken som får mig på nedstämda tankar. Och jag som bestämmt mig för att vara totaloptimist idag.

Men imorn! Imorn är jag det!

                                               ^.^                    <----Istället för huvud..

 


I skolan och jag är stolt!

Bara positiva tankar idag. O vet ni. Jag lyckades med att plugga en håltimma. OJA!
Nästa vecka är håltimmarna mina bästa vänner. Även den där fina studiedagen på tisdag. Och det gör ingenting att det är kör på onsdagen. det blir bara lite bortkoppling ifrån det häktiska pluggandet. 2 prov på samma dag! Det här ska bara gå! Jag ska klara ett högre betyg. Iaf på samhällen. Vorre även bra på historian eftersom att om jag inte får det så blir det nästan mitt första ikke-MVG på ett historie prov. Men men. Det är bara att plugga vidare. Om en kvart blir det lunch.
Och nej
Ni får inte se bilden på dagens outfit förrens ikväll..

Torsdag Morgon

Så inspirerande rubriker jag skriver jämt... Verkligen. Oh om man har tur så är det ju okså om rubriken mina inlägg handlar om:P
Jo ni förstår jag är sån som skriver rubriken först. Sen inlägget. Jag borde verkligen börja göra tvärtom. För i samma veva som jag sitter och funderar på en rybrik så glömmer jag ju bort vad det var jag skule skriva.
Och jag har också som vana att sitta o tänka ut hela inlägg ibland i skolan med. Är det en såkallad yrkesskada?
Aja. Idag bär jag en av mina favoritplagg. Min Body som ser ut som en sån där baracuda, haj-dräkt.
Alltså med långa ben. Och till det  en kjol och en cardigan. Super duper.
Btw Favoritplagg köpt på American Apparel -s.k min favorit affär.
Bild kommer senare. hinner inte nu..


Mycket favorit idag. Men det får det vara för idagens just nu är jag lyckligt ovetande om dagens motgångar. Om det nu blir några. Den värsta kanske är att få sitta o lyssna på en viss persons oändliga utlägg om hur jobbigt det är att vi ska ha körrep på en studiedag. en WTF! KÄFT NÅN GÅNG!!
Nu är det göra sig iordning dags.
Byebye!

Josses tips på ifall man har tråkigt.

Kopierat från Josefine Leek

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till skickade meddelanden.
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana någon som du vet läser detta: Alla som läser min blogg

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen? 
Okej

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Du vart inte ledsen va?

3. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Aha, ok

4. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Ska du med bussen?

5. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
De får välja krypa eller en sån boll.

6. Vad vill du höra mest av allt?
Jo, lite kanske men det behöver man vara.

7. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Oja. En bra idé!

8. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Okej^^ vi får diskutera det i skolan^^

9. Vad gör du om 10 år?
De är så mycket dyrare...
 
Josses var mycket roligare. Aja jag försökte iaf liva upp stämingen. High Five! (Jag kollar på scrubs:P)

Vilken trauma!

Åjo. Jag vet exakt hur man gör för att somna om efter att man har tryckt på snooz knappen. Och ja efter 5 gånger går det fortfarande lika bra.. Även fast det bara är 3minuters intervall mellan rigningarna hinner jag drömma många drömmar:P
Men iaf. Det blev att masa sig upp ur sängen 45 min efter det att mobilen började skräna. Och idag kände jag mig inspirerad. Idag ville jag ha nått färglatt och riktigt snyggt. Först tänkte jag mig min blåa kjol till nåot snyggt färgade strumpbyxor/leggins. MEN här kommer det dramatiska: Alla som är av lite tjockare slag låg i min överfulla tvättkorg och alla andra tunna var alla söndriga. Mina favvisar med. De ljusgråa alltså. Så till slut blev det ett par rosa leggins iaf. fast de är en aning trassliga längt ned. Men det syns inte om man korvar ihop det där nere vid vristen.^^ Men iaf. Sen vare den där vanliga jobbiga valet om VILKEN kjol som såg minst för uppklädd för att kunna gå iskolan idag. Hade velat ha min pricka. Den med en fin volang. Men perikofärgat passar inte så bra till mörkt rosa.. så. Det blev jeanskjolen som (skrytvarning!) jag sytt själv i sexan. OJA!! fortfarande en av mina favoriter:D
Btw. Min andra kjol jag snacka om. Den med persikofärgad volangkant.. Den har jag också sytt:) Tror det var i nian.. eller i slutet av 8an. Minns inte.

Men men valet klart o sen fortsatte dagen som vanligt.

Nästa trauma.
Jag har aldrig varit med om nått vidrigare i munväg som jag var idag.
Tandläkarbesök--> Massa röntgenbilder på tänder och handled(!) (<--för att kolla mitt skelett. (ben)  har växt klart elle rnått sånt.) Och en oändliga ogänga bilder på där jag ler och visar mina tänder o ett osmakligt sätt.

Ja det var dagens. ehm. Trauma! 

Dagens outfit

Riktigt nöjd med klädvalet idag därför:Ja jag står på toan. Några problem med det?

Det har inte jag iaf!

Jag har mött min idol!

Eller jag har gått i samma klass som henne nu i 1.5år. Denna donna lyckades nämligen med det jag trodde var omöjligt.
Hon lyckades med ett MVG+. Ja ni läste rätt. Ett MVG+!Hon gillar nog inte bilden jag la upp.. Men vet ni. Hon får ta och tänka på sitt MVG+ i stället!


nu känns det bättre.

Efter lite kaffe, mat och en varm duch. Känns det mycket bättre.
Men för att få kännslan att stanna kvar ett tag till så tänkte jag skriva minst 3 grejjer jag gjort bra:
Jag tränade i Söndags! (Men det resulterade i enorm träningsvärk, men det är ju bara positivt)
Jag fick MVG på Massagen.
Jag pluggar mer än en vecka innan sam provet. Och imorn är det historia som gäller!

Så det var tre grejer.
Puss på er.

En trevlig länk

Fick ett tips genom en annan blogg. Det värmer. Trots att man får ett sting av att man är lite självkär. Men vad fan. Det behöver man en tisdag som denna
en liten egoistisk film

Denna huvudvärk har nu blivit min död.

De är ju helt otroligt hur ont i huvudet man kan ha och hur länge man kan ha det. Nu är jag inne på den 3e veckan. eller är det mer? Men jag har ifs haft några enstaka tillfällen utan den här värken.
Från morgon till kväll med en huvudvärk som blir värre för var timme som går.
O det blir verkligen inte bättre av att klassen faktiskt inte kan konsten att hålla käften!
Höll på att bli totallt tokig idag. Förlåt klassen! Ni är helt underbara och jag älskar att jag kan berätta det mesta för er. Men ibland är ni lite onödigt högljudda. Man behöver faktiskt inte kommentera PRECIS allting. Jag tror att såå mycket mer skulle fastna om vi nån gång kunde få en tyst lektion. Och tyvärr är tisdagar de värsta dagarna. Tisdagar är de dagar vi har knappt några raster och massa lektioner där vi får lära oss en miljon grejjer och den dag då även lärare verkar vara lite väl stressade och flummiga. Eller så får de inte riktigt nån kontroll över stämningen. Det är den värsta dagen. Alla är trötta pga att nu är man ute i veckan och det känns som ingen återvändå. En klass som är kära i helgen.
Men vad gör det om vi en dag faktiskt kan försöka vara lite tysta? Skulle det vara så stort besvär att vi inte lämnar några konstiga kommentarer. Eller skriker till en person på andra sidan klassrummet exakt samma mening han nyss skrikit till en annan. Jag vet inte men jag skulle iaf må miljoner så mycket bättre.
Jag är så trött på att hamna i en klass som är så pratig att till och med lärare sätter in extra samtal sinsemellan för att komma fram till en plan att få bukt på oss. Eller att en del lärare faktiskt bävar för att ha oss.
Det är den 3 klassen jag går i nu som är så här. Det känns som att det är mitt fel. Det är mitt fel att klassen är så pratig. Jag menar hur kan det annars komma att jag går nu i klass nr3 med lärare som helst av allt vill sjunka genom jorden eller bara gå hem efter att dem haft oss?

Inte underligt att jag höll på att bryta ihop idag. Trötten, huvudvärken och det Ständiga Snackandet. Plus det faktum att jga hatar att förklara att jag är dålig på nått. Tack J för att det var du som kom där emot mig. Hade aldrig stått ut om det var nån mer som såg mig så svag. Hatar att visa mig svag

Pratade med Katja idag o jag berättade det jag nyss skrivit. Att jag har aldrig riktigt lärt mig engelska. Jag har alltid hamnat med en klass som engelskaläraren inte kan få nån kontroll över. Alltså. en svag lärare + en pratig klass = Madde har snart ig i klassen.
Nu känns det som att jag skyller allt på klassen eller läraren. Jag vet att det är mitt fel att jag inte jobbar hårdare.
Men Ni måste fatiskt förstå. Det är ganska kämpigt när det inte verkar vara någon mer som vill ha en bra skolgång utan att ständigt få huvudvärk.

Nä nu har jag skrivit tillräkligt långt..
Mat snart^^
Sen pluggande till sam provet nästa vecka

Ibland är man inget annat än stolt

Jag har gjort iordning en veckoplanering.
Jag ska bara sätta upp den nånstans.
Där har jag skrivit in mins 1 timmas pluggande och en del träningspass.
O det ska börja gälla redan imorn!
Tänk at jag ska behöva planera mitt liv för att få nått gjort!

Men så får jag en annan kännsla också. Hur illa jag mår när jag bara sitter stilla och inte gör ett skit. Förutom äter lite..
Men det värsta med det är att jag bara mår illa under tiden jag sitter här. När jag sen går och ska sova blir jag helt plötsligt Väldigt hungrig. Inge kul alls!

Men idag har jag en day off. Det är najs det!

Haha tv-shop.

Sitter nu såhär på morgonkvistenn o smäller i mig frukost vid tvn. Passande då att MTVs frukostklubb visas då^^
Men nu till varför rubriken. Jo. På alla kanaler visas tv-shop och sånna där jobbiga ordtävlingar. Men så kollar man på frukostklubben. Som jag trodde skulle ara lite mer snack på men nu äre visst top 10 på gång aja. Men imellen en del låtar så kommer det fram sån där tv-shop. Haha de är nog de roligaste jag tittat på på länge!
Höll på o garva ihjäl mig när de visade den där vaggen+skrivbordgrejjen.
Men man undrar lite m det inte finns nån som faktiskt köper en grej om den hade visats i den riktiga tv-shoppen. typ på 3an eller nått..

Men men man får väl hoppas att folk inte är så dumma^^

En söndagssaga

Det var en gång en lila mössa som började sin dag i en grå väska. Väskan färdades iväg till Linköpingssimhall utav den övningskörande ägaren till både den lila mössan och den grå väskan. Vid simhallen var de framme 9.30. Det tog bara 20 min att köra in hemmifrån idag igen. Så oväntat. Mössan fick ligga i ett träskåp. I vad den tyckte en evighet. Det var ju bara 4 timmar. eller lite mer kanske.. Sen fick mössan äntligen göra sitt syfte. Sitt apå den blonda ägaren huvud. Tänka sig! där satt den.. i ytterligare 2 timmar förutom en halvtimme då ägaren gjorde slag i att sätta sig på biblioteket och plugga. Men bibblan stänger ju 16. Så det vart ett strosande med en del korttagande och gående en lång sträcka till gamla linköping.

Kan man ha en mer händelsefull söndag?

En fåordig man.

Gjorde historieuppgiften today. Blev att intevjua Farfar och Farmor om deras syn på hur en man o en kvinna ska vara på deras tid. Det jag fick ut av dem var redan det jag visste det blev bara lite mer bekräftat att det var så. Berättat från en förstahandskälla.
Men det roliga med hela grejen är nog att jag har aldrig pratat med farfar så mycket i hela mitt liv.
Så nått bra har det kommit ur hela uppgiften^^

Alla dessa beslut.

Sommarens beslut vad ska man lägga pengar på?
Tågluffandet kommer ju gå åt till en hel del pengar. 3000 till tågbiljetten och sen kanske ytterligare 2000 till att bo och äta och bla. shopping^^

O sen vill man ju nu gå på en festival igen.. kanske hultsfred. eller peac&love.
JAg har inte bestämmt mig en..

O sen äre valet till iv och valbara kurser. har 100 poäng på iv och 150 på valbara.

Tänk än så länge är att lägga 50p til psykologi B och 100p till Matte C Men sen är frågan. Ska 100p gå till italienska steg 3 eller ska jag ta mig en engelska c (hellst inte) eller cambrige engelska för att föbättra en del för studier utomlands och så.. Eller välja 75p till kontrabaslektion?

Dert är en stor fråga.. Men en större fråga är: Har ni det bra ikväll?

Money, money, money!

Biljetten till P&L kostar runt 1500 + biljett till interrail på ca 3000 kr.. + pengar till fick pengar.

Det blir dyrt det här..
Jag måste fan ta och lägga upp en budget tror jag.
Eller så ber jag föräldrarna om lite hjälp med biljetten till p&l och så be3talar jag interrail själv. Det borde de gå med på.

visserligen tror jag ifs att jag har råd med båda grejjerna.. Men det skulle vara kul att ha råd med bio snart med med Linnèa den gullige.


Juste äre nån mer som vill hänga emd på Interrail-resa?
ca 3000kr för valfritt resande under 22 dagar. i mitten av juli.
Fast jag och LdG väljer nog att bara resa mellan 14-18 dagar.

E bestämmelse från mitt håll. Ingen tv förrän kl 20! förutom på söndagar^^ Måste bara se top model och den där doktorserien som går precis innan.

Sen vill jag nämna en liten grej till. Han Mesaia i Comedy Fightclub. Han är ju inte så himlans rolig. Hur sjutton kunde han komma till final?

Men aja. God natt på er allihoppa! Och ha en mysig fredag imorn.


hm.. skumt..

Min mage har svällt. Massor har svällt. Har jag börjat bli fet?
Eller har de där pillren och gummipåsarna inte gjort sitt jobb?

Den krånglar lite också.. inte lite heller.
Fan vad läskigt. Men jag tror jag bara blivit fet. Därför träning. NU!
Måste bli snygg till nästa år. om det är Peace & Love som gäller igen. DEt skulle vara kul^^
Väldigt kul faktiskt.

Nån som vil hänga med? Martina? Skulle det låta roligt?

Jaja ska se vad kostnaden ligger på. Kolla biljetterna till interailkorten ock sen snacka loss lite med Linnèa den gullige.

Så nu. till Peace's hemsida! och sj.

En bättre kännsla

Det har börjat kännas bättre med allt gällande skola och fritid.

Nu ska jag bara göra upp ett veckoschema så att jag kan börja med trappa upp träningen.
Det behövs kan jag lova!

Det får bli en början med hemma träning.. vilket är sjukt svårt att bli motiverad inför.

Så är det nån som vill köra nån form av vem har tränat-mest-hemma tävling? eller nått liknande?

Eller jag ska öppna en ny kategori där jag skriver om mina träningar. Inte för er skull. utan för min skull... för då kan jag själv kolla att jag har tränat. ifall jag skulle glömma bort det. O ju mer mappen fylls ju mer får jag ju gjort^^
haha nu tänkte jag påbörja en liten pianolektion.

Ska ju spela i ljungsbroskola så.. det kanske bra att kunna sina saker^^

byebye

Ohmy!

Inte för att jag är överambitiös eller nått..
Men jag nyss suttit o skrivit in mina jobbar timmar i excel.. Och räknat ut lönen...
WOHO!! jag kommer bli rik till jul!!

O jag sitter absolut inte och gör kalendrar till bakgrund för att komma ihåg viktiga saker.

Men kanske köpa mig en P&L biljett?
Vad tycker ni?

Ibland kjan det vara så lätt att stressa upp sig

2 saker gick inte alls som jag trodde att det skulle gå.

1a tandställningen blir troligtvis inte av. Jag säger inte utan bara troligtvis.

2a opponeringen:

Där satt vi i en u förmad ring där u-ändarna eller vad man ska säga. >u<--de här ändarna.
I toppen av uet alltså. Ja där satt två stolar mitt emot. ungefär förhörsrumsaktigt. 2 och 2 fick vi gå fram och sätta oss och avrätta varandra. MEn en avrättning blev det inte. Det blev diskussion och kritik. I mitt fall i väldigt milt. Jag var helt beredd att bli uppäten totallt och inte kunna försvara mig.
Men oj vad fel jag hade. Och jag hade riktigt ont i magen hela tiden innan det var min tur. O så klämmer den där MArtin ur sig att han har ändrat åsikter utav det jag skrev.
Svamel. Det var det jag skrev. Menb men det gjorde ju bara att mina argument lät bättre^^ Vem ska vi tacka gud? Martin?
Vi tackar båda.

Tack MArtin och Gud för att ni inte gjorde det så svårt för mig.

Jag borde verkligen inte  stressa upp mig sådär för en liten öcning. För det var ju bara det det var så här i efter hand. Men de som gjorde det bäst. Helt klart Linnea och Becca. Gudars skymning vad bra det var!!O det blev visst fika istället för träning idag. Fyfy! madde!!

personlighet som en glugg mellan tänderna

Var ju hos tandläkarenn igår. Vi diskuterade tandställning och varför jag nu skulle ha det om det blev nödbändigt. Jag har ju även haft ont den senaste tiden i käken. Jätte ont faktiskt så nästa vecka ska jag dit igen och gjuta av tänderna. Men tandställning blir det nu troligtvis inte. kanske bettskena.
Hon sa även att in personlighet verkar vara den där gluggen mellan tänderna.

Så min personlighet. En glugg mellan tänderna och en leverfläck på höften. Fast leverfläcken försvinner snart:)
kulkul!

Men varför ta bort den? jo för den är stor, ful, äklig. och små barn bara älskar att kolla in den och nästan petar på den...

hur mycket fel kan man ha?

HEj hallå! opponering imorn. hur otroligt är inte det. Men det är en bra övning. Alright!!! MEN jag är helt körd! Uppäten! styckad! ja alla de där orden för att jag antagligen kkommer gå därifrån med sänkt betyg.
Men vet ni. Jag ska fan klara det här! Jag ska ¨gå därifrån o känna att jag har mitt vg ibehåll. jag måste bara räkna ut varför jag tog positiv istället för negativ frihet o va fan jag inte argumentera mer emot det än. om en rullstolsbunden person. FAN! varför kommer man på så här i efterhand hur dålig man faktiskt är.
Nä imorn är det jag som tar tag i att plugga samhäll och historia så att jag kan imponera på proven senare vecka 48..!

Nu ska jag sova. SÅ jag står ut med att bli halshuggen imorn.Ullared?

Ojojoj. Har ni sett nått sämre tv-program? jo kanske mammas pojkar.. Men de har iaf en handling o lite drama.. Vilket är det största dramat i Ullared? Jo att den osociale allt-i-allo typen inte riktigt gillar sånt där med konserter.
Eller att en familj shoppade upp 34000kr. FATTAR NI 34000kr!!! Det är ju lite så att man börjar undra vad sjutton folk tänker med. Visst ullared är väl kul att åka till nån gång ibland kanske göra sig av med en 1000lapp vardera... men det blir verkligen inte 34000! Och verkligen inte varje år! herregud! Vilken familjesemester! Pappan gillade det ju inte ens!
Tanken kommer nu. Varför stannade jag kvar i soffan o kollade på det. Men tittar jag lite åt  hööger så ligger en lite gullig katt där. ja det var nog därför jag stannade kvar. busa lite med franz! Det r grejjer det:P nhaha nä men lite underhållande ja det är det allt för den här katten är ju helt crazy. Och nej jag har aldrig sett en katt så högt hoppandes i luften förr.. Syndara att det var svårt att få bild på det:(
Men nu ska jag sova.
GOd natt!

O no!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/763370/hellosweet?claim=yygu9k7uxhe">Följ min blogg med bloglovin</a>
Urs och fy! Och lite till.. Jag orkar inte ett skit o jag ska skriva ett enastående arbete!!!
FANNNNNN!!!!!!! MEn jag ska fixa det.. om en halvtimma.. nej jag menar om en och enhalv timma.. Just så menar jag. Så får det bli och därmed basta..
Oj vad hon sjuter upp det tänker ni nu säkert men. JAA! Ibland behöver jag det..
Måste ju läsa om mitt arbete. SUCK!

HUVUDVÄRK!!! OJA det har jag det. Urs o fy! O blä för den delen.!


Lombardiiia heter det inte lomarrdia..

Bara så att ni vet. Sitter nu på italienska o jobbar om regioner. OJ! så kul. fast det vorre nog roligare om bara agnes kunde ta sig hit.. HM HM!!
Men men istället sitter man här och kollar på faktiskt väldigt vakra bilder. Man funderar lite på hur mycket fotoshop har arbetat. Men det struntar jag i. för de är fian och hör sen. Nu slutar vi om 5 min.. ska se iaf jag kan lägga in en av de snygga bilderna lite snabbt. annars kanske ni får se den i eftermiddag^^

Nämen oj vad fort det gick.. på 10s. Otroligt.
Men ha en fortsatt trevlig måndag.
jag slutar.... 16 -.-'

Synd

Det är synd att man inte kan se vilka det är som kollar in ens blogg..
Kan ni inte beskriva er (så att jag fattar) i ert kommentarsfält utan att skriva ert namn?

hehe nejdå.. har inte alls tråkigt.

Och jag gav upp arbetet med att läsa Martins arbete..

Whats on your mind?

-I'm fucking tired of this behaviour!

Ja det var vad som kom upp i huvudet när jag såg den fösta meningen på FB. Jag är inte säker än vad jag menar med det. Men det kommer jag nog på efter en stunds filosoferande. Haha kolla! Jag kan stava till det! Men det är det där med att uttala det som jag har lite större problem med..

Dagen jobb:
3 timmar. i simhallen. Lilla jag har varit en hejdundrande på att skriva pass nu. så lilla söta skaran simmare kl 10-11 har det inte enkelt längre. inte resten  utav grupperna heller för den delen. Men den största gruppen ska man inte vara snäll åt. De är bara jobbiga o simmar en 50a på mer en 1 minut. Vilket sölkorvsfart! De borde klara det på ca 37.5 sekunder har jag pappa räknat ut. Eftersom att ingen utav dem är 1 m långa så borde de simma lite mer än 1m/s. Japp.

Om ni inte riktigt fattar vad jag snackar om eller är nybörjare på den här bloggen o mina tankar: Jag jobbar i simhallen och är nuförtiden en förredetta simmare som har förälskat mig i slapphet. Och makten man har när man är ledare i simhallen.

 Dagens värsta:
Jobbet sluta kl 13. närmsta bussen gick 11.53 och nästa... Of'cours fucking jävla 16.45. Det är hela 3timmar och 45 minuter ingentinggöra tid!!! Så det blev ett inköp på tantiga axelssons där en redigt mysig tröja (som kommer visas officelt imorn pga klädbbrist) Och ett suckande över att prislappen på den där snygga svarta klänning var way too much.. Så en mysig kofta. och en fin liten farsdag-present från lagerhaus. o alltsamman för typ 348 kronor.

Pappa fick sig en sagoövningsrulle. ni vet toapapper att öva sagor på.. Tyckte det passa honom:P Jag är inte så mycket för att köpa slipps till han då han gärna bara gömmer dem i garderopen.

en hammare har han också så.. nått komiskt fåre bli.

Tänkte lägga ut en bild på koftan. men axelssons har nog den sämsta hemsidan. Inga bilder!
så. Ni få hålla utskik efter mig insted.

Nu ska jag ägna mig en halvtimma åt att läsa andras bloggar och sen ge mig in på Martins braiga arbete..
Hoppas inte han har fler klagomål på mitt!!!

Puss och godnatt!
Imorn äre sista veckan med iv. Sen äre sovmorgon till kl 10.40 varannan måndag och de andra til 12. + att det blir ganska tidiga fredagar sedan för min del. wiiiiiooooo!
Its Good to be... just nu iaf.


när man..

..när man kollar på körslaget en lördagskväll
..när man sitter och planerar 3 veckor i förväg vad som ska göras på träningspassen jag leder.
..när man är konstant sugen på nånting
..uppdaterar utan att ha nått att skriva.

Det är bara några bevis på att man har det tråkigt.

Mitt USB-minne känns inte längre igen i datorn:(

Lördag 7/11

Vilken händelserik dag. Absolut inte. Dagens största händelse var att Franz fick gå ut. Mamma tyckte synd om han och köpte ett koppel. Lite jobbigt är det att springa efter en katt i koppel. Men nu är mitt uppdrag att få Franz att komma till mig så fort jag kallar på han. Jag vet det låter lite som att uppfostra en hund men. Det ska gå med katt också. Det funkar ju i Katten Gustav-filmerna så..

Men nu ska jag skriva dagens pass till morgon dagen. Tänkte mig nått bröstsimpass. hehe. kulkul!


Ett ord.

Garvanfall! Det ordet beskriver dagens massage-lektion. Vi fick lära oss idrottsmassage. Ovad kul!..not! Tänker ni säkert då. Men vet ni. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som idag. Det såg brutalt ut. Man blev trött av att massera. Det var riktigt jobbigt med andra ord. Och ja det kändes otroligt brutalt när man fick massagen. Men den gjorde ju sitt syfte. Den piggade upp och nog ville man inte ligga kvar på massagebänken efter det där bankandet och knådandet. Iaf inte efter det att benen fått en omgång. O så fick vi lära oss inlindningteknik. "Har vi kommit till fel lektion?" var min tanke när vi satt där mittemot varandra o la tryckförband på fötterna.  Vilken massage.. O så slutade vi tidigare. Men inte tillräkligt sent för att jag skulle hinna med 15.55bussen. men men fick mig en trevlig tupplur på bussen hem iaf. VIlken tur att busschaförerna har börjat berätta är skeda udde är nästa hållplats. Annars hade jag säkert åkt hela vägen till rimforsa.. Eller kanske Kisa!:O nä.. skulle nog inte sovit i 1.5timma men 30 minuter skulle nog säkert gått... så hm.. Sov inte på bussar! Det är mitt råd. o jag ska försöka fökja det så gått jag kan. Bara det att jag nu vet om att de brukar säga när det är skeda udde så det kan nog funka endå.. eller?

Kram!

Bilder!

Jag fick hem mina 100bilder jag ladda hem från fuji. WOHO! riktigt fina är de flesta. men en del är lite väl suddiga kanske. men vad kan man begära utav en amatörfotograf på konsert?
Jo det var ju konsert bilder jag laddade hem. inte från alla konserter jag nånsin gått på ifs. men alla 2009. O det blev 100 bilder. hade gärna fått hem 100 till.. men nu ska jag fixa nånstans där jag kan fixa upp dem lite snyggt.

Ojä..
Mamma har vi ett lakarn?

Nu har jag tappat stinget.

Har jätte tråkigt. Men gå och spela ett instrument!
Jag orkar inte. Men ta åt dig ork då! Du måste bli bättre!

Så går mina tankar i huvudet.
Ibland handlar det om träning.
Ibland om pluggning.
Ja om det mesta som jag behöver ork för.
Jag har helt tappat stinget för allt.
Tappat stinget och orken. Det ju för sorgligt. Nä nu måste jag ta tag i det här!
Men jag orkar inte just nu.. bara för det ska jag sitta här OCH plugga italienska.
Då slappar jag ju samtidigt som jag gör nått nyttigt:P

PANIIK!

Äntligen är svenskan och veckan kan nu tas lite lugnare. Trodde jag. Tror ni inte samh.läraren kommer med nästa skräcksenarium? Vi ska kritisera och tycka till om en annans arbete som vi gjorde om det där det goda samhället. Om ni minns att jag skrivit om det. Inför klassen! Jag ska kommentera Martins arbete. O han gör ju typ aldrig nått utan att få MVG. Och jag måste erkänna. Hans arbete är, så långt jag läst, sketa bra! Och jag håller med på det mesta förrutom på 1-2 punkter. + att jag börjar ändra mig lite om det där med negativ och positiv frihet. Men vet ni.. Jag måste läsa om mitt arbete! Måste verkligen. så att jag inte tappar bort mig. Pinsamt det skulle va.
J-Här tycker du så och så och det tycker jag är fel.
H- Men du tycker ju likadant.
J-aha...

Inför klassen också! KATASTROF! och PANIK!! Det är ju sinnesjukt! Jag kan ju knappt prata inför klassen och då ska man kritisera en av de bästa formulanterna.. Kan det bli värre? Jo juste.. om man för en diskussion om ämnet kan man få mvg. om man bara kritiserar ¨år man knappt g. Och man ska lämna in ett papper där man diskuterar opponentens tankar och så.
KANONKUL! Eller hur?


Stolt!

Jag är jättestorlt över min plugginsatts idag och igår. Nu känns det ändå som att det kommer att gå bättre! Att nbu kan jag inte få IG! Men för att klara av samhällen med kanske det är bäst att jag slutar skriva nu så att jag kommer itid till bussen och skolan. Men nu blire slutspurten på pluggandet sen på håltimman innan lektionen börjar.

Puss på er!

Duktig är jag!

Nu har jag vart SÅÅ! duktig! Jätte duktig faktist! Börjar kunna en hel del om litteraturen nu. Tänk om jag hade gjort det här i helgen. DÅ hade ett MVG väntat på mig framför fötterna. Men nejdå. Madde lilla ska alltid skjuta på allt så långt det bara går. Det har ju funkat för mig hela grundskolan och en del i ettan. Men nu är det dags att vakna upp! Ett sånt här misstag till och jag kan drömma om några fler MVG eller kanske VG i slutbetyg! Jag vet att det är överdivet mycket snack om dessa höga betyg men det är viktigt för mig!
Imorn mina damer o herrar är det jag som börjar samanfatta sidorna i samhällen. JAg sa börjar inte göra hela!
Men nu är det dags för mig att sova på litteraturen så att jag kan mer än hälften imorn.
Koffeinet börjar försvinna nu så det kanske tillomed är möjligt att sova inatt. SPERO! = jag hoppas. Har blivit en liten italienska nörd. Det här året ska jag höja mitt betyg! Så deså!

Godnatt på er nattugglor som läser det här innan det blir morron igen. Hej på er som läser det här på torsdag den 5/11 och frammåt.

Puss

En kopp senare

Och jag är fortfarande trött...
Jag får hoppas på en energikick om 45 min.. Då ska det pluggas här! Förhoppningsvis så börjar kaffet verka och sockret som fanns i chokladen jag proppa i mig. Tänk vad lärarna skulle häpna om de visste vad jag gjorde för skolan!

Visserligen kunnde jag ha pluggat i går när det laddades upp 100bilder till fuji color och senar på väg hem till min brevlåda. MEN! jag var jätte trött. så nu borde jag kunna läsa lite om upplysningen och sammarfatta lite så att det blir lättare att få g imorn på provet. Det är det viktigaste just nu. ATT FÅ G!!!!
Det är ju sannslöst mycket som ska med på provet och jag har knappt jobbat egenom hälften. Bästa steg är sen att börja plugga på samhällen tänkte jag. och historian. Nu jävlar ska det bli trebokstäviga betyg! =MVG. Ett måste! Annars blir det kol till julklapp! Eller inga julklappar alls.

Aja.. Lycka till med era mål!

Otroligt trött.

Det ju helt otroligt vad trött jag är! Och jag borde verkligen plugga svenska. Men det var en vänlig själ (fiski) som meddelade att vi har svenska b i 2 år. så jag kan nog fixa upp betyget om jag kör på det här. Fast ett G borde jag få!!! Det borde jag verkligen!
Men nu ska jag läsa lite om upplysningen. sen fixar jag det här imorn.

Änd so it IS! YO

Un remark!

Har kommit att tänka på denna tälan om att vara värst.. Jag blir en aningens trött på den. Man hinne knappt säga o vilken tur att jag fick vg på det här provet innan nån annan kommer och kommenterar det och sen lägger till nått i stil med: Ah jagfick ju MVG dårå. Jag skulle typ dött annars. Jag menar. Jag har alltid fått MVG.
Men så kul för dig då!

Eller när man är lite besviken för att man knappt fick ett g på det där provet man kämpade så hårt med.
"mm, men jag pluggade in ens och fick vg" eller så kan det vara ett försök att ändå vara väst o då blir det möjlitvis: "Men det var ju tur du fick g iaf. Jag satt fan uppe aaass länge o bara pluggde. Satt fan hela natten! men fick ändå 3 påäng ifrån g!"
Ohja! det är så synd om dig! Kanske beror dina små mistag på att du SATT uppe hela natten?

Det behöver inte alltid handla om betyg och prov eller äns skolarbete.
På en konsert: Jag: "Åh! Han pekade på mig när han sjöng den sången."
Personen: "mm, men mig tittade han i ögonen"
Som om han inte tittade i mina ögon omhan PEKADE på mig?

Eller:
någon annan: " Jag är ju den ända somtyp gillar 80-talsmusik här. JAg är så trött på rockbanden nu fötiden. De går aldrig upp emot rockbanden från 80-/70-talet."
OH!!! visst du herr "jag är så mycket kullturellare än er" Jag är då absolut inte frälst och uppväxt med alla rockband mamma älskade och vars kärlek till dessa 70/80-tals band har gått i arv till mig"

Nä, Nu får ni för i helvete! (JA, jag svär! Det kanske fastnar i nåns näthinna då) Att vissa borde visa lite mer.. ehm.. Barmhärtighet. eller ja ödmjukhet! Till att de är inte ensamma ellerför den delen bäst i världen när det gäller deras intressen eller framgångar ELLER förluster.
Jag förstår inte denna tävlan.
Det värsta är väl att jag ibland också skryter. Men visst alla skryter. Men för det säger jag inte att jag är den ende. Eller har jag fel? Alla skryter! Det gör vi. Vi måste ju visa oss på nått sätt. Men vi skulle ju kunna dra ner på det där med: " Jag är den enda här som.."
Ni borde vid här laget fatta vad jag är ute efter. Så snälla! För att fler ska orka eller våga säga att de har samma intressen som dig. SLUTA BETEE DIG SOM OM DU VORRE THE ONE AND ONLY!

Fram med ödmjukheter för imorn ska alla! O DÅ MENAR JAG ALLA! Nämna till mins 5 personer nått DOM(!) är bra på. Inte att du har gjort nått bättre än det. Utan nått demhar gjort bra! Ok? Förstått?

Tack för mig!

Det var som 1000an!

Första. Ja det här är nog första ången jag är totallt oförberedd inför alla prov inom en vecka.
Andra. Jag måste trycka hårt på tagenterna för att alla bokstäver ska skrivas ut. Så att ni har med er det om det ibland saknas en bokstav..
Tredje. OJ! så otroligt många besökare! Och kommentarer! En del lite väl onödiga kanske. Men men tackar ni som läser bloggen^^

Och urs. Jag borde plugga geografi. Och svenska. och juste.. en del talienska glosor. Oså.. Matte var det visst med..

Men nu ska jag inte trötta ut er med tråkigt babbel om min tråkiga skolgång. Nu till nått roligare. eller kanske inte vad vet jag.

Men seya later ehm.. äh det får bli alligator..

Juste.

2/3 veckor kvar.. Sen ont i käften för mig. Det betyder 2/3 veckor närmre till att jag ska genomgå min första oeration. In my life!!!


Wojojoj!

Nä nu borde man kanske sova. Eller?

Så var lovet slut.

Och vad har man gjort? Inte så mycket kul iaf. MEr eller mindre har gått å att vara frukantsvärt trött och otroligt tråkig. Men vad fan. Jag har en snygg lugg. Jag kan en del om medeltiden till svenskan. Jag har bara 20 sidor kvar att läsa i boken. Och imorn börjar en ny dag med nya möjligheter.
Livet kan bara ses från ett ljust sken nu. Eller?

Den här dagen har verkligen bevisat för mig att jag är ensam och singel.
Det börjar med att det första jag ser när jag loggar in på Facebook är en ny relationsstatus på en av mina kompisar; Ej längre singel.
På bussen in till stan glömde jag mp3n och får höra minst ett pars smackande och gulligullande. Blir jävligt avundsjuk först men bara glad för deras skull ändå. DE är iaf lyckliga (får man hoppas) och inte borde jag tycka illa om att några andra är glada för att vara i den andras famn.
Men sen när man är påväg till SKylten för rep med ljungsbro-bandet (= ett tillfälligt band vars enda syfte är att spela på ljungsbro skola) är det ett gulligt litet par (som ser otroligt omaka ut:S) som håller på att ta farväl av varandra. Ja ni kan ju förstå hur det kändes att stå brevid de två när de såg ut att kunna lita av varandra klädernavilken sekund som helst. Själv står man där och beundrar träden på andra sidan.
I bussen blir det inte bättre. Paret har skiljts åt. Men med dagens teknologi så finns det ju en mackapär som heter Mobiltelefon. och ja hn kunde det där medatt prata högt. + att jag trog berdvidhenne..
I bussen fanns ävet ett bögpar. O de vr ju tvärt om homofober, mer som heterofober. Ett utav de mildare citaten (och även det jag hörde bäst): Kolla paret. Vi kör över dem!
Precis ni läste rätt. PARET!!
Sen till rese C, PAR ÖVERALLT! Verkligen ÖVERallt.! Det är ifs slut på lov o de flesta ska hem till sig efter en vecka/helg med sin lover. Men jag började känna en viss paranoia. Min tanke: WOJ! Det är nått pågång idag tror jag.. the day of love! MEN DET ÄR JU INTE FÖRENS 14 FEBRUARI!!!
Och inte nog med det. på bussen hem träffar man sitt ex... med nya tjejen. De har visst snart vart tesammans 1år. Ett helt jävla år. Och jag? Knappt ett ligg på ett år. Slå det! Visst vet jag några som säkertslagit det för länge sen.. mn ja ni fattar poängen. Hoppas jag.
Men det var iaf droppen. Imorn är det M-K som få ta o akta sig! Eller nä inte akta sig snarare tvärt om. Typ säga hej? Eller kanske ge en kram.
Äh! jag vet inte. Är lite trött på detta tråkiga liv just nu.

Men veckan höjdpunkt. MUSE. Helt klart!
Tack för mig!

Dagen i ära

ska jag äntligen sätta fart o plugga lite geografi och en del svenska. Svenskan har jag faktiskt pluggat lite redan i veckan men geografin har kommit på efterkälken. Det var ju ifs meningen att det skulle ha pluggats lite varje dag men pga jobbet i simhallen vart det ändrade planer.

Det blev heller ingen changling film för mig igårkväll. Jag kollade istället på den där filmen om en mamma och 3 döttrar. Ni vet den mamman lägger i sig den ena dotterns liv allt för mycket.
Den gjorde mig på riktigt gott humör så idag kan jag nog ta o se på den andra filmen det var tänkt att jag skulle se igårkväll.

Kanon! Men nu. Till fronter o hämta hem lite geografi!


RSS 2.0